+1 oy
302 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,441 puan) tarafından
 Kızlar Sabahtan akşama kadar ben bakıyorum 1 yaşında ki oğluma herşeye ağlıyor,sinirleniyor.

Babası işten gelince bir duşa girsin kıyameti koparıyor az öncede yaşandı, salata yapıyordum gene ağladı gel yanıma diyorum banyo kapısında ağlıyor.

Eşimde gel şunu al yemek falan istemiyorum diyor ona ayrı bir sinirlendim zaten.

Babası geldi salatayı yapıyor,o esnada yemeğini veriyorum babasının yanına gidiyor.bana kızıyor bide.baktim geliyor omzuma vuruyor.artik sinirden ağladım çocuk gibi sanki beni sevmiyor babasını tek seviyor.

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çocuklar dönem dönem bunu yaşıyor bir anneci bir babacı oluyor bazı çocuklar da daha fazla bana diye tutturuyor yaşadığın şey zor ama bir müddet sonra bu dönem aşılıyor 
(2,441 puan) tarafından
Üzülüyorum sanki beni sevmiyor gibi davranıyor hep babasının peşinde beni takmıyor üstüne sanki kızıyor
tarafından
Sevmez olur mu sadece baba herşeye evet diyor hep gülen yüzünü görüyor ondan biraz uzağa gitsen sana düşer çocuk bacım o daha hiç üzme kendini geçer
(2,441 puan) tarafından
Tm canım teşekkür ederim
-Reklam-
+1 oy
(6,296 puan) tarafından
aman keske benimkilerde babasinin basina tebelles olsa da beni rahat biraksa. tim gun vik vik vik kulaklarim patlio. babasi gelir gelmez kendimi evden atasim geliyor naparsaniz yaoin diye
(2,441 puan) tarafından
Babası gelince beni takmıyor, babasının bacağına sarıldı geldi bana vurdu.
+1 oy
(299 puan) tarafından
Akşama kadar babayı özlüyor çünkü gayet normal bir yaşındaki bebek az sonra alicam oynucam gibi kavramları anlamaz henüz bunda aglamacak ne durum var siz eşinize kizmisjniz sanırım babayla vakit geçirdikce ve biraz daha büyüdükçe babanın banyosu vs beklemeyi ogrenir
(2,441 puan) tarafından
Babası gelince beni hiç takmıyor onun bacağına sarıldı,gelip bana vurdu çok üzüldüm.Esimde çoğu zaman havalara giriyor oğlum beni ne kadar çok seviyor diye, halbuki ben çalışsaydim dışarda bana da öyle yapardı.
+1 oy
(3,732 puan) tarafından
Özlediği için normal bir davranış benim oğlumda 17 aylık babası gelince hep peşinde bide erkek hastası dedesini yada kardeşimin eşini görse kucaklarından inmez arkalarından ağlar  oğlan çocukları biraz daha farklı oluyor kızlara göre
(2,441 puan) tarafından
Normal o zaman canım, eşim hep havalara giriyor oğlum beni çok seviyor diye.
(3,732 puan) tarafından
Evet normal canım
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Dediklerinin aynısını oğlum da kızımda yapıyor eşim geldiğinde ikisi koşup sarılıyor lavaboya girse sokmuyorlar bas bas ikiside ağlıyor eşim ckinca bana vuruyorlar bende çok üzülüyorum eşimde beni daha çok seviyorlar diyor ve bizde kavga ediyoruz ama çok tatlilarrrr eşim bana dokunsa kiskaniyorlar esimi agliyorlar ama ben çok mutlu oluyorum babalarını sevdikleri için bana vursalarda ben onları öpüyorum hatta sinir etmek için alıyorum babalarına vermiyorum kaçırıyorum jsnsjsjsn kızım çok çığlık atıyor o zaman 
0 oy
(536 puan) tarafından
Benimde oğlum bir yaşında ve aynı şeyler oluyor sürekli bizi görüyor sonra da babalarını görünce özlüyorlar ilgi istiyorlar oyun istiyolar biz evde koşturma ile tam oyun yada eğlence değil de temsil ihtiyaçlarını karşılayan kişiyiz onlar için aman babalar lr r daha çok oyun arkadaşı gibi
0 oy
(4,664 puan) tarafından

Alakasız bos alınganlık yapıyorsun cnm bak kendin diyorsun akşama kadar babasını görmüyor özlüyor sen benim oğlumu görsen babası eve geldimi ben yokum onun için babası doğurmuş diyorum artık 

0 oy
(52,014 puan) tarafından
ozluyordur canim napsin cocuk 
0 oy
(4,553 puan) tarafından
Çocuklar bunu dönem dönem yapıyorlar, normal. Özlüyordur ama eşinin tavrı çok yanlış al bunu istemiyorum ne demek? Aksine çocuğun onu özlediğinin farkına varıp daha çok ilgilenmeli. 
0 oy
(2,730 puan) tarafından
1 yaşında babacı olması normal canım. Dönem dönem anne babaya yakınlık değişiyor. Bir de okumuştum çocuklar kimin yanında rahatça ağlayabiliyorsa, yaramazlık yapıyorsa onun yanında kendini özgür ve duygularını bastırmak zorunda kalmıyormuş yani güvenli alan olarak görüyormuş. O yüzden sen onun güvenli alanısın belki de babasını da oyun arkadaşı olarak görüyordur. Kızımda babacıydı taa ki geçen ramazana kadar. Ramazandan sonra tamamen anneci oldu. Ramazana kadar eşim hep derdi kucağımdan alabilene çeyrek altın vericem diye o derecedeydi babasından kimseye gitmiyordu. Bu beni rahatsız etmiyordu. Şu an bile babacı olsun diye dua ediyorum. Çünkü sürekli anne gel, anne kalk, anne bak sürekli anne anne birde öğlen 12den gece uyuyana kadar sadece beni görüyor benimle o yüzden arada bunalıyorum.

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 366 göst.
26 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Azrainci (216 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 138 göst.
1 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nazenin (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 266 göst.
15 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 293 göst.
29 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sinem hayal yaman (6 puan) tarafından soruldu

412,086 soru

12,405,515 cevap

44,587 kullanıcı

Kategoriler

...