0 oy
79 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (257 puan) tarafından
Kızlar Seat Leon Tsı fr 2012 sizce bu araç alınır mı km 240.000 450 bin diyor galerici.. yakıt benzin-lpg. Kullanan var mı memnun olan ya da olmayan.

5 Cevaplar

0 oy
(1,869 puan) tarafından
Km si biraz yüksek miş ama seat leonu ben çok seviyorum ya. Temizse alınır bence güze araba 
(257 puan) tarafından
Hasar kaydı 18 bin mis alınınca tekerlekte yeni alinmali bilmiyorum ben şuan Peugeot var onu satıp bunu alalım diyriuz da eşim de ben de pek anlamıyoruz arabadan
(1,869 puan) tarafından
Hasarıda azmış. Lpg olmasıda iyi yakıt açısından. Bakımları falan tamsa alınır bence
-Reklam-
0 oy
(19 puan) tarafından
Kmsi baya yüksekmiş ama ya
(257 puan) tarafından
Demi hasar da 18 bin mis tekerlekleri de galerici değişmiş resimde yeni tekerlek duruyor  bakmaya gittigimizde eski tekerlek yani alınca illa tekerlekte alınacak ve pazarlık yok
(19 puan) tarafından
Boşver Canım Başka Yerden Alın Galericiler hem fazla pahalıya satıyor hemde Genelde Sorunlu oluyor , Biraz daha araştırıp Sahibindenden alın
0 oy
(6,686 puan) tarafından
Araba modeli iyi ama galeriden almak en az 30 bin fazla vermek demek sahibinden bulmak daha mantıklı ve aracın km yüksek 
(257 puan) tarafından
Evet öyle işte benim de o da içime sinmiyor az para değil
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Ben kullanıyorum güzel araba, cok uzun yol da yaptik..bizim ki modeli az yüksek 700 den yüksek fiyati sanırım. 450 ise kusurlarından dolayıdır 
(257 puan) tarafından
İlla ki emsallerine bakıyoruz pahalı acaba benzin LPG olduğu için mi fiyat düşük km de yüksek 240 bin
0 oy
(12,801 puan) tarafından
Km yüksek LPG için. Leon iyidir wolkswagen fabrikasından çıkıyor seat ama km şüpheye düşürdü beni. Bir de hasar kaydı var mı
(257 puan) tarafından
18 bın dedi galerici hasar kaydina
(12,801 puan) tarafından
Hasar kaydı da az değil. Şahıstan bakmak da daha mantıklı ayrıca canım galeri her zaman fazla fiyat verir

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 16 göst.
0 oy
3 cevap 85 göst.
0 oy
9 cevap 100 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,230 soru

12,179,840 cevap

36,674 kullanıcı

...