0 oy
432 göst.
Aile kategorisinde (2,987 puan) tarafından
Annemi kaybetm yolda kadinin biri durdu sen kizisin dimi neden oldu ne hastaligi vardi ben hastqligi yoktu kalp krizi dedim  bu sefer yaninda miydn tek miydin gicigima gitti dedim lutfen konsmayi keselim kalp krmak istemiyorm dedim.

Insan basonsagolsn der Allah rahmet eylesn der bunub bile dedikpdusu icin durdurup sinir etti biraz tepkim sert mi oldu sizce

10 Cevaplar

0 oy
(766 puan) tarafından
Yani kızısın sonuçta ve senin üzülme ihtimalini düşünmesi gerekirdi.
(2,987 puan) tarafından
Millet duygu sifir sanirim
(766 puan) tarafından
Eskiden utanırdı millet. Biri kaçınca evlenince filan herkes susar içinde dedikodu yapardı simdi kızın babasını arayıp soruyorlar hayasız oldular iyice.
-Reklam-
0 oy
(1,834 puan) tarafından
Çok haklısın insan üzülüyor tabiki .

Ben basın sagolsun kelimesinden bile çok kaçıyorum.  Karşımdaki kişi üzülecek o günü hatırlayacak diye eşim kardeşini kaybetti 3 sene önce cenazeye gidemedim ikizlerden dolayı kayinvalide mi nasıl ariycam konusucam diye kendimi yiyip bitirdim çok zor gerçekten.  Allah sabir versin basın sagolsun. Patavatsızlik yapmış 
(2,987 puan) tarafından
Hasta degildo niye oldu o zamsn demeso bende kayislaro kopardi
0 oy
(3,921 puan) tarafından
Sen alınganlık yapmış olabilirmisin? Daha dikkatli olması lazım. Evet ama, merak edip sormuş bunda ne var ki 
(716 puan) tarafından
Sorulacak kisi vardır sorulmayacak kişi bana da sorulsa bende sinir olurdum üzülürdüm teselli etmek yerine yada baş saligi dilemek yerine böyle soruları merak edip soruyorlarsa ağızlarının payını da aldıklarında kırılmasın lar bir zahmet
0 oy
(687 puan) tarafından
Merakından sorduğu için iyi olmuş olay anını sana tekrar yaşatmış acin büyük kendinizi üzmeyin o da sormasaymis.Durup dururken terslememisiniz ya da nazikçe baş sağlığı dilememis kısaca hak etmis
(2,987 puan) tarafından
Ksmlikle hastalogi var miydi yok dedokten sonra o zaman niye oldu demesinde bende film.koptu
0 oy
(2,296 puan) tarafından
Cidden en nefret ettiğim şey bu. Dedemi ve amcamı kaybettim, ikisinin de cenazesinde her gelen nasıl oldu, kim yanındaydı, şöyle miydi diye sordukça sinir tepeme geliyordu. İnsanların acılarına saygı duymuyorlar
(2,987 puan) tarafından
Bunda bile dedikodu devsirme.pesindeler
0 oy
(557 puan) tarafından
Ben de annemi çok küçükken kaybetmiştim. Daha 14-15 yaslarimdayken hep isteyenler dünür gelenler olurdu. Birisi dedi ki bunun annesi yok iyi iş yapar diyerek oğluna istemişti. Büyüdükten sonra (babamı da kaybetmiştim) iş yerinde bir adam yeğenine istiyordu beni. Ben de istemiyordum. Sonra mutfağa çekti beni dedi ki bize dedi çok kız var ama biz gariban biri olsun kimi kimsesi olmasın dedigimizi yapsın birisini istiyoruz demişti. Çok zoruma gitmişti 
(2,987 puan) tarafından
Canim benim bende ana babami kaybettm su yasimda dalsiz kolsuz kaldim sen kuccukken yasamissn cok guclusn Rabbim yardimcimz olsn
Kimsesizin kimsesi Rabbim
O kadar uzuntuye skntiya yine sagligim yerinde cok sukur bazen diyrm hastalansam endiselenecek basimda duracak kimse yok ama Rabbim de ona gore saglik veriyo diye dusunuyorm
Bugin okulda toplanti vardi xocuklar gelmesin dedi ogrtmen komsuya birakin drdi kime guveneym bu devird3 dedom ailemde yok mecbur cocukla katildim.Kimsesizin kimsesi Rabbim vekilimz olsn insAllah
(557 puan) tarafından
Amin canım inşallah. Allah yardımcımız olsun :(
(316 puan) tarafından
Beratcinar iyi yapmışsın kimseye çocuk emanet edilmez. ALLAH yardımcınız olsun sizin de ❤️
(2,987 puan) tarafından
Allah razi olsn cnm
(316 puan) tarafından
Senden de Allah razı olsun canım
0 oy
(477 puan) tarafından
Boşver cnm bende annemi kaybettim acımızı anladıklarını düşünmüyorum 4 sene oldu babam evlendi şimdi herkes cici annen nasıl aran iyi mi ya o benim annem değil diyorum soruyorlar anne mi diyorsun dedim ne alaka abla diyorum saçma sapan şeyler işte babamda annem gibi davranmamızı istiyor arayın sorun benim annem öldü artık kimsem yok sadece kardeşlerim ve kendi ailem çocuklarım ,
(2,987 puan) tarafından
Insanlar cok saygisiz dengesiz bende tahammul edemiyorm inan zatrn anlamak icin de sormjyo bi cogu
0 oy
tarafından
Beklenmedik ölümlerde genç ölümlerde insan merak ediyo bende ederdim açıkcası ama dediğin gibi üzüleceğini düşünmesi lazım bende baş sağlığı dileme konusunda çekinirim hep üzermiyim diye
(2,987 puan) tarafından
Hasta drgilse nedrn oldu ya ddi gevrek gevrek cnm imam cenazede milyon kez anlattm gelene gidene
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Ben başın sağolsun cümlesini bile kullanırken okadar zorlanıyorum ki anlatamam, insanlar nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar hayret ediyorum gerçekten 
(2,987 puan) tarafından
Insani anlamak cok guc bu kadsr.mi ruhsuz olunr gecenlerde bi teyzdde msela kizydin dedi dua etti.annemin ahlakondam bahsetti beni duygilandirdi birazda teskin etti bu iyi geldo boylesso cidden tuhaf
0 oy
(316 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah ❤️ boşver baş sağlığı dilemeden sorguya geçecek kadar şuursuzsa, kalpsizse hak etmiş. Sonuçta kötü bir şey dememişsin kibarca uyarmışsın. 
(2,987 puan) tarafından
Aslinda hasta miydi degildi dedikten sonra degolse neden oldu diyince cildirdim kalp krizi dddim.ama yeter sinirim bozuldu dedim kadina

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 450 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 263 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2801 (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 308 göst.
18 Temmuz 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 308 göst.