Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
18 Yaşında Üç Çocuk Annesi Olmak: Tedirginlik ve Destek Arayışım
+1
oy
1,848
göst.
23 Eylül 2024
Aile
kategorisinde
Zehra Nur kara
(
14
puan)
tarafından
soruldu
Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşında 2 kız annesiyim 3. Geliyor ve ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bugün ilk defa kalp atışını duydum sevinemedim 18+5 günlük kontrole ilk defa gittim benden yana sorun yok Allah'ın takdiri ama çevrem kaynana falan ne yapcm bilmiyorum şimdi aradı ağzına geleni söyledi kapattı ben ister miyim 18 yaşında 3 çocuk annesi olmayı ama elden bir şey gelmiyor
Not: Allah için yargılamayın annesiz babasız biri olarak mecbur erken evlendim
dertleşmek
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
48
Cevaplar
0
oy
23 Eylül 2024
Minigimm
(
2,174
puan)
tarafından
cevaplandı
Bir çocuğum var ikinciye cesaretim yok yasim 27 korunmanın bir çok yolu var bak elimde telefon var bu uygulamayıda biliyorsun demekki biraz kendi yararına kullanmanda gerek eşine güvenme korunurken tahminimce yaşı senden büyüktür zaten o bilerek yapıyor sana gözü başı açılmasın mecburiyeti hep devam etsin diye ama sen sağlık ocağına git haplardan al korunma yöntemlerini öğren iyice seçenekleri değerlendir ben evlenirken işlemlerin içinde doğum kontrol yöntemleri dersi aldık remen seni ve çocuklarını senden başkası düşünmez bsen kendini koru tek önceliğin bu sonrada çocuklarını sağlıkla gönlünce büyüt büyüyün beraber abla kardeş gibi ileride gezersiniz sağlıkla sihatle al kucağına
23 Eylül 2024
Zehra Nur kara
(
14
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok abla ya kendide üzüldü şaşırdı
23 Eylül 2024
Minigimm
(
2,174
puan)
tarafından
yorumlandı
Şuan ikinciyi isteyip cesaret edemedimiz için rahat davranıyoruz ona rağmen çift koruma olursa nasip basimiz üzerine diye ama bile isteye yok o cesaret bizde çok zor bakmak sabahın 6 sında bir ayağa kalkiyoruz gecenin 10 una kadar iki karış bebenin hizmetindeyiz oturmadan ne istiyorsa yapıyoruz yemeği suyu banyosu etkinliği kitabı iki kişi sürekli ya ayakta bir oraya bir buraya çalışıyoruz ayaklarımın tabanlari acıyor korunma yönteminin güvenilirliği önemli senin buraya yazana kadar onu arastirman gerek eşinle bir oturun düşünün araştırın doktora danışın eşinde o kadar şaşırdı üzüldü madem sana yazık günah sabah olur ise gider akşam gelir evde senin canın çıkar
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
23 Eylül 2024
BenAnneOldum
(
768
puan)
tarafından
cevaplandı
Yavrum hadi kimsesizdin, sahiplenilmek istedin erken evlendin, bunu anlarım da, korunmak diye de bir şey var. 18 yaşında 3 çocuk annesi olmak istemiyorsan korunacaksın, bunun çaresi bu. Sen daha çocuksun
23 Eylül 2024
Zehra Nur kara
(
14
puan)
tarafından
yorumlandı
İlk çocuğumu kendim istedim bana yoldaş olsun evde tek kalıyorum çoğu zmn fırıncı hanımları bilir gece vardiyası var ikinci aylık iğne kullanıyordum baya bir süre âdet olmadım rahmin daralmış çocuğun olmaz artık dediler bıraktım hamile kaldım buda hap kullanıyordum sonra eşime bıraktım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Eylül 2024
Az
(
448
puan)
tarafından
cevaplandı
Bundan sonraki gebeliğnde korun internette araştır dokturlarda öneriler al ve bidaha yapma günahsın yazık etme kendine ve çocuklara
23 Eylül 2024
Zehra Nur kara
(
14
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle yapcm çocuklarım iyice büyüsün ben biraz kendime gelmek istiyorum artık
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Eylül 2024
Ben geldm
(
2,002
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla olmuşla ölmüşe çare yok güzelim. olan oldu geçmişi görme şu günlerin evet zor ama geçecek bunu düşünerek sakin kal ve özgüvenli ol kimsenin sana kızmaya hakkı yok evet küçüksün ama 3 çocuk annesisin kimse ayarlayamaz seni. eşin ile aranda problem yok iyiyseniz hani yardımcı oluyorsa rutin oluştur işlerini rahat yapmak açısından ve kimseden beklentin olmasın annenden babandan bile bu kez destek görmeyince asıl bunalıma giriyor insan. çok zor ama hepsi geçecek...
23 Eylül 2024
Zehra Nur kara
(
14
puan)
tarafından
yorumlandı
Teşekkür ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
23 Eylül 2024
Anonimmm
(
974
puan)
tarafından
cevaplandı
Yuh nasıl 14 yaşında evlendin .Eşin tam bir pedofili
23 Eylül 2024
Zehra Nur kara
(
14
puan)
tarafından
yorumlandı
He he aynen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2024
Sekerkiz06
(
3,624
puan)
tarafından
cevaplandı
Bir kez daha anladim buraya aile ici sohbetin yazilmamasi gerektigini..kiz ne sormuş yorumdakiler ne yazmiş ..eşinden sogutuyorsunuz böyle yazmakla .ne olur ki canim benim merak etme her şey güzel olucak tarzi seyler yazsaniz..eşimi seviyorum diyor kız..hamilelik psikolojisi bu..sadece derdi buradan güzel sozler duymak ..basaricagina inanmak..eşin istismarci demisler..
24 Eylül 2024
Zehra Nur kara
(
14
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani çevremdeki insanlar zaten bana yetiyor zaten öyle biri olsaydı kullanır atardı 4 sene artı 3 çocuk
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2024
Sweatmom
(
6,384
puan)
tarafından
cevaplandı
Evet zorda kalıp evlenmişsin hadi evlendinde peş peşe bunca neden her anlamda yetebildiğini sanmıyorum sen daha çocuksun çünkü
24 Eylül 2024
Zehra Nur kara
(
14
puan)
tarafından
yorumlandı
Yok çok şükür yetiyorum Allah güç verdiği sürece de yetmeye çalışacağım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
24 Eylül 2024
Hayalseveranne77
(
420
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende 18 de evlendim kuzum ama keşke ilk çocuktan sonra spriyal felan taktirsaydın ben şuan 21 oldum ikinciye cesaret edemiyorum tek bakıyorum annem bir saatlik uzakta kayanamm beni kabul etmedi hiç konuşmuyoruz onunla Allah yardımcın olsun eşin yardımcı olması lazım bu konuda tek destekçi o var anladığım kadarıyla birde en önemlisi bu bebek doğduktan sonra korun mutlaka
24 Eylül 2024
Zehra Nur kara
(
14
puan)
tarafından
yorumlandı
Yaşım küçük diye ilk çocukta takmadılar sonrada ben korktum sen normal doğum yaptın korkma falan dediler ama
26 Eylül 2024
Hayalseveranne77
(
420
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet hiç korktuğun gibi acı yok normal doğuma nazaran adet sancısı gibi bi dakika sürüyor oda
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
3
İlgili sorular
0
oy
4
cevap
135
göst.
Namaza Yeniden Başlamak İçin Motivasyon ve Destek Arayışım Nedir?
5 gün
önce
Diğer
kategorisinde
Sinirlibayan
(
254
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
87
göst.
Komşularım Moralimi Bozuyor: Gebelik Sürecinde Destek Arayışım Neden Zorlaşıyor?
1 Ekim 2024
Kültür-Sanat
kategorisinde
elfkrt
(
27
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
6