+1 oy
47 göst.
önce Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından
Hanımlar gebelik düşünüyorum 5 aydır yaklaşık bebek de emzirom acaba emzriom diye mi kızım 14 aylık kadın doğuma gitim dün yumurtalıklarında birşey Yok dedi folit asit yazdı bu sabah içtim de yarın adet günüm adetliyken de kulanabilir miyim acaba sütden kesem mı bebeğimi gün içinde almio ztn hiç gece 12 de 180ss mama içiyor sabah 5 de uyanio o ara göğüs veriom sadece onu da vermsem suten kesem diom fikirlerlerinize ihtiyacım var 

6 Cevaplar

0 oy
önce (780 puan) tarafından
emzirirken hamile kalan bir sürü insan var. bence alakası yoktur
-Reklam-
0 oy
önce (11,803 puan) tarafından
Canım bu senin kararın.adet oluyorsun emzirmekle alakası yok gebe kalmanin.ne korur ne engel olur.doktorlarin daha hastahaneden çıkarken uyardığı birinci şey.dedigim gibi senin kararin ama 14 aylık bence küçük sütten kesmek icin
önce (115 puan) tarafından
Âdetken folit asite devam edim mi
önce (11,803 puan) tarafından
Et canim birşey olmaz
0 oy
önce (867 puan) tarafından
Emzirirken hamile kaldım canım 
Yarar belki canım rahmin kendini toparliyordur kişiden kişiye değişir aslında ben mesela kızıma doğum yaptım 40 im çıktı adet olmadım o süre zarfında hamile kalmadım kızım 6 Aylik oldu adet oldum 3 ay adetim düzensiz ilerledi 2 ay duzene girdi kızım tam bir yaşına bastığında düzene girmisti adetim günüm de oluyordum ve hamile kaldım oğluma oğlumdan sonra ise hamilelik dusunmedim ilaç kullandım hormonlarım bozuldu adet olmadım o zarf içinde hamile kaldım haberim yoktu 19 haftalıkken tekme attı hastwneye gittim randevu alıp
Rahim demişken bide benim doğumdan sonra dikislerim açılmıştı 2 santim açılma var fln demişlerdi kendi kendine kapanır dedi doktor şuan bi ağrı vs Yok ama ondan dolayı birşey olur mu
Yok canım ondan dolayı olduğunu sanmıyorum bazen kişiden kişiye değişiyor hamile kalma süresi ben hep erken hamile kalırım 2 yada 3 ay içinde istesem bazilari da vardır korunmadiklaru halde geç kalırlar rabbim ne zmaana kısmet ederse bebeğiniz de küçükmüş aslinda
Anladım evet küçük ama yaşıtlarından biraz daha şey gelişimi kendi görüş açım küçük bebek görse bebi bebi diye gdip sevio evde de hep tek berber büyürler diye istiyorum
Bakma canım küçük dedigime kızım 1 yaşındayken oğluma hamile kaldım oğlum doğdu 20 aylık olmuştu kixim şuan da bu şans eseri hamile kaldım.hap.kullandigim halde oğlum 1 yaşına girdi hastwneye randevu aldığımda 6 Aylik hamileydim şuan da 38+2 haftalık olduk 2 haftaya kadar doğum gerçekleşecek oğlum 16 haftalık daha birlikte büyürler artık nasıl büyüdüğünü bile anlamıyorsun gerçekten kızım şuan da 3 yaş 3 aylık oldu bile oğlum doğduğunda daha 1 yaş 8 aylıktı beraber büyüdüler
0 oy
önce (4,300 puan) tarafından
Bebegini emzir kucuk dqha cunku. Hatta artik hamileyken bile emzirebilirsin. Eski devir degil ona gore vitamin mineral takviyesi alirsin. Süt korur gibi bi sacmalik yok. Benimki de 13 aylik ne sebeple bu kadar erken cocuk dusunuyosum bilemem ama olmayan cocuk icin kucagimdakini mahrum birakamam.
0 oy
önce (138 puan) tarafından
Ben bebeğim iki aylıkken falan kaldım canım alakası yok emzirmek korumuyo
0 oy
önce (4,143 puan) tarafından
Emzirme hamilelige engel degil, zaten yakinda keser gibi bi kere emiyomus.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 150 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ayse1234 (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 18 göst.
0 oy
10 cevap 471 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Miraysu (2,946 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
14 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruya123 (478 puan) tarafından soruldu

407,284 soru

12,225,439 cevap

36,826 kullanıcı

...