Yani açıldı ne demek doğru mu bilmiyorum ama öyle geliyor bana. Haziran sonu temmuz başı gibi ayrı yatmaya başladık. Ben hamileyim sıcaktan uyuyamadığım için ayrı odada cam kapı açık vantilatör önünde uyuyorum hâlâ da öyle. Eşim bir kere benimle yattı ve hasta oldu bünyesi zayıf diye o kızımla ayrı yatıyor. E ayrı yattığımız için de ne bileyim Bi yakınlaşma yok bir şey yok. Kızım da eşime göre geç yatar. Eşim saat 10 u geçince yatmaya gider bizden erken uyur işinden dolayı yoruluyor. Sabah da 7 de evden çıkıyor. Gelip bana sarılsa kızım kıyameti koparıyor kıskanıyor. O yüzden o da yok. Yemeği bile hep ayrı ayrı yer olduk. Akşam işten gelir yemeğini yer sonra ben yerim kızım yüzünden. Hafta sonları köye çıkıyoruz zaten e orda da bahçede falan çalışıyor. 37 haftalık hamileyim son zamanlarda hastane işlerim çoğaldı 3 kez yatmak zorunda kaldım öyle de uzak kaldık. Aşkım canım yavrum kelimeleri hariç ilişkiye dair bir şey kalmadı. Yemek sonrası ellerine sağlık der öper Bi o var başka da yok yani. Düşünün bahsettiğim süre zarfında ilişkimiz bile 4-5 defa anca olmuştur. Dün hastaneden taburcu oldum evdeydik tüm gün. Kızım uyudu biz baş başa kaldık tam dedik birlikte vakit geçirelim, kaynanam aradı ben geliyorum diye. İkimiz de üzüldük sinirlendik ama ne çare. Resmen annem ve babam gibi olduk. Aynı evin içinde yabancı gibiyiz. Kızım babasını rahat bırakmıyor alıyor başka odaya çağırıyor ben yanlarına gidince de kaçıyor ben de tek takılıyorum. E yakında doğurucam hep uzaklaşıcaz eminim. Napıcam bilmiyorum ne zaman düzelecek bu durum ya valla aynı evin içinde eşimi özledim