0 oy
44 göst.
Diğer kategorisinde (268 puan) tarafından
Sizin nasildi azalmaya başlamış miydi

3 Cevaplar

0 oy
(12,310 puan) tarafından
azalmaz aslında ama bebeğin ihtiyacı artar biraz 
-Reklam-
0 oy
(203 puan) tarafından
Azalıyor canım 3 aydan sonra azalıyor bakanlık zaten 3. Aydan itibaren anne sütü azaldigi için bebeğin boy kilo olcmesini istiyor demişti sağlık ocağındaki ebe hanım 
0 oy
(292 puan) tarafından
Bence azalmıyor 17 ay tek gögüs emzirdim ben kızımı. Süt arz talep ilişkisi bebek ne kadar emerse süt o kadar geliyor. Sütten kesene kadar kızım yenidoğan gibi gece 2 saatte bir kalkıyordu gündüz de saat başı emiyordu. Belki süreyi açşaydı bir miktar azalma olabilirdi
(268 puan) tarafından
Diğer gogsunu neden kabul etmedi
(292 puan) tarafından
Benim sağlık sebeplerimden dolayı
(268 puan) tarafından
Tek sütle doyuyor muydi canım.ek gida olarak yemesi nasildi.benim bebegimde tek gogusten emiyor onda soruyorum
(292 puan) tarafından
Evet hiç mama kullanmadık kilo alımı da hep üst sınırdan gitti. 6 aylık olunca ek gıdaya başladık ve ben doyumluk vermedim bağırsaklarını birden yormamak için. Günde 1 kere sadece tadım yaptırdım 1.5 ay öyle ilerledik yani hiç muhallebi çorba vs vermedim. 7.ayda kahvaltı +tadım şeklinde gittim 8.ayda kahvaltı+araöğün. Sonra kızımın isteğine göre öğün ekledim onun işaretlerini iyi anlamaya çalıştım. 9.aya kadar ana besini hep anne sütüydü yani ek gıda benim için yardımcıydı. Ölçüm de kendi yumruğu idi çünkü mideleri o kadar zaten. Yemekle arası şükür iyiydi. 2 yaşına kadar 0 şeker ile geldik o zamana kadar hiç şekerli şeyler vermedik. Onun da etkisi olmuştur tabi yemek seçmemesi için bence.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 49 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde Eylmahmet (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 267 göst.
30 Ocak 2021 Aile kategorisinde 26032020 (826 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Busra28 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 93 göst.