0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (536 puan) tarafından

Oğlum var 1 yaşında evde sadece ben varken beni başka bir odadan başka bir odaya bile geçirmez hemen terk edeceğim galiba sanıyor ağlıyor ama babası buradayken de sadece mutfağa gittiğimde peşimden gelir yemek vereceğim anlar ya da öyle zanneder :) 

Onun dışında babasının kucağında dinlemek bilmez onu takip eder beni unutur yani babasına çok düşkün normalde erkek çocukları anneye düşkün derler ama bizimki babaya düşkün :) 

Ya sizinkiler?

20 Cevaplar

+1 oy
(5,640 puan) tarafından
İki yaşına kadar benim oğlumda babasına çok düşündü. Babası varken yüzüme bakmazdı. Ama şu an babasına gitmez bana düşkün ☺️ zamanla değişen bir durum 
-Reklam-
0 oy
(12,952 puan) tarafından
Benden baska kimseyi gormedikleri icin bana 
0 oy
(5,146 puan) tarafından

4 cocuk 4 u de babaci hele küçük kızım 3 buçuk yaşında benim kocam diye dolanır ortada halası bana sorar kocan nerde diye kızım cvp verir kocam işe gitti diye:D:D

0 oy
(52,022 puan) tarafından
benimki anneci babayada düşkün ama bana ahir basiyo hihih tipi ayni babasi bari boyle ben kendime pay biceyim
0 oy
(301 puan) tarafından

Benim ki babaci ama öyle böyle değil 7 yaşında bir oğlum var babası için ölüyor resmen.

Gerçi eşim de öyle oğlum da oğlum bi acayipler
(10,205 puan) tarafından
Benim oglanda 5 yaşında babası için deli oluyo aşırı aşırı düşkün.ya hani erkekler anasına düşkündü:(
0 oy
(585 puan) tarafından

Babası isteyken bana Babası gelince babasına düşkün oluyor :D

0 oy
(20,665 puan) tarafından
Benimkiler ikimizide çok seviyor ciddi anlamda ikimizede çok düşkünler
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Onunla oynayan varsa ona düşkün benim sıpa :)) evde kimse yoksa paçamdan düşmez ama babası varsa baba baba diye dolanır ortada onunla kudururlar babası atar tutar çok hoşuna gidiyor öyle oynamak :) annem gelirse babasını da görmez gözü annem her istediğini yapıyor oynarken kapıdan girsin annenne diye başlar:)
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Benim ogullarimda babaci:)
0 oy
tarafından
2 bucuk yastan sesleniyorum anneyi sevmimoyom babami seviyom diyo sen ise git diyo bana (erkek ) 
0 oy
(5,542 puan) tarafından
Evdeysek  ben bir yere gidersek baba babaanneye gidersek hala anneanneye gidersek dayi hep beraber toplanirsak baba ya da dayı cunku ikiside arabaya bindiriyor mesela dün dayı uyuttu baba baktı dedemi yemekli mevlidi vardi bende gelene hosgeldin dedim bir suru el öptüm dün :)
0 oy
(2,730 puan) tarafından
1.5 yaşına kadar babacıydı kızım hatta eşim kucağımdan alabilene çeyrek altın alıcam derdi. Ne zaman 2 yaş sendromuna girdi o zaman bu zamandır canıma okuyor. Küçükken anneci olup büyüdüğünde babacı olması tercih ederdim. Şu an 15 kg ile kucağımda dolaşmak zor oluyor.
0 oy
tarafından

Büyük oğlum babasına düşkün.  Küçüğü bebek daha belli değil :D

0 oy
(957 puan) tarafından
Kızım babasına bebekliginden beri oğlumda bana düşkün 
0 oy
(4,431 puan) tarafından
Benim kız babaci esimse daha cinsiyeti ogrendigimizde kizim senden once gelir dedi :))) ikinci sınıf vatandas muamelesi goruyorum dolaniyom iste ortalikta
0 oy
(14,752 puan) tarafından

Kızım babasına düşkün oğlum bana 

Babasıyla oynarlar ben mutfaktayken kızım hiç gelmez yanıma oğlum hemen gelir anne anne diye  :)

Dün eşim yanıma uzandı oğlum eşime diyor git ben meme istiyorum emcem memeyi bırakalı da 2 ay olacak :)

0 oy
(49 puan) tarafından
5 yaşında oğlum babacı . 1.6 aylık kızım henüz anneci
0 oy
(4,485 puan) tarafından
Benim buyuk oglum bana duskun, kucugu de duskun ama babayi gorunce satabilir :D
0 oy
(10,205 puan) tarafından
Kızım bana düşkün oğlum babasina
0 oy
tarafından
Kızım tam bir anneci iki yaşına giricek bazen yemek bile yaptırmıyor ya kucağımda olacak yada oda yardım edecek bana yapışık ☺️

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 62 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Minikhayaller (544 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 734 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Minikhayaller (544 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 409 göst.
5 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,305 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 185 göst.
29 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,861 puan) tarafından soruldu

412,096 soru

12,406,010 cevap

44,612 kullanıcı

Kategoriler

...