0 oy
192 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (484 puan) tarafından
Kızlar Allah aşkına yardım edin birşey söyleyin 4 yaşında kızım çok huysuz çok aksi ama sadece bana karşı böyle dışarıdaki insanlara karşı süt dökmüş kedi gibi ama evin içine girer girmez çocuğun içine canavar giriyor resmen yapma dediğim ne varsa yapıyor sürekli bana vuruyor ama sürekli yani hemde öyle böyle vurmalar değil büyük insanlar gibi vuruyor kollarım mos mor oldu artık baş edemiyorm yani kendi kızımın yüzünü görmek istemiyorum artık o derece yoruldum günde iki üç defa ağlıyorum tutamıyorum kendimi kızım bana vurdukça çok zoruma gidiyor ve sürekli ama sürekli oyun oynamak istiyor bu oyun sevdası yüzünden afedersiniz tuvalete bile gondermiyor arkamdan gelip ağlıyor oyun oyna diye ne yapsam olmadı fayda etmedi düzelmiyor bu çocuk yalvarırım bana yardım edin çok çaresiz hissediyorum kendimi...

6 Cevaplar

0 oy
(4,354 puan) tarafından
Tatlim bi pedagogtan yardim almalisin. Çocuklar annelerine karşı 800 kat daha hırçın oluyolar düşün. Senin ki süt dökmüş kedi degil sadece kwbullenemedigi sinir oldugu seyleri icine atiyo ve senden cikariyo. Buna burda çözüm bulamazsın 
(484 puan) tarafından
Öyle mi diyorsunuz aslında bnde uzun zamandır pedagojik destes almak istiyorum ama bir türlü cesaret edemedim
(4,354 puan) tarafından
Almalisin canim yani bi ogretmen ve sosyoloji mezunu olarak diyorum bunu. Bu gayet normal bisey. Cocugun da daha rahat ve anlasilir hissedecek kendini. Cunku icinde basedemedigi seyleri disa vurmaya calisiyo ve seni hedef tahtasi secmis. Kendini acabilecegi en yakin kisi sensin cunku. Cok aktif sosyal dediğimiz cocuklar belki de icinde firtinalar kopan duygularını sansurleyen çocuklar olabiliyo . Destek almak bu yonden cok onemli
-Reklam-
0 oy
(717 puan) tarafından
Önce kendini düzeltmelisin.Dışardakiler yapmıyor bir sana yapıyor! Oyun oynarken tuvalete bile gidemiyorsun! Çoçuk mu seni yönetiyor sen mi çoçuğu! Kurallar ve sınırları net oluşturmalısın.Kısacası bir psikoloktan randevu al eğer ki birşeylerin düzelmesini istiyorsan.
0 oy
(6,955 puan) tarafından
Sınır koymadığın için böyle olmuş pedagog desteği alabilirsin yada kreş iyi olur hem enerjisini atar 
0 oy
(572 puan) tarafından
Kreş gönderin belki oradaki ortamı sever ve huyu güzelleşir
0 oy
(2,235 puan) tarafından
Kızınız size bir şeyler anlatmaya çalışıyor. Evde yolunda gitmeyen bir şey mi var ya da sizin bir sıkıntınız mı var? Kimseyle derdi yok sizle var çünkü sizden beklentisi var. Muhtemelen içeriği dolu bir ilgi istiyor. Muhakkak pedagog desteği alın. Çocuk doktoru değil çocuk psikoloğu
0 oy
(7,949 puan) tarafından
Ay resmen benim kız dışarıda melaike evde canavar henüz bir çözüm bulamadım ben.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 36 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
0 oy
9 cevap 186 göst.
0 oy
0 cevap 9 göst.

408,400 soru

12,269,871 cevap