0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar artık gücüm kalmadı kendimi öldürmek istiyorum yolun sonundayim çabaladikca daha dibe batiyorum biliyorsunuz Allah razı olsun burdan çanta ayakkabı alan öldü bende  kızımı anaokuluna yazdirmistim daha çok merdiven silmeye oğlumla tek giderim diye ama kızım okulda durmuyor öğretmen sürekli arıyor durmuyor alın diye getir götür derken hiç merdiven silemiom bu sefer kiramı bile veremeyecek duruma geldim napicam bilmiyorum okulda hademe aliolarmis çalışmak istiyorum ama küçük çocuğum var kabul etmiyorlar ben ne yapicam bıktım artık neye elimi atsam elimde kalıyor ne kadersizim ben 

1 cevap

0 oy
tarafından
Canım cok zor senin için doğru..ama isyan etme ..kendimi öldürmek diyorsun ..sence çıkış yolu bumu?.arkanda 2 tane cocugu birakip kendini öldürmek..o yavrularin ne suçu var ki?. İntiharın Allah katında ahfı yoktur diye biliyorum..cehennem azabını düşün..

Sabr et..dua et ..her şey güzel olucak ..rabbim yardimcin olsun♥️
tarafından
Allah razı olsun ama ne zamandır mücadele veriyorum ama tükendim artık her gece ağlamaktan bıktım herkes güzel hayatlar yaşarken benim çocuklarımın günahı ne
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,323 göst.
0 oy
3 cevap 127 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Es25 (3,907 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 141 göst.
6 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 216 göst.