0 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (863 puan) tarafından
Yani açıldı ne demek doğru mu bilmiyorum ama öyle geliyor bana. Haziran sonu temmuz başı gibi ayrı yatmaya başladık. Ben hamileyim sıcaktan uyuyamadığım için ayrı odada cam kapı açık vantilatör önünde uyuyorum hâlâ da öyle. Eşim bir kere benimle yattı ve hasta oldu bünyesi zayıf diye o kızımla ayrı yatıyor. E ayrı yattığımız için de ne bileyim Bi yakınlaşma yok bir şey yok. Kızım da eşime göre geç yatar. Eşim saat 10 u geçince yatmaya gider bizden erken uyur işinden dolayı yoruluyor. Sabah da 7 de evden çıkıyor. Gelip bana sarılsa kızım kıyameti koparıyor kıskanıyor. O yüzden o da yok. Yemeği bile hep ayrı ayrı yer olduk. Akşam işten gelir yemeğini yer sonra ben yerim kızım yüzünden. Hafta sonları köye çıkıyoruz zaten e orda da bahçede falan çalışıyor. 37 haftalık hamileyim son zamanlarda hastane işlerim çoğaldı 3 kez yatmak zorunda kaldım öyle de uzak kaldık. Aşkım canım yavrum kelimeleri hariç ilişkiye dair bir şey kalmadı. Yemek sonrası ellerine sağlık der öper Bi o var başka da yok yani. Düşünün bahsettiğim süre zarfında ilişkimiz bile 4-5 defa anca olmuştur. Dün hastaneden taburcu oldum evdeydik tüm gün. Kızım uyudu biz baş başa kaldık tam dedik birlikte vakit geçirelim, kaynanam aradı ben geliyorum diye. İkimiz de üzüldük sinirlendik ama ne çare. Resmen annem ve babam gibi olduk. Aynı evin içinde yabancı gibiyiz. Kızım babasını rahat bırakmıyor alıyor başka odaya çağırıyor ben yanlarına gidince de kaçıyor ben de tek takılıyorum. E yakında doğurucam hep uzaklaşıcaz eminim. Napıcam bilmiyorum ne zaman düzelecek bu durum ya valla aynı evin içinde eşimi özledim 

5 Cevaplar

0 oy
(305 puan) tarafından
Eşin ne diyor bu duruma
(863 puan) tarafından
O da farkında. Ben üzülmeyeyim diye dalga geçiyor arada oo kanka naber ya veya babamın adını diyor senin onun kızıydın demi görüşmeyeli nasılsın diyor. Dalgaya vuruyor ama yapacak bir şeyimiz de yok. Kızım büyüdükçe hayatımız çok değişti
(305 puan) tarafından
Kaç yaşında kızınız
(863 puan) tarafından
2 yaşına daha 1 Ay önce girdi
-Reklam-
0 oy
(2,030 puan) tarafından
Eşin annesine sinirlendiğine göre durumun o da farkında bence oturun konuşun nasıl yapabiliriz bu durumu diye. Kızını birkaç saat bırakacağın kimse yok mu annen kaynanan filan. Baksalar da siz başbaşa kalsanız.
(863 puan) tarafından
Yok valla canım. Ben 2-3 gün hastanede yattım eşim kimseye bırakmadı hep o baktı. Şu son olaylardan sonra kimseye güveni kalmadı artık. Kızımı emanet edemem diyor. Zaten yakın da değiller yakın olsalar Bi kaç saatliğine bırakılır ama o da yok
(2,030 puan) tarafından
O zaman eşin biraz uykusundan feragat etsin izin gününde filan kızını erken yatır o şekilde vakit bulun kendinize. Biz öyle yapıyorduk çocuğu erken yatırıp başbaşa sohbet ediyorduk dertlesiyorduk.
0 oy
(5,541 puan) tarafından

İkinizde bir birinizi sevdiğinize göre biraz düzen değiştirmelisiniz bence. Önce kızın beraber olmaya alışmalı ki kardeşini de senin gibi kıskanmasın. Tabi ki çocukla eski düzen olmuyor ama biraz yanlış alışmış. Hep beraber olmanız daha doğru olur şimdi de bebek olur yine ayrı kalırsınız uzar gider. Yemek olsun çay vakti olsun ailecek geçirecek bir zaman lazım Keşke annesine de müsait değiliz deseydi zaten az vaktiniz oluyorsa o ayrı bir sinir:)

(863 puan) tarafından
Kızım babasına düşkün olmaya başladı evet bana da düşkün ama tüm gün beraberiz akşam olunca da ona sarıyor. O yüzden öyle davranıyor değiştirmeye de çalıştk ama yok olmadı.
Kaynanam da ta köyden inmiş o yüzden bir şey diyemedik ama işte
0 oy
(892 puan) tarafından
Eşin haftada 2 de olsa geç yatsın kuzum ya da kızının uyku saatini erkene alın. Yakında doğum lohusalik ıvır zıvır derken iyice uzaklaşma olur sonra. Bizde ilk hamileliğimde öyle olmuştu ilişki yok birsey yok sadece beraber yatardık sonra doğum oldu eşim 3 ay bebek gece ağlıyor diye ayrı yattı bizde zor toparladık kendimizi. Şimdi yine hamileyim ama aynı şeyleri yapmaya izin vermicem. Kızın da kıskanç bayağı bu bebek geldiği zaman daha çok çoğalacak bence doyum olmadan oturun konuşun bir çare bulun. Ama şöyle düşün en azından canım cicim kelimeleri var düşünüyor kendi de senine vakit geçirmek istediğini belli ediyor bu da birsey sonuçta 
(863 puan) tarafından
Evet o da istiyor ama elinden bir şey gelmiyor. İşi bazen ağır oluyor yorgun oluyor yatmak istiyor. Bir şey de diyemiyorum
(892 puan) tarafından
Bazen fedakarlık gerekiyor. Benim. Eşim vardiyalı çalışıyor bizimkisi daha zor bir durum. Bazen gece geliyor bazen sabah öyle olunca gündüz çocuk ayakta oluyor ama gece o uyuduktan sonra yorgun değilsek vakit ayırmaya çalışıyoruz
0 oy
(262 puan) tarafından
bizimki erkek çocuk olmasına rağmen kıskanç.. saatleriniz pek uyuşmuyor o yüzden sağlıklı vakit geçiremiyorsunuz eminim gün içinde evde olsaydı daha fazla ilgilenme şansı olurdu. kızınız uyuduğunda mesela.
(863 puan) tarafından
Evet kesinlikle. Saatlerimiz denk değil. Mesela sabah 7 de evden çıkıyor akşam 7 de falan geliyor. Sonra yemek yiyor kızım rahat vermiyor. Namaz kılarken bile darlıyor adamı. Çay falan derken 10 u geçiyor eşim de mecbur yatıyor o yorgunluğa.
(262 puan) tarafından
işte o yüzden aramız açıldı vs gibi düşüncelere girmeyin kendinizi psikolojik yönden etkileyip istemeden siz uzaklaşmış olursunuz eşinizden. eşinizde hiçbir problem göremedim elinde olmayan sebeplerle vakit geçiremiyor sizinle. sabırlı olarak bekleyin illa ki düzene girecektir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 481 göst.
5 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Raziyesglm (7 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 394 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 963 göst.
0 oy
22 cevap 1,564 göst.
4 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Prens prnses Annesi (613 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,979 soru

23,903,132 cevap

322,586 kullanıcı

...