0 oy
630 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
Hanımlar bebeğim 4 günlükken aniden ateslendi devlet hastanesine götürdük. Değerlerinde ciddi derecede düşüş  vardı yatış yapılacak denildi fakat devlet hastanesi yoğun bakımı doluymuş. Ben o sıra çok kötü haldeydim ağlıyordum. Özel bir hastaneye gidelim dedim sedyede kanlar etrafı pis görünce bebeğim oradan ayri bir hastalık kapar diye düşündüm sezeryan doğum yaptım ilk bebeğim o ağrıyı sancıyı ayağa kalkmakta ki zorluğu bilirsiniz canımın nasıl yandığını unuttum evladımin eridiğini görünce Allah kimseye yaşatmasın 258 bin olan değeri 4 gün içinde 20 bine 1 saat içinde 17 bine düştü. Özel hastaneye götürelim deyince kayinvalidem altından kalkamayiz dedi( halbuki durumları gayet iyi) aslında o an masrafları onlar ödeyecek diye bir düşünce bile gelmedi aklıma evimin eşyasını satar kanımı satar arabamı evimi satar yine evladıma elimden geleni yapardim. Öyle deyince beynimde vuruldum için için ağlıyordum. Ambulans bekliyoruz şansımıza hangi hastane çıkarsa dedi doktorlar uluslararası çok iyi bir hastane denk geldi bize. Kaynanam gülerek demez mi hadi iyisin istediğin oldu ambulansa bindik hastaneye geldik bebeğimi aldılar ailem geldi hastaneye kayinpeder geldi. Aslında yenidogan hastane işlemleri devlet tarafından karşılanıyor ama bunu ben dahil kimse bilmiyor. Doktor çağırdı eşimle beni durumun ciddiyetini anlattı verilmiş sadakaniz varmış dedi kan takviyesi ve ilaca başlayacağız dedi. Ama çektiğim acıyı tarif edemem eminim tahmin ediyorsunuz anneler  her neyse bekleme salonunda oturuyoruz herkesin yüzünden düşen bin parça o an artık hastaneden ayrılacağız kayınpeder babama demez mi kızımız senin yanında kalsın eşi calisiyor işi aksamasin babam yandan bir gülüş attı tamam kızım bende kalsın ben getirir götürürüm dedi. O an kaynanam kayınpederimin yüzünde güller açtı vedalaştık gittiler. Babam gözlerini kapayıp başını sağa sola salladı göz göze geldik ikimizde herseyin farkındaydık. 15 gün yoğun bakımda kaldı bebeğim bir kez hastaneye gelmediler 15 20 km yol mesafede ve bu 15 gün boyunca hergun eşime ailesi hastane işlemleri için ne kadar tuttu haberin varmi gibisinden sormuşlar. Eşim dayanamadı bunları bana dolup taşarak anlattı.  Ve kayinvalidem çocuğum yoğun bakimda yatarken akrabasının kinasina gitti. Ailenin ilk torunu ve göbek adı eşimin babasının adını taşıyor oğlum. Eşim hergun bana para lafı yaptılar diyor. Ben düşüncelerimin doğru olduğunu eşimin itirafiyla görmüş oldum. Herşeyi biliyoruz bilmemezlige geliyoruz bu yapılandan utanıp yüzlerine vuramiyorum. Eşim beni görmeye gelmek istediğinde kaynanamla birbirlerini yemişler sakın alma getirme biz goturemeyiz hergun hastaneye masraflar vs demiş siz olsanız naparsiniz kırk yılda bir gelir görürler çok severler bebeğimi sözde. Hergun eşimden fotoğrafını videosunu isterler Eşim bana anlattığından beri kendini kus gibi hissediyor. Ben çocuğuma dokunsunlar bile istemiyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(2,939 puan) tarafından
Asla ama asla göstermem net. Feriştahı gelse buna engel olamaz. 
(18 puan) tarafından
Ben lohusaydim o sıralar o an oğlumun sağlığına odaktim birseyleri anladım ama oglumdaydi aklım sütüm azdı arttırma çabası derken tam kavrayamadim olanları şuan herseyden haberdarim sizce yüzleşmeli miyim
(108 puan) tarafından
Davranışından anliyorlardir heralde ***** değillerse. Çocuğumu severlerken laf sokarım ben illa
(18 puan) tarafından
Tabi anlıyorlar o aralar kaynanam beni arayıp yanlış anlamadın dimi toplu taşıma da rahat edemezsin dikişlerin taze acır babanda araba var diye seni ona emanet ettik dedi. Soğuk davranıyorum oğlumu müdahale ettir miyorum zaten müdahale ettikleri yokta hep telefondan telefondan
-Reklam-
0 oy
(7,368 puan) tarafından
Soğuk davranırdım kusura bakmasınlar madem bu kadar içten pazarlık yapıyorlar benim çocuğumu haketmiyorlar diye düşünürüm benim kızımda yoğun bakımda kaldı başhekimin kliniğinde doğduğundan beride hep özele götürdüm sağlık konusunda laf etmezler ama kızıma aldığım oyuncak kıyafetin mutlaka bir lafı döner ortamlarında 
(18 puan) tarafından
Benim bebeğim alerjik bir yapısı vardı yanağı  kanardi burnu hep tikaliydi devlete gittik ilgilenmedi Allah razı olsun eşimden kredi vs alerji testi yaptırdık özel hastanede kbb gittik geniz eti olduğunu öğrendik sunnetini özelde yaptırdık sürekli idrar enfeksiyonu olduğu için yani bana değil ama eşime yüklenmiştir garibim kimse birbirine girmesin diye içine atmış ama evladına yapılan bu muameleye artık dayanamamış. Evet bende soğuk davranıyorum aramam sormam gitmem ama olaylar büyür eşim gözü döner diye birsey demiyorum şuan
(7,368 puan) tarafından
Geçmiş olayları açma eşinede yansıtma boşver huzurunu bozmaya değmez bildiğini yapıyorsun zaten yesin içini dursunlar
(18 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bir yandan oğluma haksızlık mı ediyorum düşüncesi de oluyor ya hani doğru mu yanlış mı danışmak istedim sagolun ♡
0 oy
tarafından
Rabbim daha neler okuyacağız. Rabbim sana kolaylık versin inşallah bu yapılanlar asla unutulmaz.Mesafeni koy el göstermelik seviyorlardir 
(18 puan) tarafından
Gerçekten biriyle konuşup anlatmaya ben utandım bu olayları eşimle de konuşurken içerliyor onu üzmek istemiyorum çünkü mükemmel bir baba herseyi birlikte yaptık ikimizin de ilk çocuğu ilk banyosu sunnet bakımı tırnak kesimi hiç bir büyük birsey göstermedi herseyi eşimle okuyup öğrenip yaptık korka korka.. Gerçekten psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum sütüm bu olayların da etkisiyle 3. Ayda kesildi gitti :(
tarafından
Canım aşağıdaki yorumda eşim bizden yana demişsin. Ne güzel esin,sahip çıkıyor yavaş yavaş mesafeni koy.Eşin de anlayışla karşılayacaktır. Bu gibi insanlar yarın çocuğunun üzerinde hak iddia,ederler
0 oy
(3,834 puan) tarafından
Para bulunurda evlada bir şey olsa geri gelirmi acaba çok haklısın tavır yapmakta eşinde onlarada laf demeliydi bence evladım dan kıymetli bir şey yok sizene gerekirse iki iş çalışıp ben öderim demesi lazımdı siz aevlenmişsiniz üstelik bebeğinizede var ve artık ailesiniz onların size karışmak laf söylemek gibi hakları yok bu durumu onlara hissetirmediğiniz sürece size hala çocuk muamelesi yapıp herşeyinize karışırlar
(18 puan) tarafından
Evet eşim gerekeni demiş aynen sizin söylediğiniz gibi ama benden saklamış hep bu yapıda olduklarını bilmemi istememiş kendi utanmış. Bilmiyorum bunları bana itiraf edip oğlumuza bakıp ağlayip annenle baban sana yeter senin saçının teline hepsini kurban ederim demesi çok duygulandırdı beni eşim bizden yana yani
(3,834 puan) tarafından
İyi aman öğle olsun o zaman sende fazla yüz verme
0 oy
(13,904 puan) tarafından
ne kadar ayıp. İnsanın gözü o an para mı görür? van bu, evimi bakımı satarım bırak kendi evladımı yeğenim için de yaparım acımam. söz de sevgileri. hiç gidesim degelmez, gelsinler de istemem bu durumda hele kucağına alıp yalandan sevecekler, hiç duramam. neyseki eşin de durumun farkında bu iyi bir şey çoğu adam ailesine toz kondurmaz. 
(18 puan) tarafından
Biz can düşünürken onlar para düşündü işte çok acı verici en fakiri bile böyle düşünmez yeterki vicdan olsun. Bunlar varlık içindeyken bu düşünceye girdiler
0 oy
(765 puan) tarafından
Ne güzel işte kırk yılda bir geliyorlarmış, bunları yapıp üstüne de yüzsüz yüzsüz sık sık gelebilirlerdi
(18 puan) tarafından
Çocuk yokken sık sık gelir giderlerdi doğduktan sonra kaynanam üzerine alıştırmak istemiyor çalışırım diye o yüzden gelmiyor iki adım ötede oturuyor eşim ve ben farkındayız istese de baktırmam güvenip bunca şeyden sonra
0 oy
(4,955 puan) tarafından
Bir daha aklında bulunsun özel hastaneler de yenidoğan bebeğe ait çoğu şeyden ücret almıyorlar (28 günü doldurana kadar) kimseyi dinleme bizde sarılığa bakmadılar diye kucaklayıp özele götürdük sadece test ücreti verdik muayene ücreti filan almadılar.
(4,955 puan) tarafından
Para bal mülk yalan illa geliyor bir şekilde sağlık gelmiyor ama
(18 puan) tarafından
Aynen öyle canım aynen öyle Allaha havale ediyorum. İlk çocuk tecrubesizlik bilemedim ama bir yandan iyi oldu gerçek yüzlerini gördüm
0 oy
(2,284 puan) tarafından
Ben hasta çocukla babamın yanında kalıcam . Her şeyiyle babam ilgilenecek. Eşin de ağzını açıp kimsenin ağzının payını vermeyecek. Ben o hastaneyi başlarına yıkar ordan kovar bir daha da eşim de dahil adım atmazdım. Kö.pek gibi hepsi de gelir özür dilerdi belki o zaman. Sen sessiz kaldığın için senin ve çocuğunun kıymeti yok.
(18 puan) tarafından
Çok haklısın sessiz kaldım yanlış yaptım
0 oy
tarafından
Allah'a havale ederim, ne düşünüyorlar ise Allah onlara iki katını versin inşallah 
(18 puan) tarafından
Aminn canım inşallah çok istiyorum maddiyatla bile halledemeyecekleri birsey yaşamalarını ve beni anlamalarını
tarafından
Allah çıkarır canım merak etme yarına kalır da yanına kalmaz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 138 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 35 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ummmeryem27 (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 400 göst.
0 oy