0 oy
365 göst.
Diğer kategorisinde (1,505 puan) tarafından

image

Ekimde tasincam bide 5 Ekim kaynimin düğünü var herşey ustuste geldi ya bende yavaştan başladım kolileleme işine Ne zormuş arkadaş hele bide 2 buçuk yaş beben varsa akşama da Sarmam var yanına çorba istedi beyim sizler neler yapıyorsunuz

12 Cevaplar

0 oy
(1,914 puan) tarafından

image

kızı okula bıraktım di ufakligi uyuttum  mutfağı topladım kahvemi yaptım içtim  TV bakıyorum şimdi  afiyet olsun 
(1,505 puan) tarafından
Teşekkür ederim sağolun ☺️ sizede olsun
(1,779 puan) tarafından
Yapacağım Yapacağım dedim yapmadım şu soğuk kahveyi:-D
(1,914 puan) tarafından
Gecesiyah   kuzum bir yapamadın gerçekten:) :D  bn sana yapayım
-Reklam-
0 oy
(2,895 puan) tarafından
Yoruldum uzandım öyle çocukları bekliyorum 3 de gelirler arkadaşım kahvaltıya gelmişti dinleniyorum şimdi sanada kolay gelsin canım
(1,505 puan) tarafından
Kahvaltı akşam yemeginden zor ya sağol canım sanada bol dinlenmeler
(2,895 puan) tarafından
Zevkle hazırladım ama erken olunca bır yandan çocukları hazırla bır yandan ev işi kahvaltı derken zor oluyor evet☺
(1,505 puan) tarafından
Yani zaten tek olsan hiç bir iş zor değilmiş bunu anladim
(2,895 puan) tarafından
Çocukla herşey zor oluyor Rabb'im can sağlığı versin hepimize işler de bıraz geç olsun sağlık olmasa hıc birşey olmuyo
(1,505 puan) tarafından
Amin amin tabiki
0 oy
(2,132 puan) tarafından

Kolay gelsin canım afiyet olsun. Ben de bu evden gitmek istiyorum hep ama taşınma işini düşünmek bile istemiyorum:D

(1,505 puan) tarafından
Evin yönü açık çapraz parka bakıyor bir yani da dağa ordada yeşillik buldu beni ya sizde güle güle sağlıkla huzurla oturun inşallah ❤️
(4,833 puan) tarafından
Allah razı olsun cümlemizn ınsaallah.. Site tarzı çevre düzenlemesi güzel oyun park alanları ekstra hos. Yuruyus fln için güzel düşünülmüş. Rabbım hayırlısı ile oturmayı nasip etsin. Keşke komsu olsaydık:) ama ben toki de oturmuyorum. Sadece yazları yada arada Bi gidebiliyoruz. 1,5 saat var. Evı düzenledik eksikleri aldık. Bi kaç dolap yaptırılacak onları sonra dedik. Evime geldim. Merkezde oturuyorum toki deki Elbistan da
(1,505 puan) tarafından
Senin ki daha iyi bizim başka yer yok 4 gözle burayı bekliyoruz işte Ekim'de anca yerleşirim artık oğlumu hergun parka indiririm ☺️
(4,833 puan) tarafından
Bızde yeni aldık 0 ev hasar gördü cnm tasinacaktik bende deprem oldu. Kaç ay annemlerde kaldık. İstanbul da. Sonra tadilattan gectı işte taşındık. Öbür ev hasarliydi esyaları zor aldı esım taşıdı ben sonra geldim annemlerden. Baya zorluk çektik 7 ay ev görmedim. Elbistan da evimiz vardı agır hasarliydi yıkıldı. Allah tan orada değildik. Sonrasında toki çıktı işte. Yeni düzenledik bu yaz. En azından sağlam ya şuan kirada olsam toki den tutarım. Masallah hiç bısey olmadı. Allah tekrarını yaşatmasın kimseyi darda koymasın.
(1,505 puan) tarafından
Amin amin canım Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin artik
0 oy
(4,043 puan) tarafından
Hem afiyet olsun hem kolay gelsin ☺️ bende temizlik yapacağım ama kızlarım hasta onlarla ilgileniyorum
(1,505 puan) tarafından
Ayy çok geçmiş olsun ya zor hasta olunca
(4,043 puan) tarafından
Sağol canım öyle vallahi
0 oy
(860 puan) tarafından
Canım kahve istedi gidip yapayım bari 
(1,505 puan) tarafından
Kalk yap afiyet olsun ☺️
(860 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(590 puan) tarafından
4 ay önce taşındım 4 yada 5 ay sonra yeniden tasincam düşünüp duruyorum 
(1,505 puan) tarafından
Ayy deme ya nasıl yapiyorsun
(590 puan) tarafından
Bu defa son olacak inşallah kendi evime tasincam..kaynanamla annem yardım ediyorlar
(1,505 puan) tarafından
Allah kolaylık versin inşallah canım
(590 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
0 oy
(9,372 puan) tarafından
Bende dil terapistine geldim akşama sarma dolma karışık yaptım..bende Ekim'de tasinabilirim ama benim daha belirsiz
(1,505 puan) tarafından
Benim kesin ustalar içerde onları bekliyorum dekorasyon ve mobilya işi var ayy çok zormuş ya
(9,372 puan) tarafından
Bana mı anlatiyorsun 10 yılda 8 kere taşınan bana:))
0 oy
(2,389 puan) tarafından

Bende geçen sene Haziran'da taşımıştım bu sene Haziran'da yine taşındım 3 ay sonra yine taşınacam :) bünye bağışıklık kazandı benim bir haftada topluyorum 2 günde yeni eve diziyorum eşyaları :D

(1,505 puan) tarafından
Maşallah ya tecrübe edinmissin artık var mı onerin püf noktaları
(2,389 puan) tarafından
İlk önce misafir yataklarını toplarım hurçlara koyarim misafir odasına dizerim halısını kaldırıp. Sonra konsoldakileri kolilerim. Ondan sonra baza altlarıni çıkarırım onlar zaten hep hurçta durur. Sonra mutfakta kullanmadilarimi kolilerim en üst dolapları genelde. Bunları hep misafir odasına dizerim sırayla kolilerin üstüne yazarım içinde ne olduğunu. Gittiğim evde odalara göre ayırım yaparım kalabalık olmaZ ortalık. Bu yaptıklarımı bir hafta kala yaparım. İki gün kalada tuvalet banyo eşyalarını büyük boy çöp poşetlerine koyarım. Kovalar deterjanlar çöp kovaları vs. Kıyafetleri valizlere. Askida olanları hiç bozmadan askilariyla birlikte büyük boy çöp poşetlerine geciririrm gidince hemen asarim dolaba. Ayni sekilde ayakkabılarıda kutularıyla beraber poşete koyarım büyük boy. Son gecede mutfakta son kalanlari kolileriz eşimle biter. Planli olunca toplamasida geri yerlesmeside kolay oluyor. Bütün taşınmalarimda tektim hep bide küçük kızım olmasına rağmen. Eşimde işe gider ben iki günde dizerim evi geri. Nakliye çoğunu hallediyor zaten eşyaları sök tak
(1,505 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim sağolun ☺️❤️
0 oy
(2,302 puan) tarafından

Yavrum döner istedi bende ona yaptım aksamada taze fasulye yapacam afiyet olsun cnm 

image

(1,505 puan) tarafından
Ayy sizede afiyet olsun diyetteyim fena canım istedi ☺️❤️
(2,302 puan) tarafından
Güya bende ama yarısını gömdüm:)((
(1,505 puan) tarafından
Kim hayır diyebilir ki ☺️ boşver arada olur
0 oy
(719 puan) tarafından
2 ay önce taşındım benimde seninkiyle yaşıt kızım var bütün eşyaları  kendim toparladım eşim çalışma saatleri fazla olduğu için hiç yardımcı olamadı çok yorucu oldu benim için bir yandan geçeceğim evin tamiratı bir yandan toparlanma işi birde küçük bebek olunca iki katı yoruluyor insan Allah kolaylık versin canım 
(1,505 puan) tarafından
Allah razı olsun sağol ya darısı bize taşınması ayrı zor yerlestirmesi ayrı zor daha bizdede ustalar var ev sıfır bide dekorasyon mobilya derken evde berbat hal alıyor inşallah bende sağ salim atlatirim
0 oy
(16,650 puan) tarafından
İki kere peş peşe taşındım ilkinde oğlum 5 aylıktı ikincide sekiz aylıktı üstelik bir Allah'ın kulu da gidip yardım edelim demedi :) tırnağın varsa başını kaşı hesabı kaldık. İyi organize olursan yorucu olur ama zorlanmazsın 
(1,505 puan) tarafından
Bizde depremde ev tam yıkılmadı çökme oldu girip alabildiklerimizi aldık ama hiphizli şekilde şimdi diyorum ogun nasıl hızlı toplandim bebegimde benim yanımdaydı oda 5 aylıktı şimdi topluyorum topluyorum sanki hiç toplanmamid gibi ya
(16,650 puan) tarafından
Kolay gelsin canım Rabbim korusun bir daha yaşatmasın
(1,505 puan) tarafından
Amin canım hiç kimseye inşallah
0 oy
(2,419 puan) tarafından
Sorma bacım bende pazar günü tasincam nasipse mutfak eşyalarının bı kısmını götürdük sık  kullanmadığım yatak odasının eşyalarını boşalttım bugün hiç bı şey yapmadım bı yandan da sağlık sorunum var onla uğraşıyorum vajinal kanamam geliyor ilaca başladik ağır mal gibi yatırdı beni bugün bı şey yapasim yok bide sabah alttan baktı iyice arttı kanamam. Oturma odasını topladım kilerde var koli olcak bide çocuğun odasında var kız kardeşim iş çıkışı gelcek biraz onla yaparız gelince yavaş yavaş yatak odamda az bı şey kaldı onları toplarız bugün 
(1,505 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun ya bugün bende regli oldun ayaklarımı hissetmiyorum senin yine kardeşin gelecekmis benim kimsem yok ☹️ hep yanlizdim yine yanlızım yatakodasi duruyor komple benimde mutfakta fazlalıkları koliledim daha bir kaç parça var depremde taşındık evden ne alabilirsek aldık şimdi herşeyim heryerde bide
(2,419 puan) tarafından
Valla taşınmak gerçekten yorucu canım çok sağol sana da kolay gelsin
(1,505 puan) tarafından
Teşekkür ederim sizede ☺️
(2,419 puan) tarafından
Sağol canım :)

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 990 göst.
0 oy
5 cevap 240 göst.
4 Şubat 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu