Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kaynana İle Sorun mu Yaşıyorsunuz? İlişkileri Nasıl Düzeltirsiniz?
0
oy
197
göst.
25 Eylül 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
Aleynaalis.com
(
15
puan)
tarafından
soruldu
Kizlar eşim şehir dışında kaynanam bende kalıyor 10 gün du yalnız kalmayayım diye bendeydi neyse evde yakın dün evindeydi bende markete gidiuordum aradim dedim sen evdeki sebzeleri getir bari ben almayayım bozulacak sonuçta bana bir sigara al dedi aldım neyse eve geldim aksam geldi bu surat 5 karış bi tavırlar çay içmiyorum falan sabah kalkmış evine gitmiş boz yatıyorken ben şimdi ne yapayım bu kadına artık gelmesin diyeyim mi bana ne yapayım kizlar eşimle mi konuşayım çünkü eşim yalnız kalmamızi istemiyor aklı bizde kalıyor ama gelmesini istemiyorum bu tavirlarla
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
+1
oy
25 Eylül 2024
sevvalice
(
1,639
puan)
tarafından
cevaplandı
Kız ne var sanki ne olacak kal yalnız benim eşim de şehirdisinda çalışıyor 3 aylık oğlumla yalnızız bir şey de olmuyor kapını bacani kitle kaunanamla asla kalmam. Asla demiyim de kalmam yani. Bir de onu mu düşüneceğim herkes evinde rahat. Kim bilir neye kızdı bak düşünüyorsun tek kalsan çayını içer gider en fazla
25 Eylül 2024
Aleynaalis.com
(
15
puan)
tarafından
yorumlandı
Kız ben de tüm yaz yalnızdım ama bu tavırlar moralimi bozuyor eşim o yaşlı yanlız kalmasın diye zaten bizle kalsın diyor ama bu tavırlar saçma sapan birsey yaptığım yok evde bırakmıyorum bir bardak kaldırsın ama bu kadarda yeter eşime nasıl diyeceğim bilmiyorum biraz anaci
25 Eylül 2024
sevvalice
(
1,639
puan)
tarafından
yorumlandı
Aşkım annen biraz daraldı herhalde kendi evine gitmek istiyor sabah çıkmış gitmiş anlamadım biraz kafasini dinlesin sonra yine gelsin sen de üstüne gitme tamam mı seni kıramaz şimdi de:D hatta sen anne sen biraz evinde kal dinlen biraz kafanı dinle diyebilirsin :D
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
25 Eylül 2024
M.K.
(
1,134
puan)
tarafından
cevaplandı
gelmek mi istemiyor ben anlamadım durumu. gelmek istemiyorsa gelmesin ya da sen git ona ya da herkes evinde kalsın. birilerinin birşeyleri mecburiyetten yapıyor olmasını hiç sevmem. ben olsam istiyorsan gel istemiyorsan gelme derdim tabi tatlı bi dille
25 Eylül 2024
Aleynaalis.com
(
15
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla eşime bu durumu nasıl diyeceğim biraz yoğun bir dönemde arayıp güzel bir şekilde diyeceğim
25 Eylül 2024
M.K.
(
1,134
puan)
tarafından
yorumlandı
iyi de olay yapacak bişey yok ki. herkes böyle mutlu olacaksa böyle olur yani. eşin de diretmesin yalnız kalan ölmüyor ya.
eşim askerdeyken benimkiler bizim evde kalmıştı. çocuklar doğunca biz onların evde kaldık. bu durum idare de edilebilir geçici sonuçta ama olmuyorsa da herkes yerinde rahat olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Eylül 2024
nurr001
(
2,763
puan)
tarafından
cevaplandı
İstemiyorum de eşine. Aklım sizde kalıyoe dediğinde de yaşlı annen mi bizi koruyacak, bence sen bana güvenmiyorsun diye kavga çıkar. Gerekirse giderim babamın evine de ve asla geri dönme. Ne öyle çocuk musun sen tepene anasını dikiyor
25 Eylül 2024
Aleynaalis.com
(
15
puan)
tarafından
yorumlandı
Diyeceğim canm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Eylül 2024
Cansuklns
(
524
puan)
tarafından
cevaplandı
Hiç unutmam hamileyim doğum yakın böbrek genişlemesi var bende sancı dan ölüyorum geceden beri hastanedeyiz neyse esimin ise gitmesi gerek bir kac saatliğine yemek yapacak yiyecek hiç halim yok ama sabah bir parca simitle duruyorum ailem memlekette uzakta esim kayınvalidemi arıyor gel kıza bak yemek yap getir falan diye rica ediyor geldiler kayinbabamla suratı düşük asık yemeyi mutfaga bırakmış okadarki kalkacak halim yok kixlar ceken bilir o sancıyı önüme getirmedi iste esim biraz kızmış neden kıza destek olmuyorsun falan diye bana geldi söyledi kaynanam gelmek zorunda mıyım bana böyle yapiyorsunuz diye bende lütfen gidin dedim ben iyiyim dedim gönderdim evlerine esimede söyledim o günü asla unutmuyorum kendi geldi torununu gördü 3 ay evine gitmedim pişman degilim isteyen linclesin beni hayatimin en zor anında yanımda degildi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Eylül 2024
Annelikguzell
(
1,289
puan)
tarafından
cevaplandı
Ayyniii benim kaynanam vallahi
Artık pek görüşmüyoruz uğraşamam valla doğurmak üzereyim zaten anca kendi derdimle uğraşıyorum. Eşimle çok kavgalar ettik ailesinden uzaklaşmak iyi geldi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Eylül 2024
Gamzee33
(
339
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben biri 3yas biride 2 aylık bebekle yalnız kaliyom yalnızlık daha iyidir biri olupta sana yük olacağına yalnız kal daha iyi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Eylül 2024
misafir
tarafından
cevaplandı
Olduğu gibi eşine anlat canım o anlatmadan önce
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
25 Eylül 2024
Balkaymak
(
2,223
puan)
tarafından
cevaplandı
Sebzeleri istedin diyemi yaptı tavır anlamadım.
Valla ben düzeltmeye uğraşmıyorum artık bir sorun oldumu. Koca koca insanlar ne hallere bürünüyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
1
cevap
57
göst.
Darp Raporu Alırken Yaşanan Zorluklar ve Aile İlişkileri Neden Sorun Oluyor?
8 Ocak 2025
Aile & Aşk
kategorisinde
izmirli2
(
85
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
1
cevap
53
göst.
Çocuğunuzdaki Kekemeliği Nasıl Düzeltirsiniz? Travmanın Rolü Nedir?
18 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
deve_tabani
(
53
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
14
cevap
319
göst.
Eşinizin moralini nasıl düzeltirsiniz veya gönlünü nasıl alırsınız?
20 Aralık 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
Zzzzzz
(
1,715
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
25
cevap
900
göst.
Kaynana İlişkileri: Koşun kaynana postu geldi bacılar :))
30 Eylül 2024
Diğer
kategorisinde
Sukufe
(
8,075
puan)
tarafından
soruldu
411,394
soru
12,383,597