0 oy
77 göst.
Aile kategorisinde (178 puan) tarafından
Kızlar bir yakınımız var uzaktan geldi akrabalarda kalıyor yazın başından beri. Geçen sene geldiğinde onu ve akrabaları çağırmıştım yemeğe bana asla yardım etmedi yedi içti oturdu o günkü yorgunluğumu asla unutamıyorum. Bu sene hiç yüz vermedim çağırmadım gitmedim. Şimdi doğum yapacam 2 ay sonra kısmetse eşime altın vermiş ben gidecem bu bebeğin hediyesi diye üzüldüm açıkçası cumartesi gidecek çaya çağırsam artık ayıp mı olur altın için gibi mi olur 

2 Cevaplar

0 oy
(5,821 puan) tarafından
yaz basindan beri tinlamadiysan ayip gibi olur  altin verdi diye cagirdin gibi olur. sanki.ara tesekkur et  en azindan . hamilelik halsizligi bulantilar falan cagiramadim  yada bir araya gelemedik falan dersin  en azindan. yada gorusup karsilastiysaniz eve davet etmediysen hic dersin  gtmeden bi aksam caya gelin diye laf arasinda.ama nezaketen tesekkur icin bi ara en azindan sakayla karisin cocugun ilk hediyeside senden olmus oldu dersin falan yumusar konusmanin seyri
-Reklam-
0 oy
(2,471 puan) tarafından
Geleneklerimizde ne kadar her gittiğimiz yerde iş yapmak olsa da yapmaması kötü bir şey değil. Bana sürekli veya uzun süreli gelmeyen kişilere iş yaptırmam. Belki kalabalık çağırdığın için yoruldun kendi gücün yeteceği kadar çağırabilirdin. Yine de işim vardı çağıramadım diyip çağırabilirsin istiyorsan

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 438 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 510 göst.
18 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 118 göst.

405,983 soru

12,169,276 cevap

36,634 kullanıcı

...