0 oy
53 göst.
Diğer kategorisinde (217 puan) tarafından
bebsgım kuvezde erken dogum nedeniyle topuktan kan almışalr saglıkocagı aradı bebeginizde bu sıkımtılar olabılır doktoruna söyleyin diyr SMA Yada KONJENİTAL ADRENAL HİPERPLAZİ  olabilirmiş hemen doktor görmesi lazımh dediler ama cocugum kuvezde öyle bişi olsa orda bılgılendırmezlermi ya da başına gelen varmı bilgilendirin lütfen 

1 cevap

0 oy
(471 puan) tarafından
topuk kanını tekrar alıp teyit edecekler. bir sonraki kan ankaraya gider orda test olur. bizde ilk kan temiz ikinci şüpheli çıkmıştı. sağlık ocağı aradı söyledi ben de yoğun bakıma haber verdim 3. kez kan aldılar ankaraya gönderdiler. şükür temiz geldi. 

bazı şeyleri direk bakanlık takip ediyor. yoğun bakımın baktığı kısım ayrı bu genetik kısımlar ayrı oluyor. siz yoğun bakımı bilgilendirin bu konuda
(217 puan) tarafından
Valla o kadar kötü oldumkı inşallah bizdede bi sıkımtı cıkmaz  dua edin nolur zaten kuvezde yavrum 33 haftalık dogdu arayıp hemen oraya söyleyeyim cok sagolun
(471 puan) tarafından
inşallah sağlıcakla kavuşursunuz. ben 73 gün beklemiştim ama şükür sonu güzel oldu. inşallah sizin de sonu güzel olur
(217 puan) tarafından
Amin amin inşallah allah razı olsun bu testler 3 keremi yapilıyor acaba
(471 puan) tarafından
biz de şüphelendikleri için 3 kere aldılar topuk kanını normalini bilmiyorum
(217 puan) tarafından
Tmm çok teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 14 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Mina (2,677 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 346 göst.
10 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umutsuz_33 (531 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 217 göst.

401,185 soru

12,007,218 cevap

36,193 kullanıcı

...