Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_be515158d4237fa20c00e60c49d5bcd4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Ameliyat Sonrası Kanama Normal mi? Vajinoplasti ve Diğer İşlemler Hakkında Bilinmesi Gerekenler-Sağlık-Diyet-Spor
+1 oy
103 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (66 puan) tarafından

Vajinoplasti rektosel sistosel ve labioplasti oldum bugün 4 gün oluyo ama Sabahtan beri kırmızı kanamam var şuan biraz daha artmış durumda hastanede geldim geleli yatıyorum kabız olmadım ani hareket yapmadim ara ara yürüyüş yaptım evde zorlanmadan ama şuan neden böyle oldu endişelenmeliyim normal bı durummu doktora gideyimmi ?? Başına gelen varmı bu durum 

Aranızda hemsire ebe doktor falan varmı bu konu hakkında bilgi alabilirmiyim ??

5 Cevaplar

+1 oy
önce (66 puan) tarafından

En İyi Cevap

Yokmu başka bilen biri yaa 😏😏

-Reklam-
+1 oy
önce (5,297 puan) tarafından

Benim oldu ama öyle çok olmadı kanamam canım açık renkli az az di

Düne kadar benimde öyleydi ama şuan değişti koyu kırmızı kanamaya döndü 

Hastanede kaç gün kaldın cnm benim kanama riskine karşı 3 gün kaldım ben

2 gündüz bir gece kaldim 

Ben 3 gece 4. Gündüz çıktım canm 

0 oy
önce (3,138 puan) tarafından

Hıc korkma canım yara var içerde sonuçta benımde oldu bır haftaya kadar normal

Ama baya yogun geliyor adetten bi tık fazla geliyor neyse gittim geldim doktora kanama sebebini anlamadı ama ilaç yazdı cumaya kadar kesilmezse eğer tekrar yatış yapacak gözlemleyecek durumu

0 oy
önce (337 puan) tarafından

Doktorunun telefonu varsa ona sor biz normal desek bekliycnmi.kanama olur falan Allah korusun

Gittim geldim hastaneye kanamanın sebebi i anlayamadı dikislerde sıkıntı yok dedi ama kanamayı kesmek için ilaç verdi kesilmezse cuma günü yatış yapacak

önce (337 puan) tarafından

Yaa Allah yardimcin olsun dikkat et kendine agir falan kalidirma hep uzan insallah gecer hastahaneye gerek kalmadan

İnşallah canm çok sağol  öyle yapıyorum şuan 

0 oy
önce (4,998 puan) tarafından

Saydıkların nedir bilmiyorum ama endişen varsa doktora gidin 

Gittim geldim kanamanın sebebini anlamadı ilaç verdi kesilmezse cuma günü tekrar yatış verip bakacak 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 30 göst.
0 oy
1 cevap 78 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kbranur (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 480 göst.
10 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (634 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 147 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde curious (1,120 puan) tarafından soruldu

413,953 soru

12,459,588 cevap

46,644 kullanıcı

Kategoriler

...