0 oy
103 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (3,921 puan) tarafından

35haftalık hamileyim. Bebeğim küçük hamileliğim riskli. 2gün önce eşim annemi getirdi bana çoçuğa yardım etmesi için. Sağolsun annem yapıyor her işi.

Babam fazlasıyla huysuz saygısız kendinden başka kimseyi düşünmeyen biri. Bu nedenle abim başka şehire tayin aldı, evlenincede eşini aldı gitti. Babam yanına  gitmek istesede müsade etmiyor. Şu an babamın bahanesi yemeğim çayım evin işi. Öncesinden bu gibi durumlarda yanıma getirtsem ertesi gün annemi alıb gitti hep. Abime dedim yanına gelsin eşin yemeğini verir. Gündüzlerde taksicilik yapar. İdare edin bi şekilde. Huyunu biliyorsun dedi. Siz bu durumda ne yapardınız? 

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,576 puan) tarafından

Baban da gelsin sana. Yengene yollayana kadar kendi evine neden davet etmiyorsun? 

önce (3,921 puan) tarafından

Etmişliğim çok. O gün kalıb ertesi gün annemi alıb gidiyor 

önce (1,576 puan) tarafından

E abinin evinde de aynısını yapıcak. Zırt pırt gel diye zorlayacak anneni. Evleriniz yakın mı? 

Eşim yarın erkenden annemi götürcek. Ben gidersem sinir stresden erken doğum yaparım yapacağım yoksada. Allah kerim bundan sonrasına inşAllah sağlıcakla haftamı doldururum

-Reklam-
0 oy
önce (3,701 puan) tarafından

Huysuz babanızı gelininiz neden çeksinki.bizdede var bi tane kızlarının bile tahamülü yok ben neden idare edeyim.ya da sen annenlerde kalsan olmazmı.

Doğuma yakın olduğu için evde ufak bi tamir işimiz sonrasında hazırlık yapmam lazım. 1hafta babam dayansa sonra gide bilirim anca. 

0 oy
önce (1,486 puan) tarafından

soyle babana idare etsin. benim anneme ihtiyacim var ya sende kal gel burda yada anneminalip goturme de annende gitmesin yani. kizn bana ogtiyaci var istiosan kalk gt kendin desin.

Eşim yarın sabah erkenden annemi götürcek. Artık başka yolumuz yok. Ben gidersem bu sefer sinir stresden erken doğum yapıcam. Artık Allah kerim. Allahın izniyle hamileliğimi bitiririm inşAllah. Lütfen dua edin benim için

0 oy
önce (85 puan) tarafından

Valla sizin tahammül edemediğiniz babanıza gelin hic tahammül edemez etmemeli de yani. Babanızı kendi evinize davet edin idare edin anneniz de orda nasılsa. Diger türlü gelin cekemez öyle huysuz kayınbabayı eşiyle arası acılır gereksiz.

Çok haklısınız. Yarın sabah eşim annemi evlerine götürcek. Yapacak başka birşey yok artık. Gidersem benide çileden çıkarır bu adam. Etken doğum yapacağım yoksada stresden erken olur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 215 göst.
0 oy
2 cevap 136 göst.
0 oy
3 cevap 148 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 230 göst.

Kategoriler

1,483,650 soru