0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde (208 puan) tarafından

Benimkileri srayla yatirdim. Simdi kendime bakim ve cay keyfi zamani. Yorgunlugumu ckartayim)

image

28 Cevaplar

0 oy
(882 puan) tarafından
Asla zaman ayrimam en fazla açsam yemek yerim çay Faslı yok oğlum uyursa biraz telefonda takılır uyumaya bakarim beni akşam arayan arkasas vs olursa açmam mümkün mertebe dinlenmeye çalışırım 
(208 puan) tarafından
Ama zamanindan gidiyor. Kendine de vakit ayrman lazm
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

kocamla çay, kahve, tatlı kısaca anne baba saati yapıyoruz. Balkonda oturuyoruz. Arkadaşlarımız gelir benim bebemin kulağında top patlat uyanmaz okey partileri yapıyoruz .d ya da bazen sadece sessiz ortam yapıyoruz kendimize
0 oy
(339 puan) tarafından
Uyarak kendimi ödulendirecm
0 oy
(727 puan) tarafından
Nerde yaşıyorsun canım buralar soğudu bide 9 da uyuyunca kaçta kalkıyorlar merak ettim 
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Benimkiler erken uyanıyor sabah. Oglum gunduz uykusunu bıraktı 4 yas olacak bı yandan iyi oldu erken uyuyor. Bugün 9 a doğru uykudular kızımla oglum. Duş aldım. Mutfagı topladım wc lavabo yıkadım. Esımle cay saati yaptik, oturduk. Öyle geçiyor. Sabah okul olduğu için bu saatlerde uyuyoruz 
0 oy
(13,781 puan) tarafından
Koca ayı 2 de kapatıp geliyor 

Genellikle meyve tabağı salata türü hazirlıyorum oturuyoruz 4.5 e kadar  film oyun sohbet vs
0 oy
tarafından
İki çocuğu uyutmuş, o sıra da 3 yaşındaki tek canavarı 1e kadar uyutamayan ben :'( :D :D
0 oy
(5,577 puan) tarafından
1 makina camasir attim ,1 makina katladim. 

Bi de bamya pisirdim yarin icin. Yogurt mayaladim. 15 dk da bos bos oturup telefonda gezindim. Makinanin bitirmesini bekliyorum. Ayakta uyuyorum :(

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 374 göst.
13 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 507 göst.
0 oy
40 cevap 705 göst.
0 oy
26 cevap 566 göst.
1 Aralık 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,903 soru