0 oy
88 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,027 puan) tarafından
Hepsiburadanda robot supurge almistm 1 ay oldu dun elektrikler geldi gitti supurge sarj olmuyo daha taksidi duruyo ne yapacagom ben

2 Cevaplar

0 oy
(5,986 puan) tarafından
elekrikle alakali degildir canim bizimde defalarca diy gel oluo elektrik. bence farkli arizasi vardir . garantili zaten . yolla servisine ara yada gelip baksinlar bedir ne degildir
(5,986 puan) tarafından
hepaiburada geri almaz ama robotun markasinin servisini ara . mesela xiaomi ise onun yetkili servisini. nebilim baska marka ise onunkini.
(3,027 puan) tarafından
Hepsiburadan aldm servise nasjl yollucam ki
(3,027 puan) tarafından
Yeedi diye marka servisi yokturdur ki
(5,986 puan) tarafından
Yeedi Çağrı Merkezi 0216 500 17 00 (Dahili no:8)

0216 500 17 00 (Dahili no:8)

[email protected]
 soyle bise cikio.
ara sor bakalim yarin. kiz niye oyle sacma sapan bir marka aldinki . tsort falan olsa atiruorum yirtar cam bezi yaparain . elektronik de onemli olan servisi olmasi markasi
(3,027 puan) tarafından
Kardeskm 1 yildir kullaniyo memmun diye onun aldigi saticidan aldm bide ne dicem esime zaten emru vaki yapip aldm sonradan duydu sinir olmstu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şarj istasyonunda takılı olduğuna emin misin kabloları filan yerinde mi ? Tuhaf geldi elektrik kesintisiyle olan problem bagdastiramadim 4 yıl olacak kullanıyorum hic öyle bişey yaşamadım .. marka ne bu arada 
(3,027 puan) tarafından
Yeedi diye marka kardesim 1yildir kullaniyolar sorun yasamadilar sarj istasyonunda bir gun yatagin altina girmisti griptim cikaramadim ertesi gun cikardim ctesi gunu pazar gunu hic bakmadim bugin calistiriym dedim isigi yanmiyodu sarj yok uyarisi verdi ama sarj olmuyo
tarafından
Şikayet vardan bakabilirsin aynı problem yaşayan varsa orda yazar mutlaka kuzum.
(3,027 puan) tarafından
Of ya daha taksidini odemedim saticiya sora yazayim.mi
tarafından
Yani en azından servisini öğren ordan yardımcı olurlar ama elektrik kesintisi oldu deme. Kullanıcı hatası derler karşılamaz. Neden oldu bilmiyorum bı anda böyle oldu de bence
(3,027 puan) tarafından
Bu ara ne alsam elimde kaliyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (995 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 56 göst.
0 oy
8 cevap 200 göst.
17 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde 35 (251 puan) tarafından soruldu
0 oy