0 oy
197 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından
Kizlar eşim şehir dışında kaynanam bende kalıyor 10 gün du yalnız kalmayayım diye bendeydi neyse evde yakın dün evindeydi bende markete gidiuordum aradim dedim sen evdeki sebzeleri getir bari ben almayayım bozulacak sonuçta bana bir sigara al dedi aldım neyse eve geldim aksam geldi bu surat 5 karış bi tavırlar çay içmiyorum falan sabah kalkmış evine gitmiş boz yatıyorken ben şimdi ne yapayım bu kadına artık gelmesin diyeyim mi bana ne yapayım kizlar eşimle mi konuşayım çünkü eşim yalnız kalmamızi istemiyor aklı bizde kalıyor ama gelmesini istemiyorum bu tavirlarla

8 Cevaplar

+1 oy
(1,639 puan) tarafından
Kız ne var sanki ne olacak kal yalnız benim eşim de şehirdisinda çalışıyor 3 aylık oğlumla yalnızız bir şey de olmuyor kapını bacani kitle kaunanamla asla kalmam. Asla demiyim de kalmam yani. Bir de onu mu düşüneceğim herkes evinde rahat. Kim bilir neye kızdı bak düşünüyorsun tek kalsan çayını içer gider en fazla 
(15 puan) tarafından
Kız ben de tüm yaz yalnızdım ama bu tavırlar moralimi bozuyor eşim o yaşlı yanlız kalmasın diye zaten bizle kalsın diyor ama bu tavırlar saçma sapan birsey yaptığım yok evde bırakmıyorum bir bardak kaldırsın ama bu kadarda yeter eşime nasıl diyeceğim bilmiyorum biraz anaci
(1,639 puan) tarafından
Aşkım annen biraz daraldı herhalde kendi evine gitmek istiyor sabah çıkmış gitmiş anlamadım biraz kafasini dinlesin sonra yine gelsin sen de üstüne gitme tamam mı seni kıramaz şimdi de:D hatta sen anne sen biraz evinde kal dinlen biraz kafanı dinle diyebilirsin :D
-Reklam-
0 oy
(1,134 puan) tarafından
gelmek mi istemiyor ben anlamadım durumu. gelmek istemiyorsa gelmesin ya da sen git ona ya da herkes evinde kalsın. birilerinin birşeyleri mecburiyetten yapıyor olmasını hiç sevmem. ben olsam istiyorsan gel istemiyorsan gelme derdim tabi tatlı bi dille
(15 puan) tarafından
Valla eşime bu durumu nasıl diyeceğim biraz yoğun bir dönemde arayıp güzel bir şekilde diyeceğim
(1,134 puan) tarafından
iyi de olay yapacak bişey yok ki. herkes böyle mutlu olacaksa böyle olur yani. eşin de diretmesin yalnız kalan ölmüyor ya.
eşim askerdeyken benimkiler bizim evde kalmıştı. çocuklar doğunca biz onların evde kaldık. bu durum idare de edilebilir geçici sonuçta ama olmuyorsa da herkes yerinde rahat olsun
0 oy
(2,763 puan) tarafından
İstemiyorum de eşine. Aklım sizde kalıyoe dediğinde de yaşlı annen mi bizi koruyacak, bence sen bana güvenmiyorsun diye kavga çıkar. Gerekirse giderim babamın evine de ve asla geri dönme. Ne öyle çocuk musun sen tepene anasını dikiyor
(15 puan) tarafından
Diyeceğim canm
0 oy
(524 puan) tarafından
Hiç unutmam hamileyim doğum yakın böbrek genişlemesi var bende sancı dan ölüyorum geceden beri hastanedeyiz neyse esimin ise gitmesi gerek bir kac saatliğine yemek yapacak yiyecek hiç halim yok ama sabah bir parca simitle duruyorum ailem memlekette uzakta esim kayınvalidemi arıyor gel kıza bak yemek yap getir falan diye rica ediyor geldiler kayinbabamla suratı düşük asık yemeyi mutfaga bırakmış okadarki kalkacak halim yok kixlar ceken bilir o sancıyı önüme getirmedi iste esim biraz kızmış neden kıza destek olmuyorsun falan diye bana geldi söyledi kaynanam gelmek zorunda mıyım bana böyle yapiyorsunuz diye bende lütfen gidin dedim ben iyiyim dedim gönderdim evlerine esimede söyledim o günü asla unutmuyorum kendi geldi torununu gördü 3 ay evine gitmedim pişman degilim isteyen linclesin beni hayatimin en zor anında yanımda degildi
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Ayyniii benim kaynanam vallahi

Artık pek görüşmüyoruz uğraşamam valla doğurmak üzereyim zaten anca kendi derdimle uğraşıyorum. Eşimle çok kavgalar ettik ailesinden uzaklaşmak iyi geldi 
0 oy
(339 puan) tarafından
Ben biri 3yas  biride 2 aylık bebekle yalnız kaliyom yalnızlık daha iyidir biri olupta sana yük olacağına yalnız kal daha iyi
0 oy
tarafından
Olduğu gibi eşine anlat canım o anlatmadan önce 
0 oy
(2,223 puan) tarafından
Sebzeleri istedin diyemi yaptı tavır anlamadım. 

Valla ben düzeltmeye uğraşmıyorum artık bir sorun oldumu. Koca koca insanlar ne hallere bürünüyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 57 göst.
0 oy
1 cevap 53 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde deve_tabani (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 319 göst.
20 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,715 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 900 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sukufe (8,075 puan) tarafından soruldu