0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (1,686 puan) tarafından
Bebeğimle ilgili kaç defa sorubsorxum ya bir kişi ya iki asla bı cevap bulamıyorum niye böyle insanlar darda kalmasam fikir istemem heralde hiç mi bı tavsiye edecek kimse yok

8 Cevaplar

+4 oy
(18,688 puan) tarafından
Çünkü işin uzmanı değiliz ve uzman olmadığımız bilgimiz olmayan konuya yorum yapmıyoruz aynı deneyimi yaşayan kişiler yazıyor veya genel geçer bir yorum yapılıyor çünkü burası konu dışı sohbet bölümü günlük hayatta herkesin bilgisi ilgisi olan konularda sohbet postları açılıyor. Şu soruma cevap vermediniz tribine de anlam veremiyorum kimsenin öyle bir mecburiyeti yok ki konu ile ilgili bilgisi olsa yazar zaten 
(466 puan) tarafından
Ama sen böyle deyıncede  işin uzmanı değiliz falan.. Ne yanı cınsellıkte işin uzmanı mısınız   :)))
(18,688 puan) tarafından
Hastane doktor soruları kimsenin risk alıp şöyle yap diyeceği bir şey değil cinsellik anne olduğumuza göre hepimizin yaşadığı şey bilgimiz olmasa bile fikrimiz var ( fikri neyse zikri o olur hesabı )
(466 puan) tarafından
Hayır bence  bu sayfa nın adını cinsellık ve kaynana eltı kavgası koymaları lazım
(18,688 puan) tarafından
Bölümün adı konu dışı sohbet moda yemek ev işleri aile ilişkileri cinsellik her şeyi kapsıyor bebek bakımı ve gebelik için ayrı iki bölümü var zaten
-Reklam-
0 oy
(5,777 puan) tarafından
Çünkü cinselik herkesin hayatında olan bir durum olduğu için cevapı çok oluyor ama belirli sorularda insan bilemiyor 

Mesela her bebek ya aynı olmadığı için insan yanlış yönlendirmek istemiyor 
(1,686 puan) tarafından
Diğer postta canım bebeğim kucakta bile susmuyor neden böyle olabilir diye sormuştum ama sanki kimsenin çocuğu yok herkesinki sessiz cevap vermedi hiç kimse
(5,777 puan) tarafından
İşte diyorum ya çoğu bebek aynı değil yani diş olabilir gaz olabilir yada herhangi bir organında sorun olabilir
(466 puan) tarafından
Her cınsellık aynı mı pekı  çok saçma onada yorum yapılmasın
(5,777 puan) tarafından
Ama şu var buradaki binlerce insan evli ve çoğu aynı problemi yaşıyor
0 oy
(2,534 puan) tarafından
Benim doğrum senin için yanlış hata olabilir o yuxden kimse yazmıyor şimdi mesela kızım 3 yaşında bebeklikle ilgi soruları hatırlamıyorum bile normal bi durum 
0 oy
(4,022 puan) tarafından
Bence bize değil de eşine trip atmalısın ciddi bir ağlama varsa ve doktora götürmüyorsa. Hiç değilse sağlık durumu iyi olduğu öğrenilir ona göre hareket edilir
0 oy
(6,283 puan) tarafından
yani cinselligi ve. diger eksinli seyleri herkes merak edip yazar ve herkes yaşar kendince..  ama bebek saglik bilgi mevzusu ise kim sunu yao deyip vebal alir ki. anca ben boyle yaptim deyip fikir veirr basina gelen kisiler
0 oy
(731 puan) tarafından
Sitem ediyorsunuz da doktorun bile gözle bakarak anlayamayacağı şeyleri burda soylemlerinizle bilmemizi bekliyorsunuz. Ne desek yalan olur yani nerden bilelim doktora götürün belki bir derdi var çocuğun. Annesi olarak siz bilmiyorsaniz biz nasıl bilelim burdan. Konuyu cinselliğe bağlayarak herkesi zan altında birakiyorsunuz
0 oy
tarafından
Durumuna baktimda bı bebek neden kusar devamlı bunu doktora sormalisin biz ne desek olmaz bı bebek neden ağlar sen bilecen bunuda canm gazımi var diş mi çıkarıyor çocuk doktoruna gotrmem lazm en iyi cevabı onlar verir ve konuyu cinselliğe çekme boşuna cinsellik hayatımızda olan bsey yani
0 oy
(1,169 puan) tarafından

Sizi tenzih ediyorum ama bazısı cok komik ultrason kağıdında bebek olduğu bile belli olmuyorken doktor cinsiyetini ekranda görmediği halde buraya gelip cinsiyet ne diye soran çok,çok  lazım gibi erkek olmadığını duyuncada deliren var şimdi ona nasıl yorum yapsın insanlar sizin sorunuza denk gelmedim ben misal bir fikrim olsa belirtmekten de çekinmezdim keşke her konuda bilgisi olmadan fikri olan insanlar bir sussada bilgili olanlar konuşsa ama burası eğlenceli sohbetli bir platform aslında kimse birseyin uzmanı değil.:)

İlgili sorular

+8 oy
14 cevap 609 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Zuzum81 (906 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 47 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Derya deniz misali (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 1,782 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
32 cevap 1,154 göst.

411,893 soru

12,399,635 cevap

44,367 kullanıcı

Kategoriler

...