0 oy
317 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Ben karnıyarık yapıcam yanına salata. Başka ne olabilir yanına pilav sevmiyor eşim. Siz neler yaptınız yada yapacaksınız 

14 Cevaplar

0 oy
(403 puan) tarafından
Arpa şehriyeden pilav olabilir 
tarafından
Sağol canım. Arpa sehriye pilavını seviyor eşim ama bitmiş aksam eşim alırsa yaparım
-Reklam-
0 oy
(2,182 puan) tarafından

Pilav sevmiyorsa ekmekle yesin :D makarna yap bilemedim ki ne gider pilav hariç yanına :) İnşallah kendimi kaldırabilirsem garnitürlü enginar mercimek çorbası makarna 

tarafından
Yaparsın canım şimdiden eline sağlık.
(2,182 puan) tarafından
Bak fikrimi yazdım yeni düzenledim ☺️ teşekkürler seninde
tarafından
Sağol canım. Makarna sever yapayım onu.
0 oy
(10,128 puan) tarafından
Sarma dolma karışık yaptım yanına salata yada ayran yaparım 
tarafından
Oh eline sağlık canım. Sarma dolmaya bayılırım
(10,128 puan) tarafından
Teşekkürler canım sizede afiyet olsun
tarafından
Sağol canım benim sizede afiyet olsun canım
0 oy
(439 puan) tarafından
Afiyet olsun kazan kebabı pilav cacık yaptım 
tarafından
Sağol canım sanada afiyet olsun canım
0 oy
(1,505 puan) tarafından
Köfte yaptım pilav yapacam simdi ayranla yesinler. Kalburabastı tatlı yaptım bugünde böyle oldu :)
tarafından
Afiyet olsun canım
0 oy
(186 puan) tarafından
Tavuk sote, bulgur pilavı ayran yaptım 
tarafından
Afiyet olsun canım
0 oy
(1,225 puan) tarafından
Sorin ve mercimek çorbası salata sorin ne diye merak edenler için ateş sacında yapılmış incecik ekmek yuvarlayıp kesiyorsun ocakta sarımsaklı yoğurdu ısıtıp ekmeğin üstüne döküyorsun tabi sıcaktan dolayı yoğurt biraz sıvılaşıyor öyle olmasi lazım üstünede tereyağı eritip döküyorsun enfes oluyor herkes beğenmez fakat benim favori yemeğim 
tarafından
Oh afiyet olsun
(1,225 puan) tarafından
Teşekkür ederim aşkım sizlerede ❤️
0 oy
(243 puan) tarafından

Patates püresi yapabilirsin canım. 

Bende yeni geldim eve hemen kuru fasülye pilav birde salata yapacağım :)

tarafından
Eline sağlık canım şimdiden. Olur canım bakarim
0 oy
(4,904 puan) tarafından
Kuru fasulye pilav yaptım cocuklara kurabiye. Biz yedik çok şükür, Allah olmayanlara da versin. Grıp olmusum hiç halim yok
tarafından
Geçmiş olsun canım
(4,904 puan) tarafından
Allah razı olsun kardeşim ❤️
0 oy
(1,120 puan) tarafından
Of aklimdaydi dün karnıyarık eşim erken gelcekti bugün kıyama çıkarmamışım şuan ne yapsnam die düşünüyorum isim hep duryo kızım zar zor yatı banyosu falan derken hiç sağlıklı düşünemiyorum  bugün ayakda duramıyorum şuan kızı emzirirken bı uyku çöktü kız uydu beni yoegunluk bastı bir yığın elbise atilkcak makineye toplnacak yatak odası savaş alanı kaynanada dün geldik herşey bı yerde orda getrdiklerim falan kızın evdeki kirler aslında sabah enerjydim sonra mayistitim  kız yatmayinca basım agiryo gözlelrim gidyo ben bende değilim bugün;(anliycagin 
tarafından
Öyle oluyor bazen bebekler durmuyor. Bende yapmadım daha eşim 8 buçuk gibi geliyor
(1,120 puan) tarafından
Ayne öyle ya vallh artk eşim geldi ben yemek yaptım oda ortalığı topaldi sağolsun kızda uyumuştu
0 oy
(5,476 puan) tarafından
Patlican közledim ya onu yemek gibi yapicam yada markete gidip tavuk alicam karar vermeye calisiyorum közledigim patlicanida salata yaparım bilemiyorum kararsiz yoruldum birde bugun
tarafından
Karar verdin mi canım bende karnıyarık düşünüyordum eşim patlıcan kofte geçen yapmıştım onu yap dedi
(5,476 puan) tarafından
Tavuk aldim geldim sote yapicam yanina patlican salatasi ve pilav canım  oglum patlican yemiyor pek tavugu sever
0 oy
(10,468 puan) tarafından
Çocuklar makarna istedi fazla yaptım akşam bizde yeriz :D yanına ne yapcam bilmiyorum yarım saatim var 
tarafından
Afiyet olsun şimdiden canım
0 oy
(17,420 puan) tarafından
Dünden kuru dolma artmıştı onları yiyoruz şimdi. 
tarafından
Afiyet olsun canım
0 oy
tarafından
Meyhane bulguru yapabilirsin
tarafından
Pilav bulgur sevmiyor eşim canım

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 495 göst.
+1 oy
19 cevap 410 göst.
30 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 651 göst.
24 Mayıs 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Seyhan (2,768 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 281 göst.

410,912 soru

12,365,528 cevap

41,978 kullanıcı

Kategoriler

...