0 oy
425 göst.
Diğer kategorisinde (669 puan) tarafından
Kızım 33 aylık emziği bıraktırmak istiyorum artık bugün bı cesaret emziğin ucunu kestim dissridaki kediler gelmiş isirmislar dedim konuştum ettim gece 9 dan beri ağlıyor oyun oynadık kitap okuduk video seyrettik ama uyku başa vurunca krize girdi en son besigine bıraktım artık ağlaya ağlaya uyur dedim wc ye bı gittim geldim ki zula yaptigi emziği yatağının kenarında bulmuş uykuya bile dalmış yani bütün çabam boşa gitti bugun . Yarın tekrar deneyeceğim ekstra şunu yaptım bıraktı dediğiniz bişey varmı 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sadece uykuya geçişte verseniz olmaz mı canım 
(669 puan) tarafından
Öyle alıyor zaten gün içinde hiç aklına gelmiyor sadece gece yatarken istiyor onuda kesmek istiyorum artık bu emzigidemi kessem yada sirkeye falanmi batirsam
tarafından
Öyleyse bırakır canım benimkide 10 aylık uyurken emiyor
(669 puan) tarafından
İnşallah yaa çok ağladı valla beşiğin kenarına sokmuş bı tane meme çakal onu buldu ordan anında daldi uykuya :D
tarafından
:) akıllı bıdık
-Reklam-
0 oy
(4,773 puan) tarafından
Ucunu karalamayi dene midesi bulanirsa bırakır 
(669 puan) tarafından
Yarın tekrar denicem yatağın kenarına zula yapmis bı tane meme ben onu görmemiştim onu bulmuş uykuya daldı saniyesinde alamadim ağzından bugün emeğim çöp oldu . Yarın tekrar denicem bakalım
(4,773 puan) tarafından
Dene canım inşallah başarırsın
(669 puan) tarafından
İnşallah yaaa
(9,066 puan) tarafından
kenarini kesip icine çay çöpu koy pislenmis de. memenin icinde ya cay çöpu yikansa da gecmiyor ozaman kesin cozum birakiyormus bebekler::) ahh ahh bana iiko ccgu
ada emzik emdirmek nasip olmadi emmediler hayati bana zindan ettiler:)) emselerdi emzik rahat edeydik bende biraktirma yollari arayaydim ama yok:)))
(669 puan) tarafından
Ay iyi ki almamış boşver zor bişey gündüz benimkide almıyor gece istiyor sadece ama bırakmak zor yani
0 oy
(5,275 puan) tarafından
Bizim emziği ucu yirtilmisti oğlum dişi ile sağolsun yirtmis, emzik bağımlısı değildi sadece uykudan uykuya alırdı ama emzikte doğdugundan beri aynı emzikti 6 aya uygun ama oğlum 15 aylıktı  Artık emzik alıyım dedim böyle olmaz gittim 15 aya uygun emzik aldım onu asla ağzına almadı tiksindi attı yırtık olanida verdim normalde alırdı onuda almadı biz böyle kurtulduk 1 hafta zor oldu ama sonra rahat ettik. 
(669 puan) tarafından
Çok ağladı ya bilmiyorum zorlamamaya karar verdim eşimde sürekli ver hayatım lütfen ver çok ağlıyor dayanamıyorum diyip duruyor vicdan yaptırdı bana
(5,275 puan) tarafından
Kötü olmuş canım, yavaş yavaş biraktir
0 oy
(68 puan) tarafından
Gülmeyecem başıma gelmesin ama çok komik ya zula yapmış diyorsun o an gözümün önüne geldi sanki diğerini nasıl bulmuş da hemen emmis uyumuş çok komikler ya
(669 puan) tarafından
Ya bende çok güldüm gece :D beşiğin kenarına sıkıştırmış onu beşikte aranıyor yastıkların altına falan bakıyor meğerse o zuladaki emziği arıyormuş buldu rahatladı :D
0 oy
(126 puan) tarafından
Sadece uyurken veriyordum sonra yavaş yavaş vermemeye başladım istediğinde gene verdim daha sonra istememeye başladı. Emzik yokkendd ayağımda sallarken gözlerinin gittiğini görünce vermemeye başladım öyle bıraktık. 
(669 puan) tarafından
Benimkide sadece gece istiyor çok ağladı bilemiyorum zorlamamaya karar verdim
0 oy
(2,030 puan) tarafından

Benim kaynanam eşime bıraktırmak için kenarındna kesip içine çay koymuş bak pislendi demiş kocamda öyle iğrenmiş bırakmış :D benim oğlum emmediği için taktik bilmiyorum bu geldi aklıma 

(669 puan) tarafından
Kanmiyor ya yikayalim bunu pislenmis diyor
(2,030 puan) tarafından
Kesip içine koyarsan yıkasanda geçmez. Bi dene istersen
0 oy
(1,192 puan) tarafından
Çokta zorlama benimki de aşırı bagimliydi. 3 yasa gelince gece alıyorum ağzından öyle öyle unuttu. Büyüdükçe kendide farkedip birakiyor
(669 puan) tarafından
Bende zorlamamaya karar verdim artık hayırlısı çocuğum çok ağladı vicdan yaptım
(1,192 puan) tarafından
Evet cnm bırakacaktır mutlaka. Sadece örnek ver aklına işlesin. Sen büyüdün de çocukları göster bak hiç biri emzik takmıyor de. Onun aklına isler
0 oy
(216 puan) tarafından
Ben butun emziklerine aci kecup surmusdum. Ve ondan sonra zorlada versem istemedi) 
(669 puan) tarafından
Bende kestim ucunu ağlıyor ama ağzından tükürüp ağlıyor
0 oy
(2,275 puan) tarafından
Zula mı yapmışp? Ahaha güldüm ya akıllı:))
(669 puan) tarafından
Evet yaa ahshd :D beşiğin kenarına sıkıştırmış beşikte aranıyor yastıkların altına falan bakıyor meğerse o zuladaki emziği arıyormuş:D

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 44 göst.
4 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde M.K. (2,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
24 Ekim 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde At Work (7,447 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 188 göst.
12 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,524 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 192 göst.

Kategoriler

1,499,757 soru

24,495,405 cevap

357,947 kullanıcı

...