0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (4,677 puan) tarafından
Kızlar olaydan kısaca bahsedeyim ben normalde çalışıyorum 2 ay önce mıyom ameliyatı oldum raporluydum dün ise başladım yapamadım bugun rapor aldım kanamam vardı bı sürü sorun vs heyet raporu aldım tekrar 20 gün ilaca başladik anormol kanama var diye 

Neyse dün ise gittim iş yerinde bı arkadaş var çok böyle boş boğaz bı gittin gelemedin 2 aydan beri yatıyorsun evde dedi boş boş böyle bı de üstüne güldü ağır kaldırmaz raporu var bana şunu kaldir vs gibi talep de bulundu kaldıramam dedim ne demek kaldıramam iki aydır duzelmedin mi dedi ya sen ne boş boğazsın ben keyiften mi yattım evde kapat çeneni dedim 

Dün gece de aşırı kanamam oldu bugün tekrar gittim kuvvetli dozda  ilaca başladım doktor 20 gün istirahat verdi bugün de arkamdan diyormuş mu doymadı yatmaya düzelmedi gitti amma abarttı diyormuş 

Duyunca o kadar kırıldım o kadar zoruma gitti ki 

Ben nelerle uğraşıyorum o kalkmış boş boş konuşuyor ne adam akıllı geçmiş olsun dedi ne geldi kapımı açtı. Yardımcıydm makine de ben gidince onu yapmışlar ondan herhalde beni rakip görüyor kendine 

Çok sinir oldum çok üzüldüm ben kimse için kötü düşünmezken arkamdan neler konuşmuşlar. Kendisi adet oluyor 3 gün gelmiyordu geldiğince en çok yardım eden ben oluyordum yaptığı o kadar kalbimi kırdı ki 

5 Cevaplar

0 oy
(7,391 puan) tarafından
Aman canım yaşamayan bilmez konuşur ancak boşver mesafeni koy geç
(4,677 puan) tarafından
Çok zoruma gitti yaptığı
-Reklam-
0 oy
tarafından
En iyisi irtibatı kes en iyi cevap o olur 
(4,677 puan) tarafından
Gerçekten çok üzüldüm yaptığına
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Fena mı bu sayede ne olduğunu anladın.
(4,677 puan) tarafından
Evet gerçekten çok severdim kendisini çok destek olmaya çalışırdım ama bitti yani öğrendim gerçek yüzünü
0 oy
tarafından
Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez.
(4,677 puan) tarafından
Asla beddua etmiyorum ama o şekilde konuşması da gerçekten yani acımasızca neler çektiğimi ben bilirim Allah bilir
0 oy
(333 puan) tarafından
Seni kiskaniyor
(4,677 puan) tarafından
Farkındayım Allah görsün kimse yaşamadan bilemez ne yaşadığımı

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 433 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mryss (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 85 göst.
0 oy