0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (1,591 puan) tarafından
Kızlar böyle olan var mı bı akıl verin nolur gaz dedik bilmem ne ama bu hiç düzelmiyor artık yoruldum valla eşime diyorum doktora götürelim yok diyot

5 Cevaplar

0 oy
(1,591 puan) tarafından
Çocuğu böyle olup çözüm bulan var mj
(5,820 puan) tarafından
e cck nerdeyse 18 aylik olana kadar gak guk  her halta aglio. 2 yas civari. inat ettigi seylere agliyor hayir olmaz dedigin seylere mesela.  2 buvuk 3 yasa dogru gercek sebeple aglio cani acirsa tada gercekten istemedigi seyi yaotirtmaya zorlarsan. artik insan gbi iletisim kurdugu icin zirt birt aglamiyor. ama ilk 18 20 ay zaten ful aglama zirlama buna psikljini alistir
-Reklam-
0 oy
(231 puan) tarafından
Belki dis cikariyordur.damaklarina baktın mı kabarmış mi

Benim bebeğim 6 aylikken çıkardı 
(1,591 puan) tarafından
Yok canım olabilir ama pek şiş gibi değil
0 oy
tarafından
Benim kızım huy edindi hep ağlama peşinde öyle kucakta da durmaz istemediği şeyde hemen ağlar sevme bile sevdirmiyo her çocuk anneyi istemez mi. Bişey olsa kucağıma alsam daha çok ağlıyo yani demem o ki bazı bebeklerde huy oluyo bence
(1,591 puan) tarafından
Kızım da çok ağlıyordu demekki benim yüzüm gulmeyecek
tarafından
Şuan bile uyumamak için ağlıyor bazen bende aynı şeyi düşünüyorum
0 oy
tarafından
Dişten olur canım kabarmasa bile damakları acıyor olabilir. damaklarina diş kremi sürün bide pırasa yeşil soğan tarzı şeyleri ısıttırın iyi gelir .yanından ayrılmayın bunu yaparken geçmiş olsun ❤️
(1,591 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
tarafından
Rica ederim canım bide çok ağladığı zaman ağrı kesici verebilirsiniz sakinleşir yazmayı unutmuşum
0 oy
(2,510 puan) tarafından
Kesin bir yeri ağrıyordur garibimin, görümcem anlatırdi benim oğlum ilk aydan tut 4. Aya kadar hep ağlardı durmazdi sinirden balkona bırakırdım ama vicdanim el vermez alırdım ama susmazdi sonra doktora götürünce anladık ki kalça çıkığı varmış o yüzden hep acıdan ağlıyormus derdi bence sizde gidin bı gösterin 
(1,591 puan) tarafından
Ama iki aylık baktırdık sonradan olur mu öyle bişey canım
(2,510 puan) tarafından
Onu bilemiyorum yada şey diş çıkarıyor olmasın mı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 71 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (660 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 402 göst.
16 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 231 göst.
22 Ekim 2024 Aile kategorisinde Sendeee (287 puan) tarafından soruldu

405,946 soru

12,168,048 cevap

36,631 kullanıcı

...