0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (1,036 puan) tarafından
Cimri kaynanam resmen benimle hangimiz daha çok para yiyoruz yarışında. Hayır tek yaşıyor herşeyi stok yapmış evine yine de aldırıyor. Ben birşey begenince isteyince de evinde zaten vardı diyor sırf eşimi vazgeçirmek için. Zaten kirada oturuyoruz, minik bebeğimiz var, borclarimiz var kadın yine de doymuyor kocamın parasını yemeye. Bağlardan o kadar para kazanmış kızıma bir çöp bile almadı. Ha pardon geçen bı yelek aldı onu da parasını korka korka verdi. Yemin ederim sinirden catliyorum yoksa fena patlayacagim eşimle aram açılacak ondan sonra. Öyle dertleseyim dedim kızlar. 

4 Cevaplar

0 oy
(2,053 puan) tarafından
Kendisinin geçim kaynağı yok mı
(1,036 puan) tarafından
Kayınpeder vefat edince buna maaş bağlandı her ay düzenli yatar. Para bile harcamaz misal kendi donunu, şalvarını kendi diker.
-Reklam-
0 oy
(5,672 puan) tarafından
evi ayri degilmi. gosterme soyleme alacagin seyi aldigini. lazimdi aldim . vardiysa bidaha olsun. eskidiyse yenisini aldim. midelinden sikilmistim yeni aldim. farkli kodeli cikmisti alsm. kimene. esini vazgecirtecek haddi bulamasin kendinde.  esin kendi evini ihmal etmiyosa birak alsin annesine de . tek yasiosa zaten ne aldiracak tek kisi ne yer. yasli insan gezme tozma da aman aman yapmaz zaten
(1,036 puan) tarafından
Hamilelik zamani bende kaldı oradan biliyor çoğu şeyi. Kaynanam genç ya tek yaşıyor hiç bı gideri yok pazara gitmez ekmek almaz. Ekmeği kendi yapar, kendi diktiği şeyleri yer.
0 oy
(687 puan) tarafından
 Aldığınız herşeyi söylemeyin eşiniz uyarsın daha karisamaz
0 oy
(750 puan) tarafından
Şimdiki Kaynanalar da gelinle yarışıyor resmen 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 193 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (597 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 321 göst.