0 oy
82 göst.
Diğer kategorisinde (606 puan) tarafından

Kızım 23 aylık oluyor emziğe çok bağlı. Artık dişlerine zarar verecek diye bir an önce bıraktırmak istiyordum. Birde sürekli boğaz enfeksiyonu oluyor. Ben görmediğim zamanlarda düşürünce direk alıyordu ağzına belki o yüzdendir dedim. Dün dışarıda emziğini gene yere attı hep atma annecim kaybolur bak diyordum. Dün emziği aldığımı görmedi çantama sakladım. Eve gelince emzik kayboldu bulamadım dedim yok dedi evet annecim attın ya bulamadım yok dedim. Atta dedi evet atta gitmiş yarın gene ararız dedim. Biraz yastığının altına yerlere baktı gene yok atta dedi öyle geçti uyudu. 24 Saati geçti emziksiz. Ama en son kendisi attı diye suçlu hisseder mi acaba yanlış mı yaptım. Valla annelik delilikmiş dün akşamdan beri kafamın içi susmuyor. Gece uyanmasi arttı iki gecedir uyanıp emzik olmayınca biraz ağlıyor. Emzik olunca direk alıp uyumaya devam ederdi zamanla geçer mi:(

3 Cevaplar

0 oy
(1,421 puan) tarafından
Ay süreç nasl gidiyor. 2.5 olacak ve hala birakmadi çok bagimli. Nasl yapacagm. Bu süreçte benm sabrım olur mu bilmiyorum. Dayanamıyorum o ağladıkca
(606 puan) tarafından
Şimdi bunu paylaşırken uyandı su verdim emzik olmadığını anlayınca sinirle attı. Emzik için ağladı biraz uyudu geri. Valla içim gidiyor vermemek için ama 1 gün geçti artık diyorum bir kere daha verirsem daha zor olcak
(1,421 puan) tarafından
Ay asla verme..bak bi gun olmuş bile. Ben vermesem iyi olacak ama. Hala kararli değilim bıraktırmaya. Bazen ağzından çıkarıyor. Ben emzik emmicem abla oldm diyor. Atalm emzigi evet sen abla oldun büyüdün diyorm yok diyor geri ağzına aliyor  :)
(606 puan) tarafından
Ay benimkiside çok seviyor yemek yerken bile dibindeydi. Bir emzik emip bir yemek yerdi. Umarım evde kaybolan emziğini benden önce bulmaz o zaman ne yaparım hiç bilmiyorum:)
-Reklam-
0 oy
(4,355 puan) tarafından
Ben de aynı yöntemi uyguladım tek fark bizimki daha küçüktü 15 16 ay civarı baktım giderek düşkün oluyor emziğe Bi gün kayboldu beraber oyuncakların içinde aradık bulamadık sonra ben buldum ama sakladım sorduğunda hep kayboldu annem artık büyüdün hem gerek yok dedim her seferinde emziği bırakınca biraz daha memeye düştü sadece memeyi bırakırken de aynı şekilde annecim sen büyüdün memede süt bitti artık dedim nasıl aklına yer ettiyse hala ben giyinirken falan görürse Asaf büyüdü meme süt bitti diyor direk ☺️
0 oy
(2,413 puan) tarafından
Vermeyin artık, hatta gerçekten çöpe atın. Emzik 1 yaştan sonra faydası olan bir şey değil, daha da erken bırakması gerekirdi 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 40 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Gassiirt (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 282 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Aysedem (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 196 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Reyna (669 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 146 göst.