0 oy
673 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (305 puan) tarafından
Olayı abime ve anneme anlattım. Bana dedilerki en başında evlenme dedik sana. Şimdi bakmak zorunda falan. Abim de bana yansıtıyorsun sıkıntı veriyorsun diyor. Neyse kadın sığınmaya gideceğim. Şu an bir arkadaşımdayım. Bu adam bana yaptığı herşeyi inkar ediyor. Herşeyi. İspat edebileceğim yerlerden hep ben öyle şeyler yapmadım, uydurma falan diye manipüle ediyor. Bu gün eve geldi sabah. O*rospu dedi bana bende ona sen dedim namusum dediğine bugün bu kelimeyi diyecek kadar düştüysen o kelimeyi sen hak ediyorsun. Git nereye gidersen dedi kızımla beni attı kapıdan sonra ben bir şekilde içeri girip bavulumu hazırladım en azından kızımın ihtiyaçlarını. Onu da aldı elimden s******git alırsın yenilerini dedi. Şu an bir arkadaşıma geldim sonra da kadın sığınmaya gideceğim. 

15 Cevaplar

0 oy
(70 puan) tarafından
Hangi şehirde yaşıyorsun canım yardım etmek isterim. Allah bildiği gibi yapsın eşinide ailenide ne demek biz evlenme dedik ya. Ben kaçarak evlendiğim halde babam her aramamda aramızda 6 saatlik yol olmasına rağmen çıkar gelir anında.
(305 puan) tarafından
Zonguldak Devrekteyim ben çok teşekkür ederim öyle dediler işte
(70 puan) tarafından
Anladım uzağız canım. Ama her türlü yardım etmek isterim. Kadın sığınma evi nasıl bilmiyorum ama UYAP sistemlerinde çalışan teyzem var iyi bir yer olmadığını söylemişti. İnsaAllah senin için zor olmaz. Başka akrabam vs yokmu baban yokmu canım
(1,783 puan) tarafından
Biliyorum o çaresizliği bende boşanma aşamasına çok geldim annemin dedigoi gelinlikle girdin kefenle cikarsin sen istedin bı ara ölmeyi bile düşündüm evlatlarım için yasamaliyim idare ediyorum Allah kimseyi çaresiz birakmasn
(305 puan) tarafından
Yok kuzum
(305 puan) tarafından
İdare etmeyelim ya bizim sesimizi birileri duysun artık
-Reklam-
0 oy
(8,335 puan) tarafından
Keşke sen onun gece tekrar işe gitmesini bekleseydin o şekilde gitseydin evden. Eşyalarıda almış olurdun. Neyse canım sen polise git orda böyle anlat onlar seni sığınmaya yollar ama orda telefon yasak haberin olsun
(305 puan) tarafından
Anladım canım olsun yasak olsun benim kızım yanında olsun da
(8,335 puan) tarafından
Üzüldüm ya. Ailen var ama destek yok bu yüzden sığınma evine gidiceksin yazık onlara gerçekten insan boşanmak için evlenmiyor nerden bilicekdin böyle olacağını. Hiç aramadımı eşin? Engel olmadımı giderken
(305 puan) tarafından
Yok olmadı
(8,335 puan) tarafından
Kaç aylık kızın
(305 puan) tarafından
20 aylık
0 oy
(109 puan) tarafından
Kızını bile çıkarmış gözden yaa böylesinden ne beklenir artık. Allah yardımcın olsun cocugunla mutlu olursun inşallah 
(305 puan) tarafından
İnşallah Allah razı olsun
0 oy
(895 puan) tarafından
Kizini ve seni nasil birakiyor ya böyle adamlara adam bile denmez çok üzgünüm canım Allah yardımcın olsun 
(305 puan) tarafından
Allah razı olsun kuzum
0 oy
(3,665 puan) tarafından
Öyle yada böyle bu günler geçicek canım, yanında olanlar gerçek ailendir artık arkana bakma ki önünü görebilesin. Rabbim seni güzel insanlarla karşılaştırsın:/ şu hayatta en zoru anne olmamış 
(305 puan) tarafından
Evet öyle kuzucum maalesef anne olmak çok zor
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun. Pislik şeref yoksunu adam. 
(305 puan) tarafından
Gidiyorum artık
0 oy
(691 puan) tarafından
Bı abi olarak seni kaderine terk etmek nasıl içine sindi çok üzüldüm allah yardımcın olsun 
(305 puan) tarafından
Allah razı olsun sığınma evine gidiyorum
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Hadi kocanı geçtim o zaten hatalı da ailen sana bunu nasıl diyebilir ya abim onu öldürür deyince bende gerçekten sana değer veriyor zannetmiştim neyse arkadaşının yanında kal ailene de tavır yap bence sonra kadın sığınma evine git 
(305 puan) tarafından
Şu an gidiyorum canım, işlemler yeni bitti.
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Bir de abin için üzülüyordun anlatırsam öldürür diye. Insan kardeşini nasıl umursamaz. Ah ya işte hep kadınların ekonomik özgürlüğü olmadığı için her şey bu kadar zorlaşıyor. 
(305 puan) tarafından
Sığınma evine gidiyorum işlemler bitti. İşte kimse için üzülmeyeceksin yoksa üzülecek hâle geliyorsun
0 oy
(953 puan) tarafından
Sonuç ne oldu üzldüm
(2,067 puan) tarafından
Sanırım telefonu elinden alındı...bir kadın daha kaderine terk edildi... Allah yar ve yardımcısı olsun
0 oy
(236 puan) tarafından
Ah canım benim ya Rabb'im yardımcın olsun inşallah 
0 oy
(991 puan) tarafından
Öyle birine ilk diyeceğin şey. Ben o.puysam sende pe.venk oluyorsun bu durumda olurdu.
0 oy
(4,912 puan) tarafından
Keske kocan olacak pisliği sen kovsaydin evden evinden çıkmasaydın. Yavrunla nereye gideceksin uzuldum canım. Nasıl yapacaksn. Rabbım yardımcın olsun inşallah 
0 oy
(3,246 puan) tarafından
Kadın sığınma evi iyi bi yer değil canım onu soyleyim 

Başka bi yolunu bul derim
0 oy
tarafından
Darp raporu al polise git olanı biteni anlat şikayetçi ol sonra polis eşliğinde eve git eşyalarını ihtiyaçlarını al kadın sığınmaya gidip boşanma  davanı aç. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 287 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Gunes1997 (3,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 450 göst.
24 Ekim 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde ✨Lavinia✨ (5,333 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 257 göst.
20 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1prenses_1prens (595 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 286 göst.
28 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu

408,340 soru

12,267,690 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...