0 oy
184 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,669 puan) tarafından

Psikolojik olarak çok kötüyüm kızlar miyomum vardı açık miyom ameliyatı oldum 2 ay önce. Başlarda herşey iyidi ta ki adet olana ve doğum kontrol hapına başlayana kadar 20 gündür mahvoldum bitmeyen kanama var başta adet gibiydi gittim düzensiz olabilir dedi 9 gün adet oldum. Yazz doğum kontrol hapı kullanıyordum sonra adet bitti ilişki yasadik eşimle o sırada ilişki esnasında kanama geldi gittim doktora ameliyat sonrası olur bazen dedi yasak ara verin dedi sonra şiddetlendi kanamam 3 gün sonra tekrar gittik doktora duphostan ve transamine başladım yine bitmedi 3 gün kullandım cuma günü tekrar gittim bu sefer yazz doğum kontrol hapı kes dedi kestim

ama hala pıhtılı ve yoğun kanama geliyor çok yoruldum psikolojik olarak bittim eşim yanımda ama ben artık ona yetemedigimi düşünmeye başladım rahim kasilmadan dolayı kasıklarım ameliyat yerim sızlıyor kendimi öldürmeye bile yeltendim artık 

Yarın iş başı sürekli rapor alıyorum diye iş yeri de sıkıntı çıkarıyor 

Gerçekten çok kötüyüm 

Bunlar bı imtihan zorlu yollardan geçiyorum ama çok kötüyüm artık Perşembe randevum var halim kalmadı psikoloji desen bitti bu kafayla nasıl işe giderim bilmiyorum (gitme etme demeyin su an için gerçekten ihtiyacım var maddi olarak da zor durumdayız) 

Bilmiyorum naparim :'(

Perşembe tekrar gitcem daha olmazsa üniversitesiye gitcem numune mi alırlar tekrar mi ameliyat ederler bilmiyorum :'( 

Ama ben böyle hiç iyi değilim :(

Uzun oldu hakkınızı helal edin <3

3 Cevaplar

0 oy
(5,331 puan) tarafından
Neden psikolojik destek almıyorsun? Çok ihtiyacın var şu an birde oraya gitmeyi denesen 
(4,669 puan) tarafından
Bide o antidepresan hapları alıp daha da kötü olurum diye korkuyorum
(5,331 puan) tarafından
Hayır ilaç alma pskiloğa git terapi ile tedavi olabilirsin
(4,669 puan) tarafından
Devlette öyle bı imkan yok ki
-Reklam-
0 oy
(5,847 puan) tarafından
Ahh canım benım çook çok geçmiş olsun Rabb'im tez zamanda şifanı versin ama sakın eşime yetemiyorum deme evlilikte hastalıkta sağlık da dıye söz vermedik mi sen böyle olsun istemezdin sonuçta kendine gel Rabbime yönel isyan etme sakın bol bol Ya Şafii cek canım
(4,669 puan) tarafından
Çok yoruldum
(5,847 puan) tarafından
Rabb'im bunun da mükafatını, versin canım biz kuluz imtihân dünyasın da yaşıyoruz her zaman beterın beteri var diye düşün
(4,669 puan) tarafından
Öyle düşünüyorum ama hiç de iyi değilim gerçekten
(5,847 puan) tarafından
İnşirah suresini oku canım Rabb'im ferahlatsın içini❣️
(4,669 puan) tarafından
Sağol canım inşaallah ♥️
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm inşallah bi an once toparlarsın 
(4,669 puan) tarafından
Sağol canım inşaallah

İlgili sorular