0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (995 puan) tarafından
1 buçuk yaşındaki oğlum sürekli hasta olur diğer oğlumda öyle olmaya başladı meyve asla yemiyolar kırmızi et falan bagislarini nasıl guclendirebilirim sizin kullandığınız vitaminler falan var mi

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hic bişey sevmezler yemezler çocuklarım ama ben sevmiyorlar diye salman kesinlikle 

Ispanak sevmez kek yaparım 

Pırasa sevmez çorbasını yaparım 

Kıyma sevmez köfte yaparım bı balık severler 

Erik agizina sürmez elma meyve suyunu yaparım içine bal katarim şeker zararli diye vişne suyuaklina ne gelirse yaz boyu meyve kurutttim 

Çerez fakan sevmezler aşure yaparım içinde yerler rondadan geçiririm 

Yumurtayı yemezler bal katarim pekmez muzla yedirirrim bu sekidle peynir sevmez peynirli kek yaparım rondadan geçiririm et ilik suları kaynatirim domates katarim her yemeğe organik yumurta alırım bu şekilde şükürler olsun durumları iyi hastalık ne olmadılar Vitamin falan kullanmadım açıkçası hiç 
tarafından
Günlük iki kase yoğurt için peşlerinde gezerim
tarafından
Bil yağini falan unutmuşum büyük çocuğunun kucugede organik pekmez arıyorum gıdalarına ekmek icin
-Reklam-
0 oy
(10,972 puan) tarafından
bağışıklık güçlendirmenin yolu sağlıklı beslenmedir. Bi şekilde yeme sorununu çözmeniz lazım. takviyeler gelip geçici şeyler 
tarafından
Atı verdim canım
0 oy
(80 puan) tarafından
Ben balık yağı aldım maşallah her ay hasta olurdu şimdi olmuyor uzun zamandır möller's kullanıyorum. Her ay hasta olurdu bir yaşa kadar birde hastalanmayan çocuk sayfası var Instagram'da orda sarımsak kürü falan birçok faydalı bilgi var 
0 oy
(107 puan) tarafından
Herseyden once yemeleri onemli.oglum da pek yiyen cocuk degil o yuzden sevmedigi seylerin icine sevdigi yiyecekleri koyarim.birde hurma özü veririm 
0 oy
(766 puan) tarafından
Pekmez sabah akşam. 
0 oy
(937 puan) tarafından
Umca damla var eczaneden alabilirsin bana doktorum önerdi .hafif soğuk algınlığında bile faydası oluyordu ayda bir 3 gün boyunca 5 er damla suya damlatıp veriyorum doktor tavsiyesiyle .bağışıklık için .kendimde kullaniuorum 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Instada hastalanmayancocuk hesabına bakabilirsin sarımsak kürü korunmak için birebir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 95 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nesliss193. (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 154 göst.
0 oy
5 cevap 166 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde .mmmm. (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.

403,618 soru