0 oy
342 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (77 puan) tarafından
Dünkü komşuma elektrikli süpürge konusu bilen bilir kadın burdaki taşındığı evi temizleyip öbürü taşındığı eve götürmüş süpürgemi bugun de aksam olmak üzereydi ve içim içimi artik yemeye başlamıştı eşime arattım kadinin oglunu hemen iste versinler dedim oglu yalan soyledi ilk yanimizda değil diye daha sonra da evde unutmusuz falan dedi esimde israr edip hemen getir bize lazim dedi yaklasik 1 saat sonra süpürgemi kapiya getirdi birakti kontrol ettim kırık çıkık yoktu  ama hazne biraz pisti sağlam geldiğine şükretttim şuan ki fiyati 7 bin tl supurgemin cok üzülmüştüm basina birsey geldi diye neyseki olmamış yani yine biz sesimizi cikarmasak resmen üstüne yatacaklarmis gerçekten bazi insanlara elini veren kolunu kaptiriyo buda bana ufak bi ders olmus oldu bidaha elektrikli esyalarimi kimseye vermem bazi merak eden arkadaşlar olmuştu süpürge geldimi diye burdan topluca bilgilendirmek istedim iyi akşamlar:)

6 Cevaplar

0 oy
(1,862 puan) tarafından

Ohhh içim rahatladı .:D

(77 puan) tarafından
Benimde
(1,862 puan) tarafından
Ahahahhah
-Reklam-
0 oy
(3,528 puan) tarafından
İnsanlar ne kdar tuhaf milletin malında gözleri
(77 puan) tarafından
He valla yaa sormayin
0 oy
(551 puan) tarafından
Buda ders olur birdaha elektronik esyani vermezsin 
(77 puan) tarafından
Aynen valla tövbe ettim
0 oy
(299 puan) tarafından
Dünkü postu merak edip biraz önce okudum bize öğretilen dinen esden habersiz birşey verilmemesi eş direk en basdan izin verdiyse sorun yok 

Biz evkendik eşim ilk gün dediği şey eve biri gekince yedir ıcir helal olsun ama biri birşey istedi undur tuzdu mr varsa boş çevirme ama elektrikli bir cihazda kimseye verme kulağıma küpe olmuşdur o bunu sohbet ederken dayımın hanımina anlatmışdim dediği şey o hataya ben dustum dayjnda sevmez verdirmwz 

Ama komşu mutfak robotunu istedi veremem diyemedim robot bir gutti uc gün sojunda isteyerek zorla aldım ve bozuk geldi dayin anlasa kavga çıkacak huzurumuz kaçacak onu yerine koyana kadar akla karayo secdim demistj asla elektrikli cihaz vermem isteyip usteleyen olursada esjmjn izni elektkli cihazlara yok derim yedi bin az değil isterse bir tele olsun vermemek en dogrusu 
(77 puan) tarafından
Haklısınız yiyecek neyse verilir ama bu tarz pahalı seyler verilmezmis bana da ders oldu
0 oy
(3,440 puan) tarafından
Bizim de geçen sene öğrenciler vardı alt katta annesi geldi istedi bende eşim gelsin ona sorayım dedim neyse sonra eşim geldi verseydin dedi kapı çallmış eşim kova vermiş 5 güne ancak geldi süpürgeyi verseydim kaç güne gelirdi sağlam mı gelirdi bilemedim 
(299 puan) tarafından
Elektrik li cihaz verilmemesi daha iyi bence herşey ateş pahası
(77 puan) tarafından
Bizde istemesek tasindiklari evide temizleyip vereceklerdi belkide bozulacak yada biz kapınıza biraktik ayağına çalacaklardi artik herkesten hersey beklenir birde benden süpürgeyi 2 dkka diye aldi 2 gun oldu buda son olur daha kimseye vermem
0 oy
(3,805 puan) tarafından

Aa insanlar ne değişik ya :D

(77 puan) tarafından
Öyle vallahi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 87 göst.
+1 oy
8 cevap 54 göst.
+1 oy
9 cevap 165 göst.
+1 oy
5 cevap 88 göst.
1 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (248 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,680 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...