0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde (99 puan) tarafından
Kendimi motive edemiyorum kızlar ne yapacağım

16 Cevaplar

0 oy
(99 puan) tarafından
Kızlarrrrr  yardım 
-Reklam-
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Spiral mi takacaksin 
(99 puan) tarafından
İstiyorum ama cesaret yok
(1,463 puan) tarafından
Ben takmadım ama duyduğum kadarıyla hissedilmiyormus takarken çıkarırken korkulacak birsey yok 2 dklik is
(99 puan) tarafından
Nebiliyim yaa inşallah acı vermez korur
(1,463 puan) tarafından
Doğum yapmış ona katlanmış insanız küçük birseye korkmana bile gerek yok öyle düşün kendini motive et ben doğuma katlandım onca acıya katlandım küçük birseyden mi korkacagim de
(99 puan) tarafından
İnşallah cnm
0 oy
(4,612 puan) tarafından
İki dakika bile sürmüyor canım cooook minicik bir sızı gibi oluyor ama minicik
(99 puan) tarafından
Evettt
(1,082 puan) tarafından
Benim gibi çatal muneesi falan çok korkuyorum hiç yenmiyorum bu komrumu bende hep merak ediyom bu spril işini
(4,612 puan) tarafından
Valla bnde öyleydim ama maalesef alıştım 3 normal doğum bir ameliyat
(1,082 puan) tarafından
Benim ilk bı doğum oldu daha yeni oda sezeryan 2ciye Allah kerim nasip olursa  acba nasıl olur ddie yine dusunyom:)ilerde
(99 puan) tarafından
Ben ilişkide bile korkuyorum
0 oy
tarafından
Alttan ultrasona girdin mi
tarafından
Vajinadan ultrasona girdiysen onun gibi bişey
(99 puan) tarafından
Alttan muayene oldum da iki doğum yaptım ama yinede korkum var
tarafından
O muayeneden bi tık üstü o kadar bende çok tedirgin gittim taktı bu kadar mı dedim hiç korkma insan sadece oraya girene kadar tedirgin oluyo ameliyathanede takıyo hijyen açısından orda olmak geriyo yoksa inan hiç bişey yok
(99 puan) tarafından
Kadim doğum odasında değil mi
tarafından
Ameliyathanede yaptı benimki bende odada sandım diyorım ya huzursuz oldum ama tamamen hijyen için boşa korkmuşum
0 oy
(2,112 puan) tarafından

Staj yaparken takıp çıkarıyorduk o aklıma geldi :pouty: öyle düşününce çok kolay bir işlem ama kendime gelince ben de korkuyorum. Aslında vücuduma farklı bir etkisi olur diye korkuyorum ama herkeste olmuyor bi süre sonra alışılıyor sanırım

(99 puan) tarafından
Nasil yani siz ebe mi
(2,112 puan) tarafından
Evet sağlık lisesinden
0 oy
(1,786 puan) tarafından
Benm gibi korkak biri 3 kez takmış sen düşün 

Hiç denilen görülen kadr acımıyor hafif ağrı oluyor odur vallahi gebe kalmaktan doğum ağrısının yanında hiç bile son takmada benm spiral kaydı gidip yakana akadr gebe olduğumu öğrendim 
(99 puan) tarafından
Nasil yani
0 oy
(2,001 puan) tarafından
Bende böyleydim takarkenki acı düşününce aklımıza geldiği kadar büyük değil şok oldum 2 dakika toplam yat tak kalk sürmedi acı eşiğim çok düşük ona rağmen hiç acı çekmedim ayağa kalkıp bebeğimi alıp güne devam ettim
(99 puan) tarafından
Ne güzel canim benimd3 acı eşiğim az
(2,001 puan) tarafından
hiç acımıyor boşuna düşünüp strese girme
(99 puan) tarafından
Ne kadar oldu takılalı cnm
0 oy
(2,784 puan) tarafından
4bay önce taktım 3.gebeligim sürpriz oldu ve ağrısı ne olursa olsun gebelik ve doğumdan daha kötü değil ya dedim ve taktım çok şükür pişman olmadım azıcık oldu bitti 
0 oy
(52 puan) tarafından
Ben de çok korkuyordum iki üç ay falan oldu taktırdım. Daha çok yanma gibi, hafif adet ağrısı falan diyeyim. Sakin olmaya çalışın o daha önemli. 
0 oy
(9,366 puan) tarafından
Bende asla taktirmam ben çok kötü oluyorum burnuma hızma bile takamam zar zor küpe takıyorum. Birde sürekli evham yaparım ya kaymissa diye 
0 oy
(2,399 puan) tarafından
Hissedilmiyor canım hiç korkma sadece rahim ağzını açarken bı tık ince sızı oda kan alırken oluyor ya ağrı öyle bı şey 
0 oy
(409 puan) tarafından
Ben normal doğum yaptım bir kaç ay sonra da spriyal taktırdım hiç birşey yok inan ki kolunu tırnakların ile cimcikleyince yanmayla karışık bir acı olur ya aynı onun gibi bir şey oluyor oda 2 dk dan fazla sürmüyor direkt kalkıp yürüyebilirsin fln 
(99 puan) tarafından
İnşallah bende birşey hissetmem
0 oy
(16,616 puan) tarafından
Hiç acımıyor diyemem ama anlık bir şey zaten çok çok ince küçücük bir şey anlık takıyor hemende çıkartıyor 
(99 puan) tarafından
İnşallah acı hissetmem
0 oy
(773 puan) tarafından
Ben de korkuyorum ya. Acısı falan dert değil de, içimde birşey olduğu düşüncesi, o varken ilişki, yan etkileri..  Sanırım taktıramayacağım ben 
0 oy
(1,566 puan) tarafından
Gerçekten bu doktorun elinin hafifligiyle alakalı bişey vajinal muayene olmamıştım hiç aşırı korkuyordum geçen hafta adet dışı kanamam oldu gittim özele bıtane doktor vardı şansıma çok korktuğumu ilk defa muayene olacagımı anlattım doktorum okadar güzel ilgilendiki sağolsun hiç hissetmedim bile :) 
0 oy
(172 puan) tarafından
Ben dün gidip taktırdım iki dakikalık bişey rahat olman gerek kendini sıkma o zaman acır dedi benimle konuşurken oldu 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 200 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 176 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Seri (1,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 481 göst.
25 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 179 göst.