0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (1,366 puan) tarafından
2 buçuk yaşında oğlum var çok hırçınlaşti son aylarda sinirlenince bzi döver markette her gördüğü oyuncağı ister alınmadığında kendini yerlere atar su saat oldu  uyumak bilmedi yoruldum artık hemde hamileyim bazen tekme atıyor yanımda uzanırken karnıma  faln bilmiyorum  dur lafından hiç anlamıyor  ne yapmam lazım  

3 Cevaplar

0 oy
(378 puan) tarafından
Ayyy gel sarılalım lütfen tam olarak beni bahsetmissin hamilelik dışında ay iyi cesaret valla ikinci başım çatlıyor ayağımda sallatmiyor tetikliyor bağırıyor sabır diyorum bugün cenaze vardi eve geldiler yemek falan yaptım derken bana sinirleniyor ısırıyor herkesin içinde 
(1,366 puan) tarafından
Allahım  cildrmamak elde deil çocuğu da hiç arkadaşı yok evde çok yanlış neblm arkadaşı olur dye Rabbım düzeltsin anneler tek çekiyor  babaların keyfi yerinde
(378 puan) tarafından
Aynen öyle bizdede arkadaş yok bana sarıyor o yüzden
-Reklam-
0 oy
(8,149 puan) tarafından
Kural koyarak vurmayı nerden öğrenmiş onu çöz önce gördüğü kişiyle iletişimini kısıtla 

Markette tek birşey alma kuralı işe yarıyor benim kızıma bunu hep yaparım daha bir kere ağladığı olmadı okuluna giderken iki tane bakkalın önünden geçiyoruz anne girelim demedi maşallah hayır dediğimde kendini paralasada yapmayacağımı bilir çünkü 
(1,366 puan) tarafından
Bazen kıyamayıp alıyordum ama sadece oyuncak istiyor bnse artık almıyorum  ağlama krizine grip eve geliyor
(8,149 puan) tarafından
Baştan hayır deyip sonra ağlayınca yapıyorsan ağlayınca bağırınca yapıyor diye düşünüp bunu kullanır
0 oy
(11,819 puan) tarafından
Ev telefon tablet kullanıyor mu birde bağırıyor musun çok 
(1,366 puan) tarafından
Hyr bu zmna kdr tablet telefon vermedik sesimi alçak tonda yükseltiyorm oda bazen ama bilmiyorum psikolojikmen çöktüm
(11,819 puan) tarafından
Hırçın davranışların genelde sebebi bunlardır ama birde tabi sendromlar var 2,4 yaşta onlardan da olabilir.
(1,366 puan) tarafından
Sendrom derken cnm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (263 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 252 göst.
21 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Unalgll (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.
28 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,471 puan) tarafından soruldu