0 oy
308 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9 puan) tarafından
Kızlar görümcem kendine telefon alicak gorumcemle kayın validemgll yaşıyorum kendine bişey alicak habire kocamj çarşıya cikariyo bizde eşimle çok kötü kavga ettik ağlıyorum şuan bana sende gel dedi gelmedim ya artık birljte beraber bı yere çıkamıyoruz biirlerini pesimize takıyo bende sinirle bir sürü şey yzdim ada aradi ilk defa küfür etti bana bıktım artık yaşamak bile istemiyorum 

5 Cevaplar

+1 oy
(303 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım böyle ana kuzusu olan erkeklerin evlenmemesi lazım daha bebekler büyüyememişler bazı erkekler 
(9 puan) tarafından
Bıktım artık bide aramis bitsin falan dedi okadar nefret ediyorum ki her tartismamizdw aynı şey
-Reklam-
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Bizde öyleydik dışarı çıksak biri gelirdi hep sonra ne mi oldu aynısını ona yaptım ve çok sinirlendi bana bunu yapan sensin şimdi neden rahatsiz oldun dedim sustu cevap dahi vermedi yani sen şimdi ne kadar konuşsan ağlasan yiksan döksen fayda etmeyecek taki o baş başa kalmak isteyecek sen istemeyeceksin öyle aklı başına gelicek boşuna göz yaşını dökme 
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Abisinin fikrini almak istemiştir senide çağırmışlar sonuçta biraz abartıyor olabilir misin 
(9 puan) tarafından
Abartmıyorum bu hep böyle sırf aramızı bozmak için büyük gorumcemde gelicekmis parasını kocamdan cikarticak
0 oy
(109 puan) tarafından
Biraz sakinligini korumaya çalış bence eşin de bunalıp kizmistir ha küfür etmesine bahane değil bu orası ayrı. Başka eve çıkmanız mümkün değil mi böyle iç içe yaşamak cok sağlıklı olmuyor 
(9 puan) tarafından
Malesef değil ne diyorsam ne söylesem boş varsa yoksa anası babası ben sadece kendime kızıyorum nasıl beraber olmayı kabul ettim nasıl
(109 puan) tarafından
Geçmişe bakmanın bi yararı yok canım eşin çalışmıyor mu neden ayni evdesiniz birde görümce var. Ana babasına bu kadar düşkünse evlenmeseymis
0 oy
(2,504 puan) tarafından
Bizde bir otururken oyledik canm hic disari cikamamstik ciksak illa biri takiliyordu.sonra ayri eve ciktik ondada basladilr hafta sonlark kari koca vakit gecirmek isterdik anasi arardi hada kardesi esim kabul ederdi cok zordu benm icin.sonra esimi karsima alio farkndamisin kari koca olamiyoruz hep ailenin istedgni yapiyorsn birlkte vakit gecireniyorz onun icn bile disari ciksak aradiklarinda bunu soyleyemiyorsn biz cok yipraniyorz dedim dogru diyorsn dedi ama devam etti sonra bi sure sonra ben arrik onla biyere gitmek istemedim o hep ailesini istedi sonuc evde buyuk kavga cikti sonra akillandi.ondan sonra pisman oldu ama benm arrik icmde bisi kalmadi sirf cocuklr icn hareket eder oldm esim farkettei cok ozur diler hakkini helal et uzdum seni der ama bi kere koptu o ioler

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 156 göst.
22 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret12323 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ümranşen (1,878 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yasminsena (92 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 100 göst.