0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde (1,005 puan) tarafından
Temizliğe bi abla gelecek..sabah 8den 5 e kadar çalışırım ne istersen onu yaparım zaman dolana kadar dedi..3 küçük balkonumda var cam balkon yok 3+1 evim..sizce nerden baslatayim..nasıl olursa daha çok iş yapar..bir de siz camları neyle siliyorsunuz benim iz kalıyor sanki hep..

5 Cevaplar

0 oy
(13,608 puan) tarafından
Kovaya su ve beyaz sirke koyup önce onunla siliyorum bütün tozu kırı gidiyor sonra da farmasi cam bezi ile siliyorum onu da sadece su ile yıkıyorum
(3,807 puan) tarafından
Ay o bezden benim de almam lazım iyi ki yazdın:) her sene unutuyorum tozunu aldıktan sonra su izi kalıyor uğraştırıyordu beni
(13,608 puan) tarafından
İlbays bezler de çok iyi sadece şu da ıslat sil çok güzel yapıyor :)
(3,807 puan) tarafından
Teşekkür ederim bakıcam ikisine de
(1,120 puan) tarafından
Farmasi bez her markete bula bilirmiyim bende almak istyom
(2,057 puan) tarafından
Peki pella temizlik bezi nasıl. Bir fikriniz var mı??
(13,608 puan) tarafından
Trendyola bakabilirsin marketletde olmuyor
Pella hiç kullanmadım canım ilbays gibi ama oda sadece su ile siliniyor
Bu arada bu bezlere kimyasal değdirmemek gerekiyor
(1,382 puan) tarafından
Pella çok iyi ben yıllardır kullanıyorum hiç eskimiyor ıslat, sık,sil
(3,807 puan) tarafından
Trendde 3lü 120 liraydı kızlar pella aldım hemen en uygunu buydu sanırım
(1,120 puan) tarafından
Peki leke olunca nasıl yıkıyorsunzu??
(2,057 puan) tarafından
Teşekkürler Kar çiçeği ve yazar geçerim.
Kimyasal vurulmaması gerektiğini bilmiyordum
-Reklam-
0 oy
(589 puan) tarafından
Ben yaptiriyo olsam cam kapı mutfak dolaplarını felan önce yapmasini isterim geri kalan yetismese bile en kötü bı makina açıp yerleri kendim silerim
(1,005 puan) tarafından
Evet önce mutfak balkonunu yikasin camını  dolapları kapıyı silsin sonra diğer camlar kapılar silinsin.. sonra yerleri supursun silsin tuvalet banyoyu ciflesin..umarım yetişir hepsi ya 2 bebem var ve çok hastayım..halıları ve koltukları yıkattim..şöyle güzelce bi de ve temizlense kendime gelcem:)
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Başka önerisi olan var mıı
(124 puan) tarafından
Asperoks yüzey temizleyiciyle siliyorum peyaz yerleri pimapen kapılarıda demostosla siliyorum tertemiz oluyor önceden benimde süreklilik iz kalıyordu
(1,120 puan) tarafından
Bence önce camlar balkonlar çünkü onlar toz oran'ın kiri eve girmesin yerller kirlenir yine sonra mutfak dolapları en son evi sil süpür yapsın
0 oy
(5,107 puan) tarafından
Temizliğe gidiyorum canım cam suyuna kesinlikle bişey dokmem pella bez falan kullanmam silme kurulama yaparım pırıl pırıl olur ben oturma odası salon çocuk odası yaparım mutfaktan çıkarım 
0 oy
(6,940 puan) tarafından
Bence önce mutfağı yapsın diğer yerler mutfak kadar oyalamıyo orda çok iş oluyo çünkü sonra da salon oturma odası en son banyoyu yapıyorum ben ordan su almak için çok giriliyo

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 257 göst.
1 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Tombikana (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
0 oy
8 cevap 263 göst.
20 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pakize333 (2,582 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 96 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde dunyali _birisi (300 puan) tarafından soruldu

411,015 soru

12,369,373 cevap

42,283 kullanıcı

Kategoriler

...