0 oy
307 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından
Çok korkuyorum 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Baab duası peygamber duası gibidir, korkmakta haklısınız. Gidip helallik almak şu an yapılabilecek en iyi şey olur. Dua almayı da ihmal etmeyin. Ölümlü dünya.
-Reklam-
0 oy
(124,723 puan) tarafından
bi baba gereksiz beddua etmez akli dengesi yerindeyse ☹️ hep duydugum sey annenin bedduasini sut korur ama babaninki tutar derlerdi
(3,820 puan) tarafından
Evet bende aynen böyle biliyorum ama haksız yere yaptıysa tutmaz Allah'ın izniyle
akli basimda insamda haksiz yere beddua etmezki ama☹️
(14,491 puan) tarafından
Hiç öyle deme sevda,akli dengesi yerinde olup neler diyenler var
mervis beddua bu doner dolasir edeni bulur korkunc seyler ciddi seyler ama yaa☹️
(14,491 puan) tarafından
Ah yaveum ah
☹️☹️☹️☹️☹️☹️
(3,820 puan) tarafından
Malesef tabiki evladını seven hıc bır baba beddua etmez ama edenıde tutanı da gördüm
hakliysa tutarda haksizsa kendine doner
(3,820 puan) tarafından
Zâten beddua haksız yere yapılınca döner dolaşır kendini bulur
0 oy
(3,820 puan) tarafından
Babanın bedduası haklıysa tutar diye biliyorum ama haksız olan  hiç kimsenin bedduası tutmaz Rabbim'in izniyle 
0 oy
(4,342 puan) tarafından
Babanın niye beddua ettiğide önemli. Kimsenin duası ile gelmedik bedduası ile de gidelim ama gerçekten canı yanmışsa bir insanın ahı tutar bedduası da aynı şekilde. Oyla Allah arasında artık 
0 oy
(3,371 puan) tarafından
En son dedem evlatlarına beddua etti amcalarım kanserler bitanesi 3üncü kattan düşüp öldü biri kanserden. Dağıldılar yani anlıcağın
0 oy
(1,951 puan) tarafından
Babanın bedduası gerçekten de çok etkili.

Peygamberimiz uyarmıştır.

Ama 

Kim olursa olsun Haksız beddua kabul olunmaz
0 oy
(4,133 puan) tarafından
Neden babalar alim mi ermis mi kutsal kisi mi? Her baba iyi baba mi? Boyle anne babalari gaza getirici rivayetlere inanip kendini harap etme. Hakliysan zaten Rabbim firsat vermez ama eger hakedebilecek kisiysen baban degil baskasi da olsa hatta beddua etmese bile karsina cikar.
0 oy
(647 puan) tarafından
Valla babayı bilmiyorum da anneninki tutuyor orası kesin. 3 sene önce kaçtım kaçtığım gün geri geldim ama çok kötü günler geçirdik. Annem o sinirle Allah bana çocuklarımdan sordu sana da sorsun dedi. Evlendim 6 Ay sonra hamile kaldım başım dertten hastalıktan kurtulmadı. Doğum sırasında ölümden döndüm annem başımdaydı ağladık, ben affettim kızım seni nolur kendi gel iyi ol çok güzel bir kızın oldu dedi. Dedi ama işte. Yine de yaşadım yaşıyorum yaşayacağımı 
0 oy
(1,702 puan) tarafından
Bu inançla büyüdük ama baba derken kastettiği benim babam gibi bir baba mı acaba düşünmüyor değilim. Annemi gözümüzün önünde aldatan kadını eve getiren. Annemin arkadaslarini eve getirip hepsiyle yatip kalkan... Kadınları getirirken annemle bizi zorla evden atan 10 km yürüyerek anneanneme gönderen, işi bitince de annemi arayıp nerdesin çabuk eve gel diyen, 55 yaşında çocuk peydahlayan ve bize yapmadığını o çocuguna yapan birinin bedduası mı ? Allah baba derken bunu mu kastetmiştir hiç sanmam... Benim babam da bunu söyler. kendini çocukları için feda eden adamlardan zannediyor. Sen yazınca bunları bilinçaltıma ittiğimi fark ettim .
(7,836 puan) tarafından
Oha ohaaaaa ne okudum ben
(1,702 puan) tarafından
Dizi olsa amma abartmış senarist derler ama kapalı kapılar ardında neleer yaşıyoruz, ne hayatlar var malesef... Allah korkusundan yine de görüşüyoruz işte.
(4,342 puan) tarafından
Ah ah ne babalar var :(:(
0 oy
(3,052 puan) tarafından
Babam bana kızmıştı tartismistik, arabalarin altında kal dedi bende cidden kaldım 

Araba kazası yapmistik

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 477 göst.
22 Nisan 2021 Aile kategorisinde Yagmur26y (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 179 göst.
0 oy
2 cevap 46 göst.
0 oy
4 cevap 225 göst.

407,119 soru