0 oy
297 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar soru yukarı da yazıyor kocalarınızla tartışınca ne yapıyor nasıl davranıyorsunuz gün için de aradığında falan açıyor musunuz merak ve sohbettt

7 Cevaplar

0 oy
(8,348 puan) tarafından

O arar birşey olmamış gibi ben triplenirim eve gelir birşey olmamış gibi devam ederim ama lafta carpaeim ufak seylerde yani büyük şeylerde evde ne varsa fırlatıliyor bende :D

(8,348 puan) tarafından
Valla yazık oluyoda sinir geçince eşyalara üzülüyorum ya
(20,533 puan) tarafından
Barıştınız mı filiZ
(8,348 puan) tarafından
Evet.
(20,533 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım güzel günler sizin olsun
(8,348 puan) tarafından
Amin cumlemizin insallah
-Reklam-
0 oy
(88 puan) tarafından
Genelde yüz yüzeyken olur kavgamız telefonla konuşma fırsatı hiç olmaz. Kavga eder etmez gelir sarılır. Genelde ben bağıririm o susar beni sakinleştirmeye çalışır. Bazen yılışık derim daha çok sarılır kavgalarımiz uzun sürmüyor. Sarılıyor ve hemen bitiyor kafamı alıp boynuna bastırıp kokla kokla çekinme diyor :D kokusunu çok seviyorum böyle bitiyor genelde. 
0 oy
(751 puan) tarafından
Öyle büyük tartışmalar yaşamıyoruz genelde küserim oda asla barismadan rahat bırakmaz trip atmama bile müsaade etmiyor :)
0 oy
(3,667 puan) tarafından
O an ikimiz sus pus oluruz, gün içi ararsak resmî bi şekilde konuşuruz, akşam döndüğünde biraz yumuşamış oluruz, o gün evdeyse bi şekilde sırnaşırız☺️

Küslük yoktur zaten dargınlık olur o da een geç gece aynı yatağa girip sarılınca biter. Asla yatak ayırmayız.

Önemli olan nokta şu bence günü her ne olursa olsun aynı yatakta bitirebilmek, biri ateş iken diğeri su olmalı. 
0 oy
(2,943 puan) tarafından
Konuşmuyoruz biz. Çocukla ilgili veya önemli bir konu olmadıkça aramam ben. Eskiden ben adım atardım artik atmiyorum. Ondan gelirse bir nebze yumşarım ama yoksa günlerce oralı olmuyorum. 
(337 puan) tarafından
Çocuğun etkilenmesinmi konuşmadığınız için küçükken annem babam haftalarca konuşmazdı şimdi travma olarak kaldı bende  ben kocamdan dayak yediğim halde dönüp güldüm sırf kızım etkilenmesin die
(2,943 puan) tarafından
Valla gerçeklerle büyüsün. İçimden gelmiyor. Önceleri dikkat ediyordum ama artik o an daha da ateşleniyor sinirim.
0 oy
tarafından
Hata bendeyse onun trip atmasina izin vermem hemen barisimaya çalışırım.. eğer hata ondaysa ilk saatler  hatasıni kabul etmez ..ben de trip atarım..konusmam ..sonra gelir öper sarılır hatasini kabul eder barışırım:)
0 oy
(126 puan) tarafından
Önceden olsa gelir sirnasirdi şimdi benden tripli  davraniyo yüz bulunca hep bizim yanasmamizi beklerler. Ben konuşup halletme taraftariyim . Hiç bişey olmamış gibi davranma taraftarı eşim oluyo. Yine bişey olmamış gibi davranıyoruz ama fırsatını buldukça konuyu açıp konuşmaya çalışıyorum ortak paydada buluşalım diyorum. Ama kas kafalı anlamiyo saldım bende artık. Dicemi diyorum saydiriyorum sonra yine devam malesef

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 646 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,057 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 345 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde _busra_0743_ (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,003 göst.
0 oy
3 cevap 121 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,414 puan) tarafından soruldu

409,469 soru

12,307,717 cevap

38,615 kullanıcı

Kategoriler