0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (2,029 puan) tarafından
Normalde bim şampuanı kullanıyorum bebek şampuanı olarak çocuklara ama iki defadır Dalin kullandım ilkinde kullandım ertesi gün bitlendi baya bir başka şampuan kullandık bişey yok yine Dalin aldım üç gün önce bitlenmis delircem hergun banyo yaptırırım hergun kıyafet değiştiririm bu şampuanı alınca bitleniyokar internette baktım çok şikayet var bit yapiyo diye

10 Cevaplar

0 oy
(18,991 puan) tarafından
İlk defa duyuyorum. Oğlum doğdu doğalı başka şampuan kullanmadık. Oğlum 4 yaş kızım 1 yaş. Kkisinde de öyle bir problem yaşamadık şükür. 
(2,029 puan) tarafından
Ay bilmiyorum valla dikkat ediyorum iki defadır onu alınca bitleniyo
-Reklam-
0 oy
(5,833 puan) tarafından

ne biti yav :) bit ole hemen gtmezki uc gun once falan geldi gittinolmaz. sampuandan bagimsizdir bir varsa da 8 yildir dalin kullaniyoruz

(2,029 puan) tarafından
Aşkım bit üç dört tane tek vardı yok bir ama yumurtası duruyo nasıl gecicek o ya
(1,848 puan) tarafından
Bionyt bit spreyi al kullan
Tarağı işe tara geçer
(2,029 puan) tarafından
Kullanıyorum canm
0 oy
(7,637 puan) tarafından
 Hiç duymadım yiğenlerim  oğluma kullandık öyle bir şey olmadı
(2,029 puan) tarafından
Ay bilmiyorum hep kapıda oynuyo acaba birinden mi geçti
(7,637 puan) tarafından
Muhtemelen geçiyo
(2,029 puan) tarafından
Yemin ederim hergun yıkıyorum hasta oldu en fazla iki gün yikamadim iki günde de bitlenmez heralde demi
(7,227 puan) tarafından
Bitlenir sokakta oynadıklarından.
0 oy
tarafından
Aaaa ilk defa duydum. Ama zaten kullanmiyorum da benim hatırladığım babaanem kullaniyodu hiç bitlendigini duymadım 
0 oy
(5,143 puan) tarafından
29 aylik surekli kullaniyoruz hatta gecenlerde sampuan bitmis kendime kullandim birsey olmadı canım baskasindan gelmistir
0 oy
(7,227 puan) tarafından

Kuzum okula giderse ordan getirmiştir. Benim yeğenlerim milattan önce ve sonrası DALİN :D

Bizde tabiki. 

0 oy
(10,882 puan) tarafından
Bit kendi kendine mi olusacak bacim birinden geliyodur arkadaslarina dikkat et sen sampuanla ne alakasi var ben hic sanmiyorum 
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Ben okula giderken hep Dalin kullanırlarmış ve çok bitlenirmilim meğer hep Dalin yuzundenmiş bi gün bi komşumuz dalinin bit yaptığını söylemiş kullanmayı bırakmışlar bidahada bitlenmemişim
(2,029 puan) tarafından
Valla şampuanı kullandım başladı iki defadır dikkat ediyorum
(1,619 puan) tarafından
Baxı saclara yapıyomus bana çok yapmıs sonra sebamede gecmişler
0 oy
(129 puan) tarafından
Yaaaa ben de dalin kullanıyorum daha bugün 13 günlük oğlumn kafasında bişey zıp zıp zıplıyor gördüm zor aldım kafasndsn bitmiydi ay şuan tedirgin oldummm
(2,029 puan) tarafından
Olabilir oda ucuyo zipliyo ama herkeste aynı degil
0 oy
(300 puan) tarafından
Bit yapacağını sanmıyorum, bit öyle oluşan bir şey değildir. Dalin benim oğluma alerji yaptı kafasında yaralar çıktı, çocuk kafasını saç diplerini yırtıyordu artık kaşımaktan. Şampuanı değiştirince düzeldi, anladık dalinden olduğunu o zaman 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 80 göst.
0 oy
0 cevap 16 göst.
0 oy
3 cevap 167 göst.

406,229 soru

12,179,912 cevap

36,674 kullanıcı

...