+1 oy
117 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar eşimin memleketine geldik öyle pek kimseyi tanımam ve bı huyum vardır kolay kolay samimiyet kurmam gorumcemin bı arkadaşı varmış onun kankasiymış dün eşiyle benim eşimi kahve içmeye davet etmiş eşinle kahve içmeye gelin diye ama kadını tanımam etmem ve mevsim geçişi açıkçası salgın var burda bebeği öyle zırt pırt oraya buraya götürmek istemiyorum siz olsanız napardinz gider miydiniz yoksa nazikçe red mi ederdiniz

3 Cevaplar

0 oy
(4,121 puan) tarafından
Ay giderdim ya nolcak. Ben ama gitmeden hasta olan var mi diye soruyorum :) 
tarafından
Kız burda hasta olanlar hastayım demiyor ki dün bı komşu geldi eşiyle eşinin elinde sigara kendisi salya sümük
(4,121 puan) tarafından
Ay millet baskasinin olme ihtimali olsa bile corona oldugunu sakladi neler duyduk. Simdi grip oldum mu diyecekler :) esin bakti hasta kimseyi davet etmesin he geldi diyelim evini bol bol havalandir bi de dediğim gibi ben aile oturmasina filan gideceksem hasta olan var mı diye soruyorum sen de sor valla
-Reklam-
0 oy
(540 puan) tarafından

kız amaaan bir yeni insan tanırsın işte git iç kahveni iki sohbet tamamdır. değişiklik olur. bebeği de çok sakınmak daha çok hasta olmasına sebep oluyor. valla ben olsam giderdim hem tanışırsın nasılsa o memlekete her yıl gideceksin gittikçe görüş işte. 

ben eşimin köyünde hiç tanımadığım insanlarla sohbet ediyorum her seferinde daha çok samimi hissediyorum öyle. yakında köyden biri olacağım ;)

(540 puan) tarafından
rahatsızlığı varsa önce sor hasta olan var mı diye ve durumun ciddiyetini açıkla. kalp ciddi bir durum. ciddiyeti anlatırsan herhalde ****** değillerdir adam akıllı söylerler hastayız değiliz diye
tarafından
Burda söylemiyorlar gorumcemin gelini ailecek griplerdi ordan oraya ordan oraya geziyorlardi millete bulastirmislar umurlarinda değil ki ben kızdım hastaysaniz başkalarına bulastirmaya hakkınız yok kronik hastalar vardr bebeği olan vardr diye
(540 puan) tarafından
ya normalde umursanmaz zaten. benim bebeklerim de 73 gün kaldı yoğun bakımda ama kronik hastalıkları yok şükür. erken doğdular diye solunum falan filan için yattılar. hastaneden çıkınca biz normal hayata döndük. misafirliğe de gittik misafir de geldi. kimseye de sormadım hasta mısın sağ mısın diye. çünkü artık sıradan bebek olmuşlardı. ama birinin bir kronik rahatsızlığı varsa bence durum açıklandığı takdirde herkes saygı gösterir. senin bebeğini her bebek gibi görüyorlardır. kalp durumunu önce açıkla bence
tarafından
Evet öyle görüyorlar ben zaten baştan söyledim eşim de söyledi onlara
(540 puan) tarafından
ısrarla söylemeye devam et bence ve emin değilsen de gitme boşver. başta ben de her bebek gibi düşünmüştüm. ama senin önceliğin bebeğinin sağlığı
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Kız hastalıktan korktuysan eşinin memleketine niye geldin :))) Ne güzel davet etmiş git ne olacak 
(2,038 puan) tarafından
Ahahahah güldüm yorumuna djsjn
tarafından
Kız keyfi gelmedim bazı durumlardan dolayı geldim

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 626 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 247 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,181 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 537 göst.
7 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 397 göst.
28 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,583 soru

12,091,330 cevap

36,384 kullanıcı