0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (724 puan) tarafından
Selam kızlar bugün aklıma bişey takıldı ben her sabah granül kahve içerim çok da severim. Birkaç aydır bebek deniyoruz olmadı çok da takmıyorum ama bugün aklıma geldi acaba kahve etkiler mi diye. Nete baktım gunde 3 fincandan fazlası gebeliği engeller yazıyor. Bir kızım var çok şükür ikinciyi de istiyoruz da kahve engelliyor mudur?

3 Cevaplar

0 oy
(13,631 puan) tarafından
engeller mi bilemem ben eskiden günde 3-4çay bardağı Türk kahvesi içerdim. gebelikte daha az tüketilmesi önerilir ama granül kahve, kahvelerin em kötüsü, postayı çöpe atmak yerine kahve yapıyorlar öyle düşün. Onu içine kadar hiç içme
-Reklam-
0 oy
(44 puan) tarafından
onu bilmiyorum ama kuru inciri kaynatip suyunu icmek hamile kalmayi kolaylastiriyomus bende dun rast geldim kan yapici seylere bakarken
(724 puan) tarafından
Deneyim bakalım daha önce de duymuştum aslinda
0 oy
(765 puan) tarafından
Kahve vücudun asit oranını yükseltiyormuş canım, asit yükselince vajinal sıvınında asidi yükselip spermler yum6rtaya ulaşamadan asitte ölüyormuş. Bunun için alkali diyet yapıldığını biliyorum
(724 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım yerine ne tuketebilirim acaba
(765 puan) tarafından
Günde 1 tane Türk kahvesinden bir zarar gelmez ama sonra bolca su tüketmenin gerekir. Bir de vücudu alkali yapmak için beslenmenin biraz değiştirmen lazım. Et, peynir, yoğurt gibi hayvansal gıdalar asidi arttırıyor, Salatalık, brokoli, havuç, lahana gibi sebzeler ve asitsiz meyveler alkali yapıyor. Bir de sanırım suya azıcık karbonat koyup içiliyordu
(724 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim aslında sadece sabahları 1 kupa içerim 2 çay kaşığı koyupm ama bu ara da abarttım biraz. İcmeyim bari bu aralar dikkat edeyim bakalım teşekkür ederim

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 85 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Merva90 (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 150 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ayse1234 (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
24 Aralık 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 30 göst.

411,617 soru

12,391,504 cevap

43,831 kullanıcı

Kategoriler

...