0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (567 puan) tarafından
Yan tarafıma yeni birisi taşındı 2 3 kere dışarda merhabalastik konuştuk birkaç kez birşey istedi falan neyse ben komşuları cagiracaktm bunu da çağırayım dedim grup var apartmanın oraya numarasını eklemisti en son yönetici ama profil resmi falan yok bayanlar grubu olduğu için bende mesaj attım işte ben yan komşu yarın çaya buyrun komsularda gelecek dedim oda işim var ama bakarım dedi neyse kaydetmiş beni bende kaydettim profil resmi çıktı eşiyle gelmedi çaya ondan birgün sonrada bir sorun oldu ona gelenler benim zili çalıyordu sürekli bende aradım rica ettim gelenleri uyarsın diye konuştuk kapadık birgün sonra gece 11 e doğru bir numara aradı beni açtım böyle sesler geliyor bağırış çağırs Alo dedim sesini tanıdım oradan sonra bir kız kimsiniz dedi bende ben Fatma siz kimsiniz dedim abla kusura bakma ben Rabia bin kıziyim dedi bende bir sorun mu var dedim kusura bakma annem kaydetmemiste numaranızı ondan aramistim dedi kapadı anlamadım ne olduğunu sonuçta beni kaydetti eminim çünkü grupta önce profil resmi yoktu kaydedince çıktı sildi desem numaramı silindi desem hala profil resmi gözüküyor ama grupta ablam kayıtlı o baktı gözükmüyor ablam onu kaydetmedigi için tuhaf geldi bana anlamadım ne olduğunu ne tuhaf insanlar var yaa 

1 cevap

+1 oy
(20,214 puan) tarafından
Eşi acaba yabancı bir adam numarası zannedip de kavga çıkardı da o yüzden mi aradilar. Öyle ******** adamlar da var yani. Belli olmaz 
(567 puan) tarafından
Olabilir ya bende öyle düşündüm aman benden uzak olsunlar hiç uğraşamam zaten eşim asker genelde evde yok
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 136 göst.
+3 oy
4 cevap 219 göst.
+2 oy
7 cevap 204 göst.
0 oy
8 cevap 125 göst.
21 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu

411,553 soru