0 oy
357 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Mrb arkadaşlar nasıl bir yol izlemeliyim doğru mu yapıyorum çok mu bunaltiyorum bilmiyorum eşim kötü biri değil ama çocuk konusunda anlaşamıyoruz benim 5 buçuk aylık bir bebegim var ve kalbinden rahatsız kaynanamlarda kalacaz 2,3 ay bir aydır burdayiz sartlarimi baştan konuştum öyle geldim sigara icilmicek ha içen varsa da dışarda icsin bebeği sevmek isterse de üstünü değiştirip elini yıkayacak küllük gibi kokup bebeği alamaz kucağına neyse bı kaç defa uyarıdan snr eşim dikkat etti 2.si benim gorumcemin torunu ve gelini kendisi grip olmuş çok kötü bende dedim oraya gitseniz bile dikkat edin gelip çocuğu kucaklarsaniz bu defa ona bulaşır inanın sabah gelini kucağında çocuğuyla öksür öksür bizimkilerin yanına gitti bende eşimi aradım dikkat etmesi için bana kızdı ne iki de bir arıyorsun diye dedim bebeğimi korumak zorundayım onlar düşüncesiz diye ben riske atamam bunaldım dedi o zaman geç odaya hiç çıkma diyor bana bende yoruldum arkadaşlar lütfen lincelmeden önce empati kurun 

9 Cevaplar

0 oy
(519 puan) tarafından
Sen çok haklısın da ben olsam evımden gıtmem gıttın aılenın yanında kalan sensın kocanı nıye arıyorsun canım dıkkat etsınler dıye zaten uyarını yapmıssın ben olsam  kendım hallederdım bebegı gonderdım mı dedın? Ben mı yanlıs anladım!

Yanı bence de bebegı al odada dur ama bu olması gereken çünkü swnın bebegıne Allâh korusun bırsey olursa senın cıgerın yanacak sen önlem almak zorundasın mecburiyetinı bılmıyorum ama bebek çok küçük evıne kısa sürede dönemez mısın 
tarafından
Hayır bulaşık yıkıyordum eşim dedj bebeği bı kapıya çıkarayım hava alsın diğer gorumcemin evi aynı sokakta onların kapısının önündeydiler baktım diğer gogumcemin gelini hasta hasta hapsir öksür çocuğu kucağında onların yanına gidiyor bende bebeği getirsin diye aradım çünkü doktor dikkat edin dedi kalp deliği normalinden fazla büyük
tarafından
Keşke gidebilsem ama şuan gidemiyorum ben onlar etsin diye değil bebeğimi getirsin diye aradım dusuncesizler hastaysaniz oturun evinizde başkasına bulastirmaya hakkınız yok ki
(519 puan) tarafından
Çok haklısınn sende öyle olunca gönderme yenında sende gıt vallah ne yapsan hakkın var anasın sen cıger senin can senın
-Reklam-
0 oy
(2,233 puan) tarafından
Seni linçleyecek bir durum yok ortada tamamen haklısın benim çocuğumun  hiç bir rahatsızlığı yokken evde sigara içilmez içmek isteyen balkon yada dışarıda içer bende izin vermem bu benim kuralım eşimde bu kurala uyar hasta kimseye gitmem biz hasta olduysak bu seferde ben kimseyi davet etmem bu konuda kurallarım kesindir karşı çıkılsın istemem ve senin bebeğin rahatsız sen demeden onların hasas davranmaları lazım
tarafından
Dikkat etmiyorlar ailecek birbirlerine bulastirp hasta oldular ve dikkat etmiyorlar birbirlerine gidip geliyorlar ben kaynanama dedim gidiyorsan da evde hasta torunun var dikkat edin bu defa ben kötü oluyorum öyle dedim diye ben acı çektim yogunbakimda kaldı bebeğim dikislerim açıldı o yolu git gel tekrar hastanelere düşmek istemiyorum ama anlatamıyorum kendimi
0 oy
(2,174 puan) tarafından
Birincisi gitmem bile evimden yere tabiki koruyacaksin rahatsızlığı var dikkat edilmesi gerek hepsini mum ederim dinlemiyor odadan çıkma herkese zahir ederim aldığı nefesi öyle o alınır bu güçenir umrumda bile olmaz 
tarafından
Evim farklı ni şehirde bazi nedenlerden dolayı 2,3 ay kalacaz mecbur  bebeği hiçbir yere zaten gondermiyorum sevmek isteyen gelsin burda sevsin diyorum zaten gorumcelerim kayinim eltimle konuşmuyorum riskli doğumun vardı ölecektim eşim yoktu o zaman hepsi sırt çevirdi bana resmen ölüme bıraktılar bende affetmiyorum yaptıklarını ama yegeninizi sevemezsin demedim sadece evlere götürülmesine müsade etmiyorum
(2,174 puan) tarafından
5 aylık bebgin zaten evlerine görülme durumu söz konusu bile olamaz ki anne nereye bebek oraya anca 3 4 yaşına gelince sensiz biryere babasıyla gidebilir al bebeğini otur odada yeğenlerini düşünen senin yanında oldu sevmesinler iyilik kötülük getirir
0 oy
(1,867 puan) tarafından
Al bebeğini git . Siz mutlu olacaksınız diye ben çocuğumun hayatını riske atamam de. 
tarafından
Benim anne baba abla kimse yok iki erkek kardeşim var bekar doğum zamanı baya yük oldum onlara eşimin ailesi sırt çevirirken kardeşim başımdayd ameliyat oldum alıp başımı gidebilsem keşke
0 oy
(1,959 puan) tarafından
linçleyecek hiçbir durum yok canım kim olursa olsun evladını korumaya çalışır senin titizlendiğin kadar eşin de titizlenmeli özen göstermeli o bunu yapmıyorsa sen tabi ki evladını koruyacaksın
tarafından
Ben hani ilk çocuktur bı de doğumda yanımda değildi yoğun bakım süreci o zorlukları görmedi eşim gelemdi bilmiyor diye söylüyorum dikkat et ellerini opmesinler hastaysa yakinlasmasinlar ve benim olmadığım yere de bebeğimi götürme gelip burda sevsinler diyorum ama sanırım böyle demekle bunaltiyorum
(1,959 puan) tarafından
bebeğin daha ufacık sen olmadan bi zahmet gelip sevmesinler canım sen de hep yanında ol tabi bu en doğal şey
0 oy
tarafından
Seni çok iyi anlayabiliyorum. Benimde ailelerde küllük gibi bebeğimi kucaklayıp yakın temas kurmak istediler hemde daha yenidoğan dönemindeydi. Zaten aynı kişi öksürükten ölüyodu. Bende yasak koydum herkese. Kimsenin kucağına vermedim uzun bı sure ama eşim bu konuda çok destek oldu. Sonrw baktık bazilwri düzeldi verdik yine yakın temas yasakladik. Ha şöyle oldu bizde de. Biri bana yanlış gelen bişey yaptığında eşimi bunalttim bı ara. Haklıydı bunalmakta. Bana bile tepki gösterdi sonra bende baskalariyla konusuo rahatsız olduğum şeyleri dile getirince ve kurallarımi koyunca kimseyle pek sorun yaşamadık. Bide küllük dediğim öksüren kişi alınmış ona vermiyoruz çünkü kendini değiştirmedi. Alınmış işte ben vebali miyim demiş. Benimde umurumda olmadı. Gelip yüzüme soylerse alındığını evet çocuğumu çok seviyorsun ama böyle sevmek olmaz ona zarar veriyosun fedakarlık yapmiyosan kusura bakma dicem
0 oy
(768 puan) tarafından
Tamam çocuğunu korumaya çalışmakta haklısın da kendi evinde kalmıyorsan başkasının evinde de herkes bir yere kadar sana uyar, hatta hiç uymayabilirler de. Elin uzaktan ne yapsın? Ya dediği gibi odadan çıkmayacaksın Ya da evinde kalacaksın. 
0 oy
(448 puan) tarafından
Çok haklısın ben ama öptürmemek tek çare değil bebeğin çok hasassa ortamlara girmemeli çünkü havadan bulaşıyor hastalık ben o akılsız kafamla eve misafir aldım gelenlerin çocukları hastaydı bebeklerime bulaştı inanki hiç öpmediler fakat hava yoluyla bulaştı ve malesef olan oldu üçüzlerimden iki tanesini kaybettim çok haklısın koru bence kim küsüyorsa küssün
(415 puan) tarafından
nasil kaybettiniz anladim
(448 puan) tarafından
Bebekler enfeksiyon kaptı rota vürüsü diye bi hastalık işte öyle bebekler öldü yani şunu demek istedim bebekleri korumak için hiç çekinmeyin heleki sağlık sorunu olan bebekler ve hasas olanlar bağışıklığı düşük olanlar çabuk hastalanır
(415 puan) tarafından
ya cok uzuldum allah rahmet eylesin :( yeni dogan doneminde mi kaybettiniz
0 oy
(415 puan) tarafından
linclenecek bisey yok bebeginin saglik sorunu var olmasa bile kesinlikle dikkat edilcek seyler ben de bu iki konuda coook hassasim yani senon gibi saglik sorunu olsa daha bile beter olabilirim sana cok hak verdim cok gecmis olsun melege ❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 146 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Ftm1907 (520 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 108 göst.
10 Ekim 2024 Aile kategorisinde Sendeee (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 376 göst.
26 Eylül 2024 Aile kategorisinde Glstanbeste (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.