0 oy
103 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (123 puan) tarafından
Kızlar 45 günlük bir bebeğim var 39 günlükken koronadan dolayı 3 gün hastanede yattık hastane beni çok yıprattı cok stres altindaydim ama hastanedeyken göğüslerim çok güzel doluyordu hastaneden eve geldikten 2 gün sonra göğüslerim yumuşacık oldu sanki hiç süt dolmuyor gibi bebeğim emmeye baslayincs süt biraz iniyor hissediyorum ve o zaman emdigini de duyuyorum sonradan iki uc emmede yutkunmaya başlıyor ne yapacağımı şaşırdım niye böyle olur ki birden acaba doymuyor mu diye düşünmeye başladım. Bir de 1.ay aşısını 9 Eylül'de olduk o zaman 5250 gelmişti kilosu hastaneye yatarken yani 39 günlükken 5480 geldi kilo alımı az mı sizce

3 Cevaplar

0 oy
(4,438 puan) tarafından
Kilosu iyi canim. Ben anason içmiştim. Yani yeme icmene zaten ozen gosteriyosundur. Akşamları bi tatlı kaşığı anasonu bı kupaya demliyodum. Sıcak ilik soğuk nasıl istersem iciyodum. Ne zaman azaldigini hissetsem hemen icerim
(123 puan) tarafından
Canım ben anasonu rezene ile karıştırıp iciyorum 1 tatlı kaşığı rezene ile 1 tatli kaşığı anasonu birlikte demliyorum sık sık emdiginden mi bilmiyorum ama hala aynı
(4,438 puan) tarafından
Sütün yagliysa hizli gelmez cok olmaz ama doyurucu ve daha vitaminli olur.  Bide sağım yapıp bakma şansın varsa daha iyi anlarsin belki de yeterlidir. Devlet hastanelerinde emzirme hemsiresi var onlara başvurabilirsin
-Reklam-
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Kilosu gayet iyi 
(123 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cevabın için canım hasta olunca biraz daha üstüne düşer oldum çok yıprandı hastalıktan dolayı yoksa bu kadar takilmiyordum kilosuna
(2,319 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun sağlık olsun yeterki
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Kilosu gayet iyi benim bebekte 43  günlükken aşıya çağırmışlar di 5 kilo gelmişti.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 181 göst.
0 oy
7 cevap 471 göst.
10 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
17 cevap 277 göst.

Kategoriler

1,442,585 soru

23,709,238 cevap

312,161 kullanıcı

...