0 oy
549 göst.
Diğer kategorisinde (25,198 puan) tarafından
Eşimin amcası ve yengesi yaşıyo üstte ha bire torunları kızı geliyo 1 saatlik yoldan kızı altında araba anca geziyo cocukların ceremesini ben çekiyorum geçen gün 2 defa söyledik artık salonumun avizesi sallandı öyle böyle bir gürültü değil yani. Resmen evde sandalye fırlatıyo. Hafta sonu yasak var diye binada sıkılırlar diye kızının müstakil villası var çok zenginler oraya gidiyorlar keyif yapmaya hafta içi burdalar kız ha bire geziyo şikayetçi olucam artık bıktık ne gece gürültü bitiyo ne gündüz ya. Bide utanmadan allahtan alt katta siz varsınız başkası olsa bizi çekmez diyolar her fırsatta. İkidebir bana kazık kadar cocukları yollamaya çalışıyo ömeri sevmeye oynamaya sanki benim çocugum oyuncak bebek bu virüste girip çıkmadıkları yer kalmıyo bide bizde bşy yok getir cocugu sevelim demeleri öldüresim geliyo. Eve giren çıkan belli değil bizde bşy yok diyen oturmaya gidiyo. Polise mi şikayet etmem lazım ev kalabalık misafir alıyorlar diye? Yetti artık valla ya

14 Cevaplar

+4 oy
(12,269 puan) tarafından

Madem onkadar sikayetvisin sende sana iyiki siz varsınız dediğinizde 

Allah kahretsin ki biz varız de anlasınlar 

Burda  herşeye yetirisyirsun onlarında da hakkından gelirisn bence :)

-Reklam-
0 oy
(830 puan) tarafından
Bende surda bekliyim alt katta benimde kaynana var gelen gideni eksik olmuyor bende şikayet etcem az kaldı 
(25,198 puan) tarafından
Ya cocuklar bitse kendileri durmuyo hergün pat küt evde sanki koltukları kaldırıp bilerek küt diye bırakıyo gibi ses cıkıyo insan var diye düşünen yok
0 oy
tarafından
Ara 155i söyle ama adını verme polise kanka
(25,198 puan) tarafından
Ee anlarlar ki zaten ben oldugumu
0 oy
tarafından

Bence şikayet etmelisin örtmenim sen işini bilirsin 

(25,198 puan) tarafından
Bu zamana kadar gelin kötü demesinler diye herşeye sustuk tepemize çıktılar
0 oy
tarafından
Ne çektin apartmandakilerden bee :D 
(25,198 puan) tarafından
Bıktım ulan yaz gelsin de taşınıcaz
tarafından
:D bencede taşın canım ne kadar sorunlu varsa oraya toplanmış
(25,198 puan) tarafından
Ya varya ben safım heralde alt kattakini rahatsız etmemek için cocugun eline sert oyuncak verirken başında duruyorum sabah akşam atarsa ses gitmesin diye halıya yorgana oturtuyom çocugu öyle veriyom eline ses yapmasın attıgı şey diye buna karşılık çektiğime bak
tarafından
Haklısın kuzu bende öyleyim üst kattayim ama çok dikkat ediyorum ama insanlar senin kadar ince değiller malesef
(25,198 puan) tarafından
Bide akrabayız diye rahatlar zaten başkası olsa bizi şikayet eder demesini biliyorlar
0 oy
(444 puan) tarafından
Evet şikayet edebilirsin 

Allahtan sen varsın altta kimse çekmez dediğinde bende çekmek istemiyorum bu durumdan çok rahatsızım benim bebeğim var virüs zamanında görüşmesek daha iyi olur sizde çocukları göndermeyin her yere girip çıkıyorsunuz çocuklar taşıyıcı oluyor bebeğimi riske atamam de tepkini göster bu ne terbiyesizlik akraba diye tepene çıkacak değiller.. vallah ben sözümü esirgemem kimseden sende esirgeme.. 
(444 puan) tarafından
Sen niye taşınıyorsun kimse için evini değiştirme herkes haddini bilecek sen ne yaparsan yap zaten kötü gelin ilan ederler kibarlıktan anlamamışlar ki devam ediyorlar bir daha gönderirse çocukları açma kapını açmak zorunda değilsin bu şekilde gürültüye devam ederlerse polisi ara pandemi döneminde misafir kabul ediyorlar eve kalabalıklar yetmiyormuş gibi gürültülerden çok rahatsız oluyoruz de
(25,198 puan) tarafından
Bi sıkıntı onlar değilki bizim bina komple sorunlu bir tek benim alt kattaki iyi ona da ses gitmesin rahatsız etmeyelim diye nasıl dikkat ediyorum evde. Gerçekten arıcam artık ama son kez bugun uyarırım bi kere daha
(444 puan) tarafından
Canım alttakilerin sesi insana fazla batmıyor ama üstünde olunca ses evinde huzurun kaçıyor bizde en üst katta oturuyoruz 7. Kattayız alt komşuyu rahatsız etmemek için sesimize hareketlerimize dikkat ederiz sonuçta kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok herşeyin bir saati olmalı biz akşam 21:00 dan sonra oğlumun ses yapmasını engelliyoruz
(25,198 puan) tarafından
Cnm inan cocugumu ağlatmıyorum bile her ihtiyacını görüyorum bu zamana kadar gece 1 kere sesini duymamıştır hiç kimse oyuncak atmaya başladı elinden diye yumuşak yerd3 veriyorum eline atarsa ses cıkmasın diye ben bu kadar dikkat ederken çektiğime bak
(444 puan) tarafından
Çekme işte polise şikayet et bugünde uyar ne kadar ayıp gerçekten çok düşüncesiz insanlar
0 oy
(3,270 puan) tarafından
birsey olmadigi virus olmadigi anlamina gelmiyorki belli olasiya kadar zaten virusu bulastiriyosun de birdahaki sefere cnm belki birdaha o sınır bozucu kelimeyi kullanmazlar 
(25,198 puan) tarafından
Anlasalar keşke bebeklere bşy olmaz diyo bide nasıl bşy olmaz bak eltimin komşu cocugu 3 aylık yogun balımda dedm bnde aaa tğh vah yapıyo sonra
(3,270 puan) tarafından
ayy Allah korusun
0 oy
tarafından
Başka birisi bunu yazsa zengin olduklarından sanane gidip geldikleri yerden sanane yazarlar :D haklısın gürültü konusunda 
(25,198 puan) tarafından
Aman çokta umrumda :D
0 oy
tarafından
Aaammmaan sormaa buna benzer bizde yaşıyoruz bütün apartman dışarda ne virüs biliyorlar ne yasak maskeler yerlerde ben kızımı çıkarmıyorum anlatyrm virüs oldgnu bizim sagligmz için cikmamaz gerktigni gel gör ki onlar çıkınca bize virüs var onlara yokmu diyor çocuk haklı olark kendi müstakil evleriyms gibiler birde her eşyaları ortada bağırış cagiris birde küçük bebegm var seslerine sürekli uyanıyor kaç kez laf ettm ha duvara konsmusum ha onlara haftasnu yasggnda polis geldi bahçeye inmkte yasak evlernze çıkın dedi çıktılar polis gitti yine indiler tek duam şuan bu aprtmndan taşınmak ginaa geldi artık 
(25,198 puan) tarafından
Benim de tek isteğim taşınmak burdan yaz gelsin de inşallah
0 oy
(146,976 puan) tarafından
Ne cektin kiz sen şu binadan bi konudan komsudan yuzun gulmedi be selooo
0 oy
tarafından
Esin uyarsin amcasini yengesini dinlemezlerse kayinpederini cagir size kendisi duysun ciikip söylesin cpzum olmazsa sikayetci olursun
0 oy
tarafından
Hahaha ya başkası olsa çekmez demişler ya bende çekemiyom ki deseydin ya "D tam lafın yeri gelmiş kim olduğunu demeden şikayet et gitsin bos ver 
0 oy
tarafından
Seloş Allah sana sabır versın be ne çekıon o lanet apartmandan
0 oy
(146,976 puan) tarafından
Sikayet ettinmi seloo

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 318 göst.
4 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,109 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.