0 oy
534 göst.
Diğer kategorisinde (279 puan) tarafından
Arkadas vasıtasıyla tanıyanlar.aileniz nasil tepki verdi .kiz kardeşimin sevgilisi var babam diyoki olmaz gelmesinler onları tanımıyoruz? Haklı mi sizce babam .ama kiz kardeşim çok seviyor .babamı nasil ikna edebiliriz 

25 Cevaplar

0 oy
(50 puan) tarafından
Normali zaten akraba olmaması.. problemli cocuklar olmasın diye onu da geçtim zamanında kardeş gibi büyüdüğünüz çocukları nasıl eş gorebilirsiniz ki

Madem aynı dusuncedesiniz babanıza da bu şekilde izah edebilirsiniz 
-Reklam-
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Eşimle intermetten tanıştık ve yurtdisina gelin geldim ailem de bir şey demediler bana saygı duydular çünkü ben evleniyorum benim hayatım. Ayrıca herkes amcasının oğluyla mi evlenecek tanidiklarimizi da bir gün tanimiuorduk sonra tanıştık sonuçta tanışıp anlasacagiz amcasının oğluyla evlenenler tanidikla evlenenlerin evliliği daha kötü gidiyor çevremde neyse siz yine suyuna gidin babadır neticede niyeti kötü değil kızını verecek tanışalım belki çok seversin iyi insanlar falan diye anlatın sevmezsen tanıştıktan sonra içine sinmedi dersen o zaman konuşuruz diyin
0 oy
(975 puan) tarafından
Ben tanıdığımı sandığım insanlarla yeniden tanışıyorum .tanımak öyle uzaktan olmuyor...akraba evliligine karsi değilim ama kendim için asla istemedim bazen tanımadığın daha iyi oluyor bence ..tanımaya çalışsın babanız akraba olunca herşey mükemmel olmuyor 
0 oy
(3,602 puan) tarafından
Kız yabancı diyince yurtdışından diye düşündüm direk yani akraba evliliğine çok sıcak bakılmaz bizde kuzenler büyükse abi abladir küçükse kardeş hiç evlilik düşünülmez yani tanimiyorsa baban araştırıp soruştursun zamanla tanıyacak zaten 
0 oy
(5 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Senin  baban  yanlış yapıyor  onun  kızını seven  niyeti   citti  adama  niye  hayır diyor  çok  saçma   gerçekten de   görende kendisi evlenecek bırakın  kız   kendisi  karar   versin  sonuçta  evladının  mutlu   olması  gerekir babanın  mutluluğu değil    bide  akraba  evliliği yapan  bilmiyorum   kaldimi    acaba  akraba  evliliğinden  çoğu çocuk  hastalıkli  doğmuş acaba  babanın  gözüne böyle  şeyler geliyor   mu  

Annenizin konuşması  gerekir  yanlizca   anneniz babanizi ikna  edebilir 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 132 göst.
3 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (128 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 529 göst.
4 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Yeşilim❤ (6,978 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 471 göst.
+1 oy
13 cevap 354 göst.

409,064 soru

12,294,880 cevap

38,301 kullanıcı

Kategoriler

...