0 oy
114 göst.
Aile kategorisinde (760 puan) tarafından
selâmun Aleyküm kızlar. 

Şu duaları, şu zikirleri, şu sadakaları yaptım ve hayatım en zor dönemdeyken değişti dediğiniz şeyler oldu mu? 

Birbirimze yardım edelim fikir olur diye düşündüm

7 Cevaplar

+1 oy
(1,759 puan) tarafından
Net olarak şu değişti diyemem ama düzenli yapmaya çalıştıklarımı yazayım. 

Her gün 100 tevhid lailahe illallah imanı yenilemek için 

Estağfirullah el azim geçmiş günahlarımıza tövbe için

Salavat her gün efendimiz aleyhisselâmı anmak için 

Az da olsa sadaka koymak için sadaka kumbarası

İkindiden sonra nebe suresi

Yatsıdan sonra mülk Suresi kabir azabından korunmak için 

Her türlü boşluğum için Yasin suresi

İçim sıkıldığında yalnız hissettiğimde hasbinallahü ve nimel vekil, Allah bize yeter O ne güzel vekildir 

Ve Allah’ın ismi şeriflerine bakıyorum o anki sıkıntıma göre okuyorum internette sayıları var

Muhafaza için de sabah akşam ihlas felak nas ayetel kürsü 
(760 puan) tarafından
Çok güzel Rabbim kabul etsn inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Bazen üst üste zikir çekersin ama bi bakmışsın istediğin olmuş ama hangi zikir kabul oldu bilemezsin benim böyle çok şey yaparım zamanla kabul oluyor
(760 puan) tarafından
Ne güzel Rabbim her zaman kabul edendir bizler aciz kulları sabırsısız. Çok stresli bir dönemden geçiyorum maddi olarak çöküş yaşıyorum bakınca sanki toparlanmayacal gibi zor geliyor ama inanıyorum Rabbime
(1,333 puan) tarafından
Rabbime güven rahat ol evt zorluyor ama elinden ne kuranı ne zikiri ne duayı düşür namazını kıl hep dua et yağmur yağınca ben çok dua ederim namaz kılarım çok işe yarıyor er yada geç olacak merak etme sadece zamanı var herseyin bugün ettiğin dua belki 3 sene sonra kabul olacak nerden bilebiliriz ki sadece rabbime güven ona bağlan o sen sabredikce güzelleştiriyor sen bir istersin o sana 10 katı yapar vakti gelince ne guxel biesey değil mi imtihanın ağır geçebilir sıkıntı değil sadece rabbimle ol hep ona bol bol şükür et
(760 puan) tarafından
Şuan elimden gelen sadece bunlar iş yerim var ve borç her şey üst üste geldi ödemeler olmuyor ama dua ediyorum başka yapacak birşeym yok Rabbim yanmda
0 oy
(2,454 puan) tarafından
Hergun düzenli Kur'an okuyorum psikolojik olarak rahatsızlığın vardı o geçti 
(760 puan) tarafından
Ne güzel Rabbim dertlerimize derman olsun inşallah
(2,454 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(1,962 puan) tarafından
Zül celali vel ikram 

araştır benim hayatımı çok çok değiştirdi 
(760 puan) tarafından
Teşekkür ederim canm özel değilse nasış değişti
(1,962 puan) tarafından
Mesela benim sıkıntım maddi açıdandı. Eşim tüm düğün altınlarımı aldı geride koyamadı yerine 8 yıldır ağlıyorum elde avuçta yok alamadı. son bir yıldır sürekli bu zikir dilimde özellikle nisan yağmuru yağında sanki şifa oldu bu zikir bana. şuan altınlarımı saysam şok olursun. kaynanam durduk yere 1 yüzük aldı kayinbabam 2 bilezik eşim kaburga ve  kolye 4 yüzüğün küpem var hala inanamiyorum bunlar benimmi rabbim istiyen herkese daha fazlasını versin insallah
(760 puan) tarafından
Bunu deneyeceğim çok teşekkür ederim Allah razı olsun
0 oy
(86 puan) tarafından
Su zikir bu diyemem . Ama rabbim en içten ettim duaları kabul etti önemli olan ezan az kala en içten ettim duadır ezandan kısa süre önce edilen dua geri cevrilmez ama anlayarak içine atıp durdum seyleri bir an aglama gelirse namaz odamda alırım solugu aglarım basımı seccadeye koyar DKK larca dua ederim .
(760 puan) tarafından
Ne güzel Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
0 oy
(86 puan) tarafından

image

gül kokulu namaz odam aglayıp içimi döktüm dua ile buluştugum huzur veren odam 
(760 puan) tarafından
Ya ne güzel Allah'ım hepimizi huzurna çağırsın inşallah çok güzel
0 oy
(496 puan) tarafından
Sadece Allah'tan ıstedım ondan bekledım yüzümü hep ona cevırdjm zalımden degıl senden ıstıyorum alıme degıl sana yalvarıyorum sebeplerle degıl tövbeyle geldım yalnız senden ıstıyorum dedım ve hıc bır zaman darda kalmadım. 
(760 puan) tarafından
Şuan bende öyleyim biliyormusun sadece Allah'tan bekliyorum çünkü bana yardım edecek sadece o bar o istese 1 saniyede bile herşeyi yoluna koyar

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 588 göst.
30 Kasım 2023 Aile kategorisinde Periii (993 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Esin1993 (1,463 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 379 göst.
5 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Şalk (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 100 göst.