Kızlar olaydan kısaca bahsedeyim ben normalde çalışıyorum 2 ay önce mıyom ameliyatı oldum raporluydum dün ise başladım yapamadım bugun rapor aldım kanamam vardı bı sürü sorun vs heyet raporu aldım tekrar 20 gün ilaca başladik anormol kanama var diye
Neyse dün ise gittim iş yerinde bı arkadaş var çok böyle boş boğaz bı gittin gelemedin 2 aydan beri yatıyorsun evde dedi boş boş böyle bı de üstüne güldü ağır kaldırmaz raporu var bana şunu kaldir vs gibi talep de bulundu kaldıramam dedim ne demek kaldıramam iki aydır duzelmedin mi dedi ya sen ne boş boğazsın ben keyiften mi yattım evde kapat çeneni dedim
Dün gece de aşırı kanamam oldu bugün tekrar gittim kuvvetli dozda ilaca başladım doktor 20 gün istirahat verdi bugün de arkamdan diyormuş mu doymadı yatmaya düzelmedi gitti amma abarttı diyormuş
Duyunca o kadar kırıldım o kadar zoruma gitti ki
Ben nelerle uğraşıyorum o kalkmış boş boş konuşuyor ne adam akıllı geçmiş olsun dedi ne geldi kapımı açtı. Yardımcıydm makine de ben gidince onu yapmışlar ondan herhalde beni rakip görüyor kendine
Çok sinir oldum çok üzüldüm ben kimse için kötü düşünmezken arkamdan neler konuşmuşlar. Kendisi adet oluyor 3 gün gelmiyordu geldiğince en çok yardım eden ben oluyordum yaptığı o kadar kalbimi kırdı ki