+1 oy
708 göst.
Diğer kategorisinde (2,909 puan) tarafından
Eşim işte. Ben de bebeği uyuttum, gece gece öyle düşüncelere daldım. Eski şeyler, eski yaşananlar vs. Şey*tan eltimin saftirik kaynimi doldurup iki kardeşi (eşimle) düşman edip 1 senedir küs kalmalarını sağladı gerçi hala asla konuşmuyorlar. Onun öncesi 3 ay bizde kaldılar çoluk çocuk daha 9 aylık evliyken. O yüzden NANKÖR insana asla tahammülüm yok asla. Bir kere insanın başına gelince insan anlıyor. Ve tabii ki iki yüzlüler. Ah insanoğlu ahh. Yaşayacağımiz belki 60 70 yıl belki daha az ama neden bu denli kötü olurlar bilmem.

32 Cevaplar

+2 oy
(6,097 puan) tarafından

Başlığa göre yorumlayacam.  İki yüzlü ve bencil insanlardan nefret ederim 

(2,909 puan) tarafından
Haklısın canım. Keşke insan olmayı becerseler
(4,837 puan) tarafından
Aynen bende öyle acayip sinir oluyorum oylelerine
(6,097 puan) tarafından
Uzak duracaksin en iyisi. Uzak durmuyorsun görmezden geleceksin.
(662 puan) tarafından
Haklısın ++++
-Reklam-
0 oy
(520 puan) tarafından
Ay ne güzel kız darısı benım kocama küssün demıyorum ama şöyle ön yıl yırmı yıl selam selam yapsa ne güzel olur :) 
(2,909 puan) tarafından
Hahaha zaten eşim benden beter. Kaynim beni arkadaşlıktan çıkarmış sanki ben ne alaka eşim de diyor çıkar sen de yengemi görmesinler oğlumu filan nazar ederler:D
0 oy
(2,831 puan) tarafından

Nankör insana nefret duymama gerek yok zaten ettiğini bulur ..

Benim sinir olduğum grup herşeyi bilirim benden akıllısı yoktur benim herşeyden haberim vardır diyen insan tipleri.. bi insan var öyle tanıdığım ya menemen yemeğini yapıp getiriyor öyle bir anlatıyor ki sanki menemeni o keşfetti Allah'ın domates biber yumurta buluşmasını göklere çıkarıyor . . Buna gelemiyorum işte:getlost::pinch:

(2,909 puan) tarafından
Hahaha kız öyleleri kıymetli oluyor. Bir halam vardı kızı 3 aylık evliyken 1 kere tek yemek yapmıştı kocası yapıyor her şeyi temizlikt3n tut yemeğe misafir ağırlamasina kadar. Halam diyordu kızım bir pilav yapmış eşi çok beğendi vs vs dedim anneme bir sen böyle olamadın millet nasıl övüyor her şeyi hahaha
0 oy
(5,101 puan) tarafından
Saygısız insana ve birseye söz verip yerine getirmeyen insana tahamullum yok. Bir insani sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın ve tutamicagin sozler verilmemeli
(2,909 puan) tarafından
Çok haklısın bacım. İnsan söz verildi mi umutlaniyor da, saygı zaten bambaşka olay. Keşke herkes böyle düşünse
0 oy
(557 puan) tarafından
Asla elindekiyle memnun olmayıp hep yok diye ağlayan tipler + sen bütün iyi niyetinle bişi yapsanda vefasızlıktan ölecek insanlar + empati yoksunu düşüncesizler + seni ***** yerine koyan insanlar devamı gelebilir bunun 
(2,909 puan) tarafından
Haklısın bacım vallahi insanı biktirir bunlar. Yok yok diye diye yok olacaksınız en son demişti annem bir akrabama. Evde 5 çalışan var hepte aciz diye gezerler
(557 puan) tarafından
Maalesef canım insan olmak lazım önce
0 oy
(6,178 puan) tarafından

İnsanlardan nefret etmeyi bile bıraktım çünkü nefretimi bile haketmeyen insanlar var diyesim geldi :D

(2,909 puan) tarafından
Bu en iyisi. Kız ben de öyleyim neler getirdiler başıma daha 18 19 umda. Anlatsam şaşarsın. Ama bu son olay yani resmen fitne fesat fücur 3 lusunu yakinen görmüş oldum
0 oy
(1,752 puan) tarafından

Tabiki iki yüzlülerr iki yüzlüler :woot:

(2,909 puan) tarafından
Şarkısı geldi aklıma. Ah ahh
0 oy
(20,227 puan) tarafından
Nankör iki yüZlü sinsi insanları kullanan bide kendini iyi göstermeye çalışan insanlar nefret ediyorum
(2,909 puan) tarafından
İşte sinsiler bacım. İçlerinde zehir akıyor dışarıya bal dök yala
0 oy
(50,804 puan) tarafından
bencil hep benci insan tipi 
(2,909 puan) tarafından
Ah ahh zor valla gerçekten insan bıkiyor
(50,804 puan) tarafından
be bunlar abim ve annem neden kızımın doğum gününü abime gore yapmadim diye kustuler ev tasiyorum tek basima. doğum da sudan sebepten kustuler burnumdan geldi aglamakla geçti. iki oldu bu ailem varken ailesizlik yasatiyorlar
(2,909 puan) tarafından
Canım benim hiç üzme kendini. Yaptıkları büyük yanlış yani basit şeyler gerçekten seni de kırmak istemiyorum ama bazen bazı insanlar tarafından şansımız olmaz. Maalesef sana da aile olanı denk gelmiş. İnşallah her şey düzelir toparlanirsin ama bunlar bahane gibi geldi bana
(50,804 puan) tarafından
annemin kusmelero meshur. hamile kalana kadar cok iyiydi sonra değişti abimde bekar ikisi ayni kafadan. iki yıl onceydi galiba hatta post acmistim. kizimin doğum gununde niye abime ayri mesaj yazip cagirmadim diye gelmedi. hani istekli hevesli olur gelmek icin can atar ayar cekerim. sirf on dakika oturup gidecek lutfedecek diye erteleyemezdim ki annemde suratima bakmiyo biktirdi kusmeleri hep esim diyodu sagliklarinda kiymetlerini bil.sen ara alttan al diye bu sefer dedim karisma cok kirginim
(2,909 puan) tarafından
Olsun canım kendi evinde inşallah huzurun olsun. Bazen kapını kapatıp unutmak gerekir öyle düşün ❤️ bak esin anlayışlı şükür
0 oy
(6,384 puan) tarafından
Bencil ukala cimri ve sonradan görme 
(50,804 puan) tarafından
ay evet cimri insani hic sevmem ben asiri comertim bide insanlara üstten bakanlari sevmem
(6,384 puan) tarafından
İçinde yaşadığı ezikliği bu şekilde bastırmaya çalışıyor bence onlar cimriye benimde tahammülüm yok ya eşimle evlenirken en çok dikkat ettiğim oydu
(2,909 puan) tarafından
Eşim kendi kuzeni ve amcası cimri diye doğru dürüst konuşmuyor onlarla. Birgün kuzeniyle is görüşmesine gitmişler. Cocuk orada demiş ben öderim eşim asla demiş. Sen cimrisin ödediğin parada gözün kalır hayrı olmaz yemeğin diyip kendi ödemiş hahaha dedim sen de fenalık yapmışsın cocuga. Rabbim evlerimizde huzuru eksik etmesin inşallah ❤️
(50,804 puan) tarafından
☺️☺️esinde az değil benim elanin da mali cok kiymetli insallah cimri olmaz
(2,909 puan) tarafından
Hahaha değil değil çekinmez kimseden. Benim de malım kıymetlidir birikimi vs çok severim. Hatta şakasına ablam hep der yine bir yerlerden altin para çıkar senin diye okulda bile harçlık toplar altin alırdım. Ama Rabbim biliyor ya karşımda ki kim olsa da elim açıktır. Allah im kabul etsin. ❤️
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Kimseye tam olarak güvenip kendi alanıma almadığım için nankormus ikiyüzluymus beni çok etkilemez çünkü bana zarar veremez benim de yavaş insana tahammülüm yok :D yavaş konuşan yavaş yürüyen insan görünce arkadan ittiresim geliyor bir de Fransada yaşıyorum burada her şey herkes yavaş bir kasiyer 50 saatte geçiriyor ürünleri bırak ben halledeyim diyesim geliyor
(2,909 puan) tarafından
Kız babamın evine kiraci olarak girecekti benimle aynı binaya. Babam evi komple yaptırdı üstüne de 3 ay kira almadı birde diğer kiracının yarı fiyatına verdi. Üstüne borçları var diye babam borç verdi ama ben dogum yaptım bu şeylerin hatırına bilr aramadilar beni. Sadece eltim bir mesaj attı o kadar bebek 3 aylık olmak.üzere.
(1,016 puan) tarafından
Siz de fazla abartmissiniz anam işte kendi sınırlarına bu kadar sokmayacaksin kimseyi sonra da aramazsa aramasin
(2,909 puan) tarafından
Ya bizim kendi köylümuz bunlar. Babam cok sever kayinpederimi. Eşimi de çok seviyor onun hatri için iyi oldu hep. Ama ben kızdım yeter dedim bizi arqmıyorlar bile  bu kadar iyilik yeter. Babam normalde 1 seneleri doldu borçları çok diye zam yapmayacaktı bağırdım asla seni aramam dedim. Bizim hatrimız için kimseye iyilik yapma diye çıkiştım şimdi zam yapacak. Babam çok iyidir kimseyi kırmaz vs ama dedim hak edene değer verilir senin kızın doğum yaptı aramadilar bile. Sonra annem babam çekti kendini. Hep yemeğe çağırırlardj vs artık aramıyorlar annemler de
(1,016 puan) tarafından
İşte boşuna dememiş büyükler iyilikten maraz doğar diye.
(2,909 puan) tarafından
İşte en doğru söz. İyilik yapılır ama degene, anlayana
0 oy
(603 puan) tarafından
Bencil nankör insanlardan ben de nefret ederim. Haksızken kendini haklı çıkarmaya çalışanlara da tahammülüm yok
(2,909 puan) tarafından
Çünkü bencillik her alanda baş gösterir. Yani kendini düşünüyor en iyisi o ve haksız olmasi imkansız
0 oy
(3,621 puan) tarafından
Kalkimi kıran herkesten nefret ediyorum:(
(2,909 puan) tarafından
Yaa canım benim :( inşallah hiç olmaz bu saatten sonra
0 oy
(9,374 puan) tarafından
 ikiyüzlü yalancı nankör tahammülüm yok oyoe bir ortama girince bile enerjim düşüyor yalan söylediğini bildiğim halde tatlı dille yalan söyleyenleri görünce kendimi kötü hissediyorum 
(2,909 puan) tarafından
Zaten hep öyledir ya tatlı dille insanı yalanlarına inandirirlar kendilerini melek yaparlar ama halbuki YALAN. Ben bunu birebir yaşadım eltimle kaynim bize neler anlattılar ama sonra ortaya çıktı yalan söylemişler. Kendilerini haklı yapmak içinmiş
0 oy
tarafından
2 yüzlü ve bencil insanlardan nefret ederim mesela sevmediği insanların arkasından atıp tutan hakaret eden ama yüzyüze gelince de can ciğer davranan gri insanlar sevmem mesela söz konusu başkaları olunca kılını kipirdatmayan ama kendisi olunca da tüm dünyanın etrafında dönmesini isteyen insanlardan son olarak ta yalan söyleyenlerden
(2,909 puan) tarafından
Altta bir örnek verdim bak. Tanıdığım öyleydi yüzüne askim ömrüm arkadan neler neler
0 oy
(51 puan) tarafından
Birinin arkasından konuşup yüzüne yağlı ballı olan insanlar ve nankör insanlar cidden. 
(2,909 puan) tarafından
Oowww sinsilerin en sinsisi bunlar. Bir tanıdığım var yüzüne karşı dersin bu kız bana bayiliyor ama odadan çıktığın an seni daha o ortamda yanindakilere kötülüyor:D
(51 puan) tarafından
Evet maalesef öyle böylelerinden uzak durmak gerek.
0 oy
(2,049 puan) tarafından
Bencil ve laf taşıyan insandan nefret nefret ederimmmm
(2,909 puan) tarafından
Dengesiz insan çok bacım. Bizden uzak Allah a yakın inşallah
(2,049 puan) tarafından
Amin canım.
0 oy
(11,456 puan) tarafından
Ben dünya kendi etrafında döndüğünü düşünen insanlardan nefret ediyorum.
(2,909 puan) tarafından
AA olur mu canım, herkes onlara aşık. Onlar ne dese o hahaha gözümde canlandı birkaç örneği resmen
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Kendini bir pok sanan insan süzen insan ayıran kafa dengim olmayan insanları sevmiyorum 
(2,909 puan) tarafından
Onlar en iyisi onlara göre bacım kendileri mükemmel
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Kendi çıkardığı problemin mağdurunu oynayan insanlara illet oluyorum...Ha bide dobralık adı altında ağıza gelen herşeyi söylemeyi kendinde hak gören insanları da unutmamak lazım...
(2,909 puan) tarafından
Patavatsızligin adı dobralik olmuş. Eşimin yengesi öyle. Tam nefretlik

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 729 göst.
9 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 568 göst.
10 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde nefestugce.asaf (857 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 381 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu
0 oy
44 cevap 514 göst.

404,101 soru

12,105,683 cevap

36,425 kullanıcı

...