+1 oy
592 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
Kızlar 11 aylik bebeğim var sezeryanla doğum ettim herseyiyle eşim ve ben ilgilendik kimseden birsey beklemedik yapmadılar da. Gelenim gidenim olmuyor her zaman oğlumu dışarı çıkaramıyorum çok yanliz kalıyoruz onunla ve yardım etmeyip halimizi gören yakinlar şunun bunun 3 çocuğu var hepsini tek başına bakmis peş peşe doğurmuş helal olsun diyor(kayinvalide) ama bir yandan da sakın çocuk yapma diyorlar ben kimseye dert yanmiyorum ama böyle diyorlar. Gaza mi geliyorum ne çocuk yapmak istiyorum peş peşe hepsine kendim bakmak kimseye minnet etmemek istiyorum beni niye bu psikolojiye sokuyorlar yapayım mı çocuk sizce hepsine bir cevap olsun :D

24 Cevaplar

0 oy
(1,248 puan) tarafından
Çocuk küçük bari 2 yaşını doldursun sonra 
-Reklam-
0 oy
(674 puan) tarafından
Kimse için hazır değilken kesinlikle oyle bomir sey yapma susturanazsın  milleti bu kez de çocuğun küçüktü ne acelen vardı doğurdun gibi şeyler söylerler yani susmaları imkansız söylerler de söylerler 
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Aslında mantıklı mesela ben 5 yıl ara verdim yaptım sonra bebek küçük evde uyku düzeni falan diye büyüğe hep haksızlık yaptm
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Banada diyorlar yap bi tane daha siz bakıyonuz diyip geçiyorum sksjjs 3 yaşında ama cesaretim yok bakanda yok bi ben bi eşim varız gerekte yok 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 218 göst.
18 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Arazoglum (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
54 cevap 1,434 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kimsiz457 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Melek.06 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 153 göst.