+2 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (30 puan) tarafından
Herkese iyi akşamlar 2.ci bir bebek istiyorm kızım 4 yaşında 4 aydır olmuyor maalsf ovulasyon testi bile denedim gün aşırı denedim olmadı kızımda ilk ay hamile kalmıştım hemde 2 defada bu ay ümitliydim olmadı maalsf.

2 arkadaşımdan soğan kürü kullandıkları ay hamile kaldıklarını duymuştum acaba deneyen varmı ?

Yada şunu yaptım oldu diyen ?

10 Cevaplar

0 oy
(653 puan) tarafından

Ben yanlislikla hamile kaldım soğan kürü ile :D

Kist vardı çok büyüktü bı yakınım soğan kürü önerdi onu kabuğu ile birlikte kaynatıp içtim 1 hafta. 1 haftanın sonunda geri çekilme ile hamile kaldım hemde kistim bitmişti :D

(1,161 puan) tarafından
Tarif verir misin canım
(653 puan) tarafından
1 soğanı kabugu ile beraber 4e bölüp kaynatıyosun suyun rengi değişince çay gibi sıcak sıcak içiyorsun 1 gün yapıp 1 gün ara veriyosn. Kist için böyle yapmıştım
(30 puan) tarafından
Adet söküyor fln yazıyor nette birşey olurmu ki
(653 puan) tarafından
Adetten 3 gün sonra kullanıyordm 3 gün kala da bırakıyordm. Öyle bi etki yapmadi. Ama her bünye farklı onu da soyleyim
-Reklam-
0 oy
(20,087 puan) tarafından
Acele etme. İlkinde ilk ay hamile kaldım diye bu da öyle olacak diye bişey yok. Rahatına bak. Stres yapma. Kendiliğinden olur. Soğan kürüyle ilgili bilgim yok. 
(30 puan) tarafından
Yaa insan ne kadar acele etmesede bir bekleyiş içine giriyor 2 ay hiç kafama takmadım ama sonra niye olmuyo gibi düşünmeye başladım
0 oy
(4,575 puan) tarafından
Ben o hatayı yaptım hem miyomum vardı hem onun için hemde çocuk olsun diye ama bende işe yaramadı aksine miyomlari büyüttü ameliyat olmak zorunda kaldım şimdi 1 yıl daha bekleyecegim git doktora iyice araştır benim düştüğüm hayata düşme
(30 puan) tarafından
Soğan kürü faydalıymis aslnda zararlı birşey değil ama
(4,575 puan) tarafından
Valla benim onu içtikten sonra ağrım arttı 3 cm olan miyom 6 cm e ulaştı besledi onu
0 oy
(755 puan) tarafından
Sogan kürüyle ilgili bi bilgim yok cnm neyle korunuyordunuz acaba ondan kaynaklı mı ? 
(30 puan) tarafından
Geri çekilme + prezervatif ama afedersin eşimde bir ara erken boşalma sorunu oldu o sıra krem kullandk acaba ondan bir sorun mu oldu diye düşünmeye başladım
(755 puan) tarafından
Hap kullananlarda yumurtalıkları tembelleştiriyor diye duymuştum o sebepten gecikiyormuş. Ama kremi bilmiyorum onu etkilemez gbi krem.  Rabbim nasip etsin en kısa zamanda inşallah
0 oy
(526 puan) tarafından
Folik asit kullanmayı denedinizmi
(30 puan) tarafından
Yok ama düşünüyorm
0 oy
(8,389 puan) tarafından

2. Bebeğime 7 ay sonra hamile kaldım 

Denemeye devam et

(30 puan) tarafından
Devam ediyorm ama stres olmaya başladım
0 oy
(2,734 puan) tarafından
4 ay az bir süre, acele edip strese girme. Bir doktora gidebilirsiniz ama 1 yılı normal görüyor doktorlar
(30 puan) tarafından
Doktora gitmeyi düşünüyorm hatta rendevum vardı dedim bu ayda denim olmazsa giderim diye iptal ettim
0 oy
tarafından

Annem soğan kürü kulanip bna hamile kalmış :D:D

(30 puan) tarafından
Yaa ise yararmi acaba
0 oy
(762 puan) tarafından

Ben iki kere kaldım canım biri boş gebelik oldu diğeri doğdu iki yaşına gireck nerdeyse :)

(30 puan) tarafından
Adetten kaç gün sonra başladin peki ?
0 oy
(963 puan) tarafından
Ben adet olmak için içmiştim normalde hiç sevmem hamile kaldım içtiğim ay 
(30 puan) tarafından
Korunurken mı hamile kaldin cnm benim bir kızım var.Bekledigim ay hamile kaldım .2.ci biraz uğraştırıyor :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 30 göst.
0 oy
2 cevap 94 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ipek6161 (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 303 göst.
0 oy
0 cevap 95 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,015 soru