0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (1,936 puan) tarafından
Geçen yıl kreşte el ayak hastalığına kapildik atlattık.  Az önce ağzım aciyor dedi bir baktım komple yara olmuş ayağının altında 1 2 kızarıklık var . Atlattık biz bu hastalığı geçen sene yine el ayak hastalığı mi oldu yani oğlum.  Öğretmenler uyarmıştı el ayak hastalığı yaygın diye off

2 Cevaplar

0 oy
(10,696 puan) tarafından
Benim bildiğim bu hastalığı bir kez geçiren bir daha geçirmiyor kızamık gibi kabakulak gibi su çiçeği gibi 
(1,936 puan) tarafından
Az önce kresi Aradım canım biz gecen yıl atlattık yine el ayak hastalığı. Olmuş galiba dedim tekrarlıyor dedi ogretmeni okulda da varmış zaten hastalanan çocuk onlardan geçti yine her sene başı el ayak hastalığı geçiyoruz bakalım hayırlısı
-Reklam-
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Canım benim kızım yüksek ateşten o şekilde oldu belki gece uykusunda ateşi çok yükseldi yse olabilir 
(1,936 puan) tarafından
Geçen yıl okulların ilk haftası el ayak hastalığı olduk biliyorum canım nasıl bir hastalık bugün yine olmuş suan ateş yok gayet iyi duruyor yemek yiyemiyor ağzı hep yara ayağında da çıkmaya başlamış geçmiş olsun sizede
(1,541 puan) tarafından
Teşekkürler canım Rabbim tez zamanda iyileştirsin inşallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 122 göst.
0 oy
1 cevap 101 göst.
0 oy
14 cevap 500 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 215 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevda01 (1,554 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,799 soru

23,781,813 cevap

316,437 kullanıcı

...